ting jeg hater

-Folk som tygger høylydt eller med munnen åpen. Og de som slafser når de spiser. Det er seriøst motbydelig. Lykke til med kjærlighetslivet.. neida, joda.

-Når jeg og en venninne er i byen, på skolen eller uansett hvor. Så kommer det noen hun kjenner, og de snakker sammen i evigheter. Så står jeg bare der og ser ut som den idioten. OK, dere har ikke sett hverandre på en måned, men plis ta dette en gang det ikke blir superkleint.

-Folk som snakker dritt om tynne folk. Greit nok at feite folk skal få bedre selvtillit, men å si at tykke folk er best og at "beinrangel" er stygt gjør jo ikke tynne folk mer sikre på seg selv. Finn en mellomgreie, folkens!

-Når gutten jeg liker ikke tar hintet. Hallo, vi har snakket sammen de siste månedene, med hjerter, vi har møttes så ofte som vi kunne, vi har skypet.. Ja, you get it. Så må jeg til slutt bare innrømme at jeg liker han fordi han suger til å ta hint. Og da blir det bare kleint og vi snakker aldri mer. For 0% av guttene jeg har likt har likt meg også.

-Folk som ikke skriver smilefjes eller hjerte på facebook. Jeg prøver å snakke med et menneske, men det føles som jeg får svar fra en robot. Tenker liksom folk bare å, nå skal jeg vere totally care mot erika? Vis mer glede i livet!

-Folk som uttaler ordet everything som everyfing. Åh, blir så sykt irritert. Det har alltid irritert meg, haha..

-Når folk slenger anonyme, stygge kommentarer på formspring og bloggen. Jeg vet at jeg er stygg. Jeg forsto det de første 40 gangene du sa det. Det verste er jo at det somregel bare er en person som sier f.eks. alle hater deg. Hvordan kan en kommentar avgjøre om alle hater meg?

-Hvis jeg sitter og gråter alene. Så kommer noen bort og spør går det bra? Også svarer jeg jada bare for å ikke lage noe oppstyr. For det blir folk veldig sur for, hehe. Så svarer de bare ok da og går. Sånn helt seriøst.. Det går jo ikke bra hvis jeg sitter alene og gråter. Hadde vært bedre om noen hadde sagt kom, så går vi på badet og tørker bort tårene så kan du fortelle meg hva det er hvis du vil.

-
Folk som kommenterer hver eneste ting som blir sagt i timen. Ååh, ingen bryr seg!! eller bruker ironi mot andre som faktisk har lyst å fortelle noe de liker å snakke om. Ting som interresserer andre trenger ikke alltid å gjøre deg fornøyd, så å åpne munnen da er ikke alltid like lurt.

-FOLK SOM RAPER OG PROMPER NÅR DE ER MED MEG!!

-Når jeg har dårlig tid og mamma er helt sånn rydd rommet, så skal jeg kjøre deg. NEI, nå! Jeg skal bort nå, og jeg har dårlig tid!! Og til slutt må jeg bare gi meg. Så jeg rydder rommet så fint jeg klarer på 5 minutter. Så kommer mamma ned og sier så flink du er! tror ikke jeg er i form til å kjøre deg. du får ta sykkelen. HELT SERIØST!?

-At jeg har mye mer jeg hater, men jeg kommer ikke på noe akkurat nå.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits