sommerfølelseJeg har laget hjemmelaget vannmelonslush i dag, av kun to ting; vannmelon og isbiter. Jeg er ikke så veldig fan av kunstig vannmelonsmak, men frisk vannmelon er alltid godt. Rett og slett fordi frisk vannmelon på tidligsommeren har en søt smak, så man slipper å ha i søtningsstoffer. Ny favorittdrikke på sommeren! Tenk at det er mai allerede i morgen. 8 dager til jeg får se storesøster i Oslo igjen, 17 dager til en av de fineste dagene i året og 50 dager til vi får sommerferie. De beste tingene i året skjer i mai faktisk; sommervær, bunad♥♥♥, masse fridager, grilling med jentene og mopedføre stort sett hele måneden. Om ikke det blir snø igjen, for man vet aldri her i Mosjøen. 

I kveld blir det bursdagsfeiring her, så drar vi videre ut etter det. Ingen sparing på fridager her! Gjestene kommer om 30 minutt, så jeg får nok begynne å stelle meg. 

Ha en super kveld, alle sammen!

Én kommentar

Charlotte

30.04.2015 kl.17:41

Hei:) Ramlet innom bloggen din og tenkte jeg måtte legge igjen en liten kommentar og ønske deg en fin dag:) håper du vil ta turen innom min blogg også. Gjerne legg igjen ett lite spor etter deg, da blir jeg glad:)

Www.pourfemme.blogg.no

Klem

Skriv en ny kommentar

hits