london 2013

Om 19 dager sitter søstra mi og jeg på flyet til London. Jeg har aldri vært i England før, men så lenge jeg kan huske har det vært favorittlandet mitt. Jeg elsker aksenten og folkene veldig godt. I følge filmer og folk jeg kjenner som har vært der, er folkene som bor der kjempehøfflig og hyggelige mot alle. Har begynt å planlegge litt hva jeg skal kjøpe, hva slags steder vi skal besøke og hva slags ting vi skal gjøre når vi kommer dit.Vi kommer til å gå veldig mye i gatene for å utforske og ta fine bilder. Har oppfattet London som en veldig fin by med fine bygninger. Røde telefonkiosker, big ben og double-deckers blir det nok masse bilder av. Vi har hotell i Oxford Street så vi bor ganske sentralt. Har skrevet en liste med butikker jeg skal innom, og det er 16 butikker. Kommer selvfølgelig til å dra innom mange fler, men har hvertfall 16 jeg må innom. Har også en liste med spesifike ting jeg skal kjøpe, og det er 9. Vet allerede nå at jeg kommer til å kjøpe hvertfall 30 fler ting, men det er greit å ha en liste med ting jeg "trenger".Søstra mi har planlagt litt med at vi skal på Madame Tussauds, kanskje på Lions King og kanskje i akvariumet. Jeg er ikke helt sikker på om jeg tør å ta london eye, men vi får se hva det blir til. Tror kanskje vi drar i london dungeons hvis jeg tør det. Går jo ikke an å ha vært i London uten å ha gjort noe man aldri kommer til å glemme. Tror jeg kommer til å få mareritt fra akvariumet hvis vi drar dit. Hvis det er en ting jeg hater, så er det store fisker (hvaler hvertfall) og havet! Får se hva vi finner på etter hvert siden jeg er verdens mest redde person.

NOEN SOM HAR VÆRT I LONDON ELLER SKAL DIT?  NOEN SOM VET OM NOE MORSOMT Å GJØRE DER? 

3 kommentarer

06.06.2013 kl.19:28

du kan dra på kino, tivoli og shoppe :-)

ane karene bukten

06.06.2013 kl.21:35

åh heldiiige duu!:D gled deg masse snuppa, så utrolig masse å se på og enda fler butikker og ting å shoppe!

06.06.2013 kl.22:42

Åh, det er så ueeendelig mye å gjøre i London! Bare det å ta undergrunnen er en opplevelse i seg selv! London er virkelig byen som har ALT!

I Oxford Street anbefaler jeg Primark på det varmeste! Det er en sinnsykt stor klesbutikk, og det er helt sykt billig der!! Du får en bukse for 100 kr, og sko for 80 kr!

Ellers er det bare å ta til seg så mye som mulig av alt fra folk til kultur, og koooose deg masse! :D

Skriv en ny kommentar

hits