sminken jeg bruker

Ansikt:

velvet touch compact powder i soft nougat mist 13 fra isadora:
Dette pudderet bruker jeg hver dag og det er veldig lett og fint på.

chocolate soleil i medium/deep matte bronzer fra too faced:
Eeelsker dette solpudderet! Det lukter (og smaker, hihi) helt himmelsk. Også føles det som jeg har hatt det i en evighet! det blir liksom aldri tomt.

hd photogenic concealer i medium fra nyx:
Denne har jeg nettopp kjøpt, så jeg har ikke fått testen den så mye ut, men til nå elsker jeg den. Den er i akkurat rett farge og den holder hele dagen. Greit å ha en litt lysere concealer nå som det er vinter og jeg ikke akkurat er kjempebrun..

select moisture cover concealer i nw20 fra mac:
Veldig fin på sommeren, men akkurat nå ser den bare oransj ut på meg. Føler ikke at den holder like lenge som den nye jeg har kjøpt, men den funker. Grei nok til å brukes hvertfall.

hello flawless foundation i honey fra benefit: 
Også veldig oransj nå siden jeg ikke er så brun, men fin på sommeren. Bruker den hvis jeg skal i bursdag eller på jentekveld der vi pynter oss litt ekstra. Er ikke så veldig glad i å bruke foundation til hverdags.

photo-loving primer i green 02 fra nyx:
Jeg har mistet min kjære ansiktsprimer fra smashbox, så jeg kjøpte meg en ny i Spania. Denne er grønn og skal visstnok minimere rødheten i ansiktet. Jeg er ikke så veldig rød til vanlig så jeg aner ikke hvorfor jeg kjøpte den. Den funker hvertfall som primer.


bildet forklarer for det meste hva jeg bruker de forskjellige til.


Øyne:
naked fra urban decay:
12 pigmenterte og fine farger. Jeg bruker for det meste fargene naked, virgin og buck. Det er de mest naturlige fargene av dem. 2 av dem er matte og 10 av dem er shimmer i. Bruker ikke øyenskygge til vanlig, men hender at jeg tar det på når jeg skal ut med venninner ol.

browzings i light fra benefit:
Øyenbrynspudder, øyenbrynsvoks (med farge), angled brush, eyebrow brush og pinsett. Kjempepraktisk å ha med seg ettersom det er så lite. Da jeg kjøpte dette i London lærte hun som solgte meg det hvordan jeg skulle bruke det på meg selv, så det var nok derfor jeg kjøpte det. Siden det ble så fint da hun sminket meg.

telescopic i extra black fra loreal:
Min favorittmaskara siden jeg begynte med sminke. Anbefales veldig!


diverse øyenskyggekoster og diplineren min.


Lepper:
baby lips i hydrate, pink punch, cherry me, mint fresh og peach kiss fra maybelline:
Kjøpte alle disse i Spania og de er så gode! Den rosa er min favoritt. De gir så fin farge som ser veldig fin ut mot brun hud. Alle lukter også kjempegodt!

matte lipstick i kinda sexy fra mac:
Denne kjøpte jeg aaaltfor mørk, men jeg brukte den en god del i sommer. Den er mye mer brun enn den ser ut på bildet, så jeg tror egentlig den passer brunetter mye bedre ettersom den er så mørk.

volupté sheer candy i fargen 62k401 fra ysl: 
Denne leppestiften er sheer, så den gir ingen farge. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg liker den så godt, den bare er min favoritt. Den lukter veldig godt også.

naturligDe siste dagene har jeg ikke brukt sminke, og det føles sååå godt å ikke tenke på å måtte sminke seg hver dag. Jeg hater å vaske bort sminken på slutten av dagen, HATER DET VIRKELIG! Syns jeg ligner litt på en gutt når jeg ikke har sminke på, men det gjør ikke så mye når jeg er her. Trenger ikke å sminke meg for å være sammen med familien uansett. 

Det er godt å kunne gnu seg i øynene uten å ødelegge maskaraen og kunne sole seg uten å måtte fjerne sminken først. Man blir mye fortere brun og finere brun hvis man ikke bruker sminke i solen. Dessuten slipper jeg å få kviser.Dette er noe av sminken jeg kjøpte i London. Egentlig alt man "trenger" av sminke. Kjøpte også noe til øyenbrynene fra benefits, men hadde det i kofferten da jeg tok bildet. Den foundationen der er forresten min første foundation. Jeg blir nok ikke å bruke den til hverdags, men når jeg føler for å pynte meg litt ekstra. Som f.eks. til bryllupet til søstra mi om 24 dager! Jeg skjønner at det kan bli litt surr med alle søstrene mine osv, så jeg kan lage et innlegg bare for å forklare litt. Skal prøve å få laget det iløpet av morgendagen.

elf-produkter

Jeg har prøvd elf-sminken i en dag nå, og har tenkt å fortelle dere min mening.

EYEBROW TREAT & TAME


Image and video hosting by TinyPic
POSITIVT:
Den er veldig enkel å påføre fordi den gelesiden har en myk kost og den fargesiden har en maskaralignende kost. Det blir veldig naturlig farge og det legger seg på selve brynene og ikke på huden. Den er lett å ta bort.
NEGATIVT: Den er veldig klissete! Man kjenner at man har den på.


COLOR STICK // COVER STICK // CONCEALER BRUSH
Image and video hosting by TinyPic

POSITIVT (COLOR STICK): Den kan brukes som leppestift, blush og øyenskygge. Den lukter appelsin.
NEGATIVT (COLOR STICK):
Den er veldig klissete! Litt vanskelig å ta bort. Føler meg som en marsboer når jeg bruker den, for den er skikkelig sølv og glitrete! Boksen den er i er veldig avansert. Den er ødelagt tror jeg..

POSITIVT (COVER STICK): Den er veldig naturlig farge på! Den er lett å påføre. Lukter appelsin den også. Den skiller seg ikke så mye fra huden.
NEGATIVT (COVER STICK):
Boksen er veldig merkelig.

POSITIVT (CONCEALER BRUSH): Haha, den er lett å holde i..
NEGATIVT (CONCEALER BRUSH): Den er alt for liten! Den er kjempeliten, så det er mye bedre å bare bruke fingrene.


Toalettmappen har jeg ikke så mye å si om. Den er stor plass i og fin farge på. I tillegg til at det er "innebygd" speil.

erikaolivia

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits