2013 i bilder
JANUAR: Det jeg husker best var selvfølgelig nyttårsaften hos Amalie med noen av jentene. Ogsåå husker jeg at jeg knuste smoothie-blenderen på skolen og etter det klarte jeg å tråkke i glassbitene på gulvet. Samme dagen klarte Irina og jeg å ødelegge et skap med bøker på skolen. Det skapet har vi forresten i klassen vår nå, haha. Egentlig en ganske kjedelig måned.

FEBRUAR: 
Jeg forberedte meg veldig på sommeren og var veldig klar for sommer og sol. Selv om vi bare var i ferbruar. Vi hadde også KVEKO på skolen i februar. Da danset jeg på åpen skole, hahahah. Aldri igjen. Etter det fikk vi vinterferie og da var Irina og jeg mye sammen.

MARS: 
Jeg hadde bloggfri måned i mars, skikkelig herlig! Jeg ble 15 i mars, og da feiret vi jentene litt. 

APRIL: 
Bestilte mine første dr. denim bukser og ble veeeldig misfornøyd. De er veldig god i starten, men de blir større jo mer du bruker dem. Mine gikk fra xs til m veldig fort. Tok ikke så mange bilder i april.

MAI: Det begynte å bli litt varmere ute og det var sol nesten hver dag. 17. mai var nesten som sommer, veldig varmt og fint ute. Mai hadde bedre vær enn de fleste månedene. Mamma og jeg var meg tante og onkel på hytta, så dro onkel og jeg ut å fisket. Selv om vi ikke fikk fisk så var det en veldig fin tur. Vi var også i konfirmasjon til Emma 26. mai. Det var så varmt at da jeg kom hjem, dro jeg rett ut og solet meg.

JUNI: 
2. juni konfirmerte jeg meg. Det var koselig å ha familien samlet og spise masse god mat. Senere i juni dro jeg med Sunniva, Irina og Ingrid og så på danseforestillingen a night at the movies i kinoen der flinke Sara danset. Klassen dro på grilltur for å ha en slags avslutning før skoleavslutninga. Jeg fikk også til å spille tre fotballkamper i juni, spise masse mat med venner, reise til Oslo, reise videre til England, London og deretter Risør. London må være den fineste byen jeg noen sinne har vært i. Folkene, husene, butikkene, maten, transporten, alt! Dit skal jeg hvertfall tilbake.

JULI: 
Jeg var med søstra mi, tanteungene mine og nabojenta i dyreparken i Risør, vi var på havna, i skogen og inne å laget yoghurt-is. Så dro vi til Oven på stevne. Der ble jeg kjent med Charlotte og Cathrine. 13. juli var jeg endelig hjemme i Mosjøen! Da hadde jeg vært ute å reist "alene" i 21 dager. Senere på kvelden kom Irina, Sandra og Tonje. Så dro vi til byen for å møte guttene. Senere i juli var jeg på stranda med jentene, grillet med dem, grillet med familien og søstra mi giftet seg. Kjempefin måned!

AUGUST: 
Jeg reiste ganske spontant til storebroren min i Lofoten og familien hans. Vi var på kino, så film hjemme, laget mat, var ute å fisket i båt og koset oss masse! Da jeg kom hjem presenterte jeg Japan i VM i fluefiske, malte nyhuset til Emma og familien med henne og gikk tur til Varden på fjellet for første gang. 

SEPTEMBER: 
I september fikk jeg hunter-støvlene mine, som enda brukes ute ettersom det er lite snø. Mamma og jeg reiste til Trondheim for å shoppeee ♥

OKTOBER: 
Det begynte å bli høst og det betyr innetid med kosesokkene mine, og selvfølgelig masse lekser.. På skolen i media-timen tok jeg portrettbilder og lærte meg litt annen redigering. Såå var det også halloween, der det kom utrolig nok 3 barn til sammen på døra vår. Kjempekoselig.

NOVEMBER: 
Jeg begynte å glede meg til jul og hadde nok mer julestemning i november enn i desember. November er egentlig en måned jeg ikke husker så mye fra. Hukommelsen min er elendig..

DESEMBER: 
Aah, desember! Beste julen jeg noen sinne kan huske, selv om jeg var syk på lillejulaften, julaften og 1. juledag. Så de tre dagene husker jeg lite av. Før julen, kom Sunniva til meg og vi laget pepperkakehus sammen, storesøster fra Oslo kom på dagsbesøk, jeg var på juleball med vennene mine, jeg fikk av reguleringen og hadde kjempebra dager på skolen! Etter julen var jeg ute 2. juledag og 5. juledag (om jeg ikke tar helt feil) med vennene mine, så feiret jeg også nyttårsaften med dem og jeg sov over hos Emma siste natten i 2013.

Såååå bra år er det lenge siden jeg har hatt! Måtte 2014, året jeg blir 16(!!!), bli bedre ♥ 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits