batwoman
Fikk denne supercomfye genseren i posten i dag. Har bestilt den på choies.com, så det tok litt lengre tid enn pakkene fra norske nettsider. Men det var ikke alt for lang tid å vente. Det tok bare 13 dager fra jeg bestilte til jeg fikk den, så jeg var ganske fornøyd med leveringstiden. Den er utrolig myk og god å ha på. De hadde den bare i one size, så jeg bare krysset fingrene for at den passet, og det gjorde den også. Blir nok å ha den på i morgen på skolen. Vi skal bare spise godte og få karakterkortene våre, så får vi dra tidlig. Nå skal jeg se litt pretty little liars før jeg sykler på trening.

3 kommentarer

Hannah

20.06.2013 kl.16:38

Du har en såå herlig blogg! Jeg leser den hver dag :) Jeg får ikke kommentert i alle innleggene dine, fordi jeg har ikke tid og jeg beklager veldig for det.. Men jeg synes du har en såå fin blogg, så stå på!

Jeg hadde blitt så glad om du kunne svart på leserundersøkelsen min (kommentere svarene i innlegget). For jeg trenger virkelig tips, og om du svarer blir du linket i et innlegg. Du må ikke altså!! :) <3 TUSENTUSEN TAKK!

s0th

20.06.2013 kl.16:40

Herregud så stilig, elsker forresten håret ditt, hvilken Shampo bruker du?

! god sommer !

20.06.2013 kl.20:58

du kler alt, fino!!

Skriv en ny kommentar

hits