2012 - del 2

JULI
I juli var jeg og mamma i Tyrkia. Der møtte vi Taran og familien hennes. Det var helt sykt varmt da vi var der. Det var noe med 40 grader dagen vi møtte Taran. Vi klarte nesten ikke å være ute før det var kveld. Også møtte vi selvfølgelig igjen de som jobber på hotellet. Siden vi har vært der før, ble vi jo kjent med noen av de som jobbet der.


AUGUST
Jeg begynte i 9. klasse og klassen var på Stavasgården i Stavasdalen med 9a og 9e. Det var kjempekoselig! Plukket masse bær denne måneden.. Haha, husket at jeg var ute hver dag og plukket bringebær, blåbær, solbær eller rips. Jeg og Sunniva begynte å bli mer sammen ♥


SEPTEMBER

Ingen bilder.

Utrolig stressende måned med masse mas og styr. Jeg hadde fotoshoot med Sunniva og Tonje, også med Emma en annen dag.


OKTOBER
Snøen og kulden kom veldig brått, men det var godt at det ble litt kaldere ute. Mosjøen var utrolig fin, nesten som et eventyrland. Sunniva var med meg hjem etter skolen, så vi tok litt høstbilder ute. Bare noen få dager senere var Emma og jeg ute og tok snøstormbilder. Været forandret seg kjempefort i oktober.


NOVEMBER
Snøen forsvant, men kulden var fortsatt her. Emma fikk hvalpen sin, Knerten. Han sov eller så var han helt gal. Han var aldri noen mellomting. Jeg var til Emma nesten hver dag i november. Haha, ikke bare for å se på hunden! Jeg bestilte julekjolen min på nelly i november, 19. november for å være helt presis.


DESEMBER
Jeg og venninnene mine tullet med doomsday hele tiden og fortalte hverandre hvor mye vi betydde for hverandre. Ganske koselig å høre at alle var glad i meg på en dag! Klassen var på newtonrommet på MRK-senteret her i Mosjøen 12.12.12. Der konkurrerte vi mot andre klasser i forskjellige ting. Feiret også julaften med familien og pyntet meg hele tiden. Det ble litt for mye egentlig. Siste dagen i året dro jeg og noen venninner til Amalie. Der så vi en film (egentlig ikke), spiste godte og koset oss kjempemasse! Vi sendte opp raketter og hadde stjerneskudd. Vi klemte hverandre akkurat 00:00, haha.

Håper 2013 blir minst like bra som 2012 og at dere også får et kjempefint år! Et litt sent godt nyttår ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits