turen til london

For to uker siden var søstra mi og jeg i London. Vi hadde fint vær alle dagene, men litt regn siste dagen. Jeg tror aldri jeg har blitt "forelsket" så fort i en by før. Så utrolig fine, hyggelige folk! Aah, jeg kommer ikke over hvor snille alle sammen var. Hvis noen gikk forbi meg og bare kom så vidt borti meg (og noen ganger kom de ikke borti engang), så var de så lei seg for det. De sa sorry og excuse me for alt og ingenting. Så fikk jeg alltid høre hvor fin jeg var, hvor fine klær jeg brukte og de var flinke å starte samtaler og å få meg glad. Jeg ble kalt ting som honey, dear, baby, sweetie, loved one osv. heeele tiden. Følte meg litt som en prinsesse under hele oppholdet, haha.

Vi var på noe som heter Ripley's believe it or not, som var et slags museum der vi kunne lære om rekorder i verdenshistorien, rare fakta og det var masse figurer og bilder. Det var lærerrikt samtidig som det var kjempemorsomt. Vi ble litt redde og skremte noen ganger, men det var med på å gjøre det gøy. Anbefaler alle som skal til London å ta turen innom. Virkelig verdt pengene!

Vi var også på akvarium - London aquarium. Der var det store skilpadder, fisker, haier, krokodiller, pingviner, maneter og flere dyr. Det var også fakta på veggene og skikkelig fint laget i hele bygget. Vi ble tatt bilde av, som vi kunne kjøpe i slutten, men det var skikkelig dyrt så vi bestemte oss for å ikke gjøre det. Vi fikk også være vitne til da de matet haiene. Det var morsomt å se så nært på hvordan dyrene levde.

Som dere sikkert skjønner, så har jeg hatt en super tid i London. Fikk ikke tid til alt jeg ville gjøre og se, men jeg er helt sikker på at jeg kommer tilbake en gang. Må jo ha noe å gjøre neste gang jeg skal dit. Nå skal jeg kose meg videre på Oven, så poster jeg et innlegg med en oppsummering av tiden min her på fredag eller lørdag.

5 kommentarer

Sandra

09.07.2013 kl.17:22

så kult :)) Bare litt innom for å sende deg et smil og si hei! :)) Gjerne send meg en hilsen tilbake :))

Hannah

09.07.2013 kl.17:27

Så ut som en fiin tur, var der forrige uke! :D ELSKER London! <3

Ps. Hadde blitt glad om du tok en titt innom min blogg :)

Iselin Renée

09.07.2013 kl.17:28

Så mange flotte bilder :)

Marte

09.07.2013 kl.17:29

Såg kjempe gøy ut :D stilige bilder altså :D hadde blitt glad for en kommentar tilbake :D :*

susannmj

09.07.2013 kl.19:45

Så fine bilder :-D Heldig som har vært i London!

Skriv en ny kommentar

hits