spørsmål

Jeg har sett litt igjennom kommentarene og funnet ut at jeg har ganske mange ubesvarte spørsmål. Så jeg tenkte å bare svare på noen av de. Bare spør hvis dere lurer på noe annet, så skal jeg prøve å få svart på de også.

Hva bruker du til å redigere bildene dine?
Photoshop, gimp og pixlr.

Hvorfor legger du ikke ut bikinibilder fra Spania?
Fordi jeg er ikke akkurat en person som driver å tar bilder i bikini + at jeg vil ikke ha slike bilder av meg selv på nettet.

Kan du lage video av rommet ditt?
Hvis jeg hadde hatt filmkamera hadde jeg garantert gjort det. Vi får se hva som skjer!

Kommenterer du ikke tilbake lenger?
Jo, men ikke alltid. Mest når jeg får en søt kommentar eller et spørsmål. Jeg kommenterer foreksempel aldri tilbake hvis dere spør "kan du kommentere tilbake?". Det synes jeg bare er irriterende.

Hvem er egentlig din aller beste venninne? Taran og Sunniva er mine aller beste venninner, men jeg har så mange jeg er sammen med hele tiden. Så jeg er vell like god venn med alle.


Jeg vet ikke hvem du er, men heter ikke du Erika?
HAHA, hva slags spørsmål er det?.... Nei, jeg heter Frank liksom.

Kan du vise hvordan man tar print screen?
På de fleste datamaskinene er det en knapp som står "print screen", "prt scr" eller "prt screen" på. Trykk på den, så tar du på en måte bilde av skjermen. Så kan du gå inn på et program og trykke lim inn, så kommer bildet opp.

Sant at venninna de er med i thale? Kjente du henne før det? Er hun populær? 
Ja, det er det! Jeg kjente henne ikke da filmen ble laget, men jeg kjente henne da det kom ut at hun var med i den. Ja, hun må kle seg ut når vi går i gatene. Folk er jo helt ville! De vil jo ha bilde og autograf hele tiden. Sykt med kjendisstatus!!! Nei, hun er en normal jente som deg og meg.


Kan du legge ut bilder av rommet ditt?
Det har jeg gjort for ikke så lenge siden, her!

Hvilken klasse går du i?
Jeg begynner i 9. til høsten. Så jeg går altså på ungdomskolen.

Kan du vise sminken din?
Jeg bruker egentlig ikke så mye sminke. Også har jeg samlet på lipglosser og sånt så lenge jeg kan huske, så jeg har rundt 120 leppeprodukter.. Maskara, øyenbrynsblyant og pudder (noen dager) er det eneste jeg bruker fast av sminke, så det er ikke så mye å vise.

Én kommentar

Kaja Sagenes

19.06.2012 kl.14:32

Så fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

hits