2012 - del 1

JANUAR
Mamma og jeg dro til Spania for å besøke storesøsteren min og familien, som bodde der i tre måneder. Det var godt å komme seg bort fra kulden, selv om det ikke var så veldig varmt der. Turen fikk jeg i julegave av mamma og stepappaen min i 2011. Vi hadde det utrolig koselig og det var godt å møte storesøster++ ettersom de hadde vært borte i en og en halv måned da.

Jeg var også i bursdag til Emma, bestilte for første gang på nelly og ELF, kjøpte inn litt ting til rommet, var med Emma på hyttetur osv.


FEBRUARJeg ble kjent med Taran og vi dro på vinterleir sammen. Vi kjørte hundeslede, gikk på ski, ble kjent med nye folk og masse annet. Jeg er ikke så veldig glad i å være ute i kulden, men det var greit å ikke bry seg om hår, klær og sminke for noen dager.

Jeg hadde også jentekveld, var syk en stund også hadde vi kveko på skolen. Da var jeg og Helene med på scrapping, så vi fikk laget mye fint den uka.


MARS
Jeg farget håret oransj og klipte meg kort!! Jeg lærte da at jeg alltid kom til å være blondine. Begynte også med briller da, noe som forandret veldig mye. Jeg visste ikke hvor dårlig jeg faktisk så før jeg fikk prøvd de rette brillene for meg. Jeg bruker dem ikke like mye nå som jeg gjorde da, men det hender at jeg bruker dem når jeg ser på tv eller hvis jeg sitter langt bak i klasserommet.

Så på paradise hotel, ble 14 år, fikk gjesteinnlegg av Tonje og ble kjent med omtrent alle venninnene jeg har nå.


APRILHaha, håret mitt begynte å blekne i sola + ettervekst.. Det mitt så ikke ut i det hele tatt!

Jeg dro til Mo med Martine, Irina og Tonje, feiret påsken, fikk iPhone og hadde migreneutbrudd hele tiden.


MAIFamilien feiret mamma og onkel sin 50-årsdag. Mamma ser mye yngre ut enn 50, mener hvertfall jeg!

Linsen til kameret mitt ble ødelagt, så jeg blogget ikke så mye i mai. Vi feiret selvfølgelig 17. mai og bursdagen. Kan ikke huske så mye annet fra mai. Det var veldig mye feiring og pynting. Var mye sammen med familien.


JUNI

Jentekveld, Baågneset og oppvarming til sommeren. Jeg begynte å redigere bildene mine i photoshop. Husker at jeg var så fornøyd, haha. Vi hadde også forestilling på teateret, så jeg var på øving fra tidlig på morgenen til sent på kvelden mange dager. Dro til Tyrkia i slutten av juni med mamma og siden vi kom hjem i juli, så skriver jeg om det i neste innlegg.


Dette var første halvåret i 2012. Jeg har ikke tatt så mange bilder som jeg følte passet inn. Skulle gjerne ha postet fler bilder, men det ble ikke slik. Andre halvåret poster jeg i morgen eller noe. Ha en fin kveld, alle!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits