totusenogfemten

..Here I come!

Jeg har aldri gledet meg til å bli 17 år egentlig, 16 ja, 18 JA, men 17 er egentlig ikke så spesielt.. eller? I dag er det 74 dager til 17-årsdagen min, og selv om jeg kanskje ikke har så mange flere muligheter om 74 dager som om 73 dager, så blir det ikke bedre enn jeg gjør det selv. I år har jeg planer hele året omtrent. Mange innebærer kun det å være en plan, ingen spesiell dato eller måned. Jeg har bare mål som skal fullføres før året er over. 

Selv om jeg må avlyse Nicki Minaj-konserten 17. mars i år (jeg kjenner enda at det gjør vondt innerst inni hjertet å skrive det), så skal jeg nok klare å holde humøret oppe. Det var enten det eller Vilhelmina i Sverige med en liten gruppe fra skolen min som kalles METALEARN (jeg er en av 12 som er valgt ut), og vi skal mest sannsynlig til andre land senere. Slike reiser blir man nok ikke plukket ut til å være med på ofte, men Nicki har nok flere konserter senere - uansett hvor bittert det er akkurat nå. Jeg får fokusere på det jeg faktisk skal være med på, der vi skal reise, møte folk fra andre land og forhåpentligvis bli kjent med mange forskjellige folk.

Jeg møtte en ung dame på busstoppet på onsdag som opprinnelig var fra Kambodsja, og fikk min første nye venn i 2015. Og altså, det møtet er noe jeg kommer til å ha med meg resten av livet. Vi har meldet fram og tilbake hele tiden siden da, og det er så rart at man plutselig møter noen som man skulle tro man hadde kjent i mange år. Nesten som om hun var en long-lost storesøster, haha. Bra start på året har jeg hvertfall fått!God natt alle sammen, og måtte året deres få en super start også! ♥

Én kommentar

kristinerosok

17.01.2015 kl.00:53

Så pen du er :)

Skriv en ny kommentar

hits