slutter å blogge

Endelig.. Etter nesten 8 år på denne bloggen, er jeg ferdig.

FØLG MEG HELLER PÅ WWW.LEU.BLOGG.NO

Tuuusen takk til alle som har fulgt meg her ♥

 

khaki


_favoritter fra bik bok

Om 10 dager reiser jeg sørover til varmere strøk. Neida, bare til Oslo. But still; gleder meg kjempemye til å komme meg litt bort fra Mosjøen, selv om det bare blir i 8 dager. Drar jo i hovedsak for å jobbe en uke i praksis, men det er ikke det eneste jeg ser fram til. Gleder meg til å se storesøster og Simen igjen, spise sushi og på Yaya's (om så jeg må spise alene, haha, for det skal gjøres), shoppe litt på bik bok og drikke caramel frappuccino på starbucks. 

Har sånn btw kastet opp seks ganger i helga, men begynner å komme meg nå. Fin start på vinterferien altså. Hadde Charlotte på overnatting (stakkars) fra lørdag til søndag, så hun fikk mamma-rollen midt i alt. Hun tok buss fra Sandnessjøen kun for å være med spy-Erika, haha sorry.

Siden jeg har en ganske grei hverdag de neste ukene, slenger med en liten plan: 


Har selvfølgelig skoleuke i uke 13, bare følte for å skrive ned det aller viktigste, haha.

effektiv dag


I dag har jeg stort sett sovet hele dagen fordi jeg har fått influensa, jippi. Til tross for at dette har vært en sykedag, har jeg fått gjort ganske mye. Jeg har blandt annet fått fikset kjøretimer (bare fordi jeg er den tregeste i verden, så har det blitt utsatt hele tiden), gjort lekser, vært litt ute med kattungen vår og til og med blitt enda mer syk enn jeg allerede var. Jeg troor jeg har en anelse hvorfor jeg er syk da, og kan kun skylde på meg selv for det. 

I skrivende øyeblikk har jeg skikkelig suppe-cravings, og da helst blomkålsuppe. Jeg orker bare ikke å røyse meg opp fra senga for å lage mat, men kjenner jeg meg selv rett så blir det nok å skje en gang i natt. Håper bare jeg blir frisk til i morgen, for noe av det verste jeg vet er fravær fra skolen.

God natt til alle 2 leserne mine ♥ hihi

donuts and coffee


donuts og iskaffe♥♥♥♥

Det eneste som er "bra" med å være syk, er at det (forhåpentligvis) blir en stund til neste gang. Jeg blir alltid syk før helgen eller i feriene, og det har sine fordeler og ulemper. I feriene vil man jo helst kose seg uten å sove hele dagen og leve på ibux, men samtidig; heller det enn fravær på skolen. 

Personlig så elsker jeg skolen, klassen min og fagene vi har. Føler samtidig ikke at det frister så mye å dra om jeg risikerer å smitte dem med tidenes forkjølelse +at jeg blir skikkelig svimmel av å sitte/stå oppreist, så mopeden min er ikke så trygg på vei til skolen. Får se hvordan formen er i morgen, god natt!

180815haha, lover at smoothien var bedre enn den ser ut.

Akkurat nå sitter jeg inne etter enda en skoledag. Vurderer å lage iskaffe så jeg ikke sovner av før åtte, haha. Det var så rart å gjøre alt klart til klokken 08:00 idag, hvertfall etter at jeg har våknet midt på dagen i to måneder. Det verste er at jeg ikke orket å fikse hår eller klær før skolen, så da ble det joggebukse idag (wups). Føler liksom det er mer akseptabelt når man går 2. året eller 3. året ettersom man ikke akkurat er ny på skolen. 

Tror jeg skal legge meg nedpå for å lese litt eller se en film og bare ligge her å vente på kulden og snø. Er det bare jeg som alltid får julestemning på de varmeste sommerdagene? Det er så irriterende, for den går liksom veldig over når det er jul..

God natt, alle sammen ♥ Håper morgendagen deres blir superfin!

momentsDa var vi tilbake på skolen igjen. Veeldig blanda følelser, men det ser ikke ut til å bli et dårlig skoleår akkurat. Jeg må være den sløkkeste jeg vet om når det kommer til å sette meg ned å skrive og ta bilder - selv om det er to av mine favoritting. 

Det har ikke vært så mye tid i sommer å blogge. Som dere ser, så har jeg gått mange turer med venner og kjæresten (hahah). I dag var tentebarnet mitt, Isak med meg å plukket markjordbær. Sommeren startet her i dag, og hele uken er det meldt 26 grader, jippi.Forresten, bestevenninna mi, Tonje har dratt til USA og skal være der i 10 måneder(!!). Hun reiste på tirsdag, og jeg savner henne helt enormt mye allerede. Følg hennes reise på bloggen hennes eller instagrammen hennes (tonjeiusa)♥♥♥♥♥♥

peace
I dag drar jeg til Oslo. Herregud så fort denne uken har gått! Det var jo nettopp mandag. Kommer ikke frem før ikveld, for flyet mitt går ikke før i åtte-tiden. Pakket kofferten i går, eller, jeg prøvde hvertfall å pakke kofferten i går. Må bruke en del av dagen på å pakke videre, selv om det er max stress å måtte pakke samme dagen. Hvertfall for meg som har veldig lyst til å sove nå. 

Nå er vi snart ferdig på skolen, så vi snakkes imorgen ♥

tran og smoothie


Ble en del matbilder på bloggen nå, meen jeg gidder rett og slett ikke fikse meg for et bilde, sorry. Dette er forresten skogsbærsmoothie, min nye favoritt.

Nå er det to dager til jeg drar til søstra mi, og jeg klarer nesten ikke å vente! Dagene går uansett så fort at jeg glemmer helt av å blogge. Hardt å være på topp, altså. Skal en tur på butikken for mamma før jeg kjører til skolen, så jeg må dra snart. Dagene går stort sett i det samme; skole, spise, sove. Så om noen finner det interessant å lese om min 20 min. lange powernap etter skolen igår, så kan jeg sikkert skrive om den. Jeg er forresten på rødrussen sin svarteliste fordi jeg ikke ville shotte tran blandet med sursøt-saus klokken halv ni på morgenen, jippi. De gjør egentlig ikke så mye annet enn å sprute vann på oss, så det gjør ingenting. Heller det enn tran for å si det sånn, haha.

Ha en super skoledag, alle sammen ♥ 

saturday_dagens frokost

Jeg elsker å våkne i normal tid (9-tiden omtrent) av at sola skinner inn igjennom romvinduet. Døgnrytmen er viktig i helgene også, hvertfall nå som vi har langhelg. Jeg hadde skikkelig søndags-følelse i går, noe jeg egentlig ikke har noe imot. Føles bare som om helgen er enda lengre!Akkurat nå er det 10°c ute og sola skinner, så man merker at det er vår. Har lyst å kjøre til byen å kjøpe is og alt jeg trenger og ikke trenger, men jeg må spare til Osloturen nå. Gleder meg masse til å se storesøstra mi igjen, drikke starbucks og nyte storbyen. Selv om jeg egentlig drar dit fordi vi har utplassering i klassen, så jeg skal faktisk jobbe 3 av dagene der.

TGIFENDELIG VINTERFERIE!! Har hatt kjempehektisk uke til å kun ha vært på ungdomsskolen igjen som lærer da. Syns synd i lærerne fra nå av. Det var kjempeslitsomt å holde styr på alt og alle. Det var virkelig verdt det da, for vi har vært heldige med elevene vi hadde. Vi skulle lære dem med film slik at de skulle lage egne kortfilmer. I går var vi på åpen dag senere på ettermiddagen for å se filmene og masse annet gøy som andre elever hadde ordnet klart til kvelden. Kjempeflinke har de vært! Kjenner jeg savner ungdomsskolen liiiiitt. I dag var vi sammen med bygg og anlegg 2. trinn og fikk laget egne clapperboard. Så vi brukte skoledagen på det da, også dro jeg til søstra mi etter det og fikk taco til middag ♥ Kom hjem for en liten stund siden, så dagen idag har vært en smule lang. Thank God it´s friday!

null strøm
Dette innlegget skulle jeg egentlig skrive i går, men midt i bildeopplastingen ble alt mørkt. No joke, byen mista strømmen fordi kraftstasjonen skal ha eksplodert. Haha, det verste var at jeg satt på rommet mitt med persiennene nede, så jeg trodde først at det bare var leiligheta mi som mista strømmen. Da jeg så ut vinduet så jeg bare billys, så da skjønte jeg litt mer. Mistet all dekning osv, så da den kom tilbake var det på tv og i vg. 

Stormen var så sterk i går at været i dag er nesten for bra. Litt nysnø på bar asfalt og gress ettersom isen ble borte i gårkveld. Sol og påskevær i dag, meen man vet aldri hva været blir i morgen. Håper hvertfall at stormen ikke kommer hit igjen.Jeg har ikke vært på skolen siden mandag, og det er virkelig ikke greit å være borte så lenge fordi jeg er syk. Det å være syk er jo en ting, men jeg klarer ikke å være borte fra skolen lengre enn ei helg. Jeg tror det er fordi jeg føler meg såpass ensom når jeg er hjemme. Har jo selvfølgelig folk å snakke med, men hverdagen er ikke det samme uten skolen. 

-13°topp asos bukse dr denim sko ugg australia klokke daniel wellington

I dag var jeg hos fysioterapeuten i 8-tiden, så nå blir det muskeloppbygging på meg, haha. Etter det gikk jeg til kinoen fordi vi var på skolekino, men jeg hater å starte en film midt i filmen. Såå jeg gikk ikke inn i kinosalen. Kunne sluppet å gå ute i denne forferdelige kulden, men da fikk jeg hvertfall gått en liten tur. Etter at vi kom til skolen hadde vi to timer engelsk og en time matematikk, så dro vi hjem. Kortdager er noe av det beste i verden!

Drar snart til storesøster og tantegullene mine, så får dere alle ha en super dag videre ♥

good morningGod morgen, alle som har stått opp allerede! Jeg er virkelig ingen morgenmenneske, men når jeg vet at jeg har en buss å rekke + at om jeg skal se sånn passe bra ut på skolen, så må jeg opp tidlig for å fikse meg. Motivasjonsvekkeklokker som minner meg på hvorfor jeg skal opp tidlig er kjempefine å ha på slike dager. Det kan for eksempel ringe en alarm 06:00 om jeg skal dusje før skolen og en 07:00 om jeg skal lage meg mat og sminke meg. 

Har faktisk lært at om jeg fletter håret kvelden før, blir jeg mer ivrig på morgenen for å sjekke om jeg fikk fine bølger. Helt sikker på at jeg kunne stått opp i fem-tiden om jeg hadde flettet håret, bare noen hadde vekket meg da.

En liten funfact: Fra 4.- 7. klasse våknet jeg 05:30 HVER skoledag fordi mamma dro på jobb i den tiden og jeg var enormt husredd. Så jeg kunne ikke sove uten at noen andre var hjemme sammen med meg. Tenk om jeg kunne stått opp så tidlig enda. Det hadde vært deilig.

Nå må jeg komme meg ut av senga, sjekke om bølgene ble bra og starte dagen. Ha en fin dag!

februartopp asos solbriller asos

I dag våknet jeg av sola gjennom vinduet. For hver dag som går, blir det lysere på dagen og sola er lengre oppe. Jeg er så klar for vår nå. Koselig med snø i jula, men det er ikke like koselig med snø i januar og februar. Det er for det meste is, ettersom det varierer mellom snø og regn. I tillegg til det, så er jeg veeeldig flink å falle på isen. Så jeg har en del blåflekker her og der. 

I gymmen neste uke skal vi faktisk stå på skøyter, og det har jeg aldri gjort før, så det kan fort bli flere fall da. Som regel er jeg veldig optimistisk til nye ting, så for alt jeg vet så kan dette gå kjempebra!

Men nå skal jeg på esso å kjøpe mat, så vi snakkes senere ♥

totusenogfemten

..Here I come!

Jeg har aldri gledet meg til å bli 17 år egentlig, 16 ja, 18 JA, men 17 er egentlig ikke så spesielt.. eller? I dag er det 74 dager til 17-årsdagen min, og selv om jeg kanskje ikke har så mange flere muligheter om 74 dager som om 73 dager, så blir det ikke bedre enn jeg gjør det selv. I år har jeg planer hele året omtrent. Mange innebærer kun det å være en plan, ingen spesiell dato eller måned. Jeg har bare mål som skal fullføres før året er over. 

Selv om jeg må avlyse Nicki Minaj-konserten 17. mars i år (jeg kjenner enda at det gjør vondt innerst inni hjertet å skrive det), så skal jeg nok klare å holde humøret oppe. Det var enten det eller Vilhelmina i Sverige med en liten gruppe fra skolen min som kalles METALEARN (jeg er en av 12 som er valgt ut), og vi skal mest sannsynlig til andre land senere. Slike reiser blir man nok ikke plukket ut til å være med på ofte, men Nicki har nok flere konserter senere - uansett hvor bittert det er akkurat nå. Jeg får fokusere på det jeg faktisk skal være med på, der vi skal reise, møte folk fra andre land og forhåpentligvis bli kjent med mange forskjellige folk.

Jeg møtte en ung dame på busstoppet på onsdag som opprinnelig var fra Kambodsja, og fikk min første nye venn i 2015. Og altså, det møtet er noe jeg kommer til å ha med meg resten av livet. Vi har meldet fram og tilbake hele tiden siden da, og det er så rart at man plutselig møter noen som man skulle tro man hadde kjent i mange år. Nesten som om hun var en long-lost storesøster, haha. Bra start på året har jeg hvertfall fått!God natt alle sammen, og måtte året deres få en super start også! ♥

min helgDet føles kjemperart at det er søndag idag, for jeg har enda ikke hatt en eneste fridag denne uken. Jeg har faktisk hatt arbeidshelg med varetelling 5 timer lørdag og 9(!!) timer idag, på en søndag og alt. Så imorgen er det rett på skolen igjen. Ogsåå har jeg arbeidslørdag de tre neste helgene, så jeg hvertfall får råd til julegaver, hehe. Nå skal jeg dusje og legge meg, så nattinatt ♥

unblogged

Det er over en måned siden jeg blogget sist nå, så man skulle nesten tro det hadde skjedd masse interessant i livet mitt i løpet av disse dagene (som det forsåvidt også har). Jeg har blandt annet sluttet på ungdomsskolen og fikk 6(!!!) på skriftligeksamen, så det er good news hvertfall. Også har søstra mi og familien hennes kommet til Mosjøen fra Risør, i tillegg til at de har vært i Australia i tre måneder nylig. Det var utrolig godt å se dem alle igjen. Familien++ har også feiret 50-årsdagen til stepappaen min i en hel helg og kjæresten min og jeg har feiret st.hans med søstrene mine og deres familier. 

Jeg har skikkelig problemer med å sovne tidlig, så nå er plutselig klokken ti på fem.. Haha, jaja, skal til byen med mamma og tantegull i morgen, så jeg må vell sovne nå.

grillkveld
_bildene er fra i går.

Vi driver å flytter ting i nyhuset, rydder, pakker osv. + at jeg har nettopp hatt skriftlig eksamen og får vite på tirsdag om jeg kommer opp i prøvemuntlig, så jeg har ikke akkurat så mye tid til å blogge. Gjør det når jeg kan hvertfall (og når jeg har bilder å legge ut). 

Jeg har nettopp kjøpt meg nytt kamera, så jeg skal begynne å lage flere vlogs til dere. Om det er noen spesielle tags eller noe annet dere vil at jeg skal filme, så gjør jeg det så fort som mulig.  

girlsnight

I kveld har vi vært hos Taran å sett norske talenter, spist godte, bær, sjokolade og maiskolber. Om det bare hadde vært litt varmere ute kunne jeg begynt å få sommerstemning, men været er så ubestemsomt (haha hæ). Heldigvis bare 40 dager til sommerferie nå. La de gå fort! 

Nå venter jeg bare på kjæresten min, så jeg kan legge meg. Tidlig opp i morgen ettersom jeg skal på jobb. God natt, alle 2 leserne mine, haha neida.. joda ♥ 

dårlig start på dagen
Kjæresten min og jeg våkna ganske seint i dag, så vi rakk ikke å spise før vi dro på skolen. Jeg hadde time hos kjeveortopeden rett før skolen, så jeg gikk dit først. Mens han skyllet munnen min, så klarte jeg å kaste opp det av mat jeg hadde i magen, og det var såå flaut. Ingen av oss visste helt hva vi skulle gjøre. Etter timen dro jeg hjem og sov litt. Fikk spist litt også, og senere spiste jeg amerikanske pannekaker. Jeg kunne sikkert dratt på skolen, men jeg var skikkelig kvalm og jeg hadde ikke med meg mat eller noe - skikkelig urutinert.

Vi har begynt å flytte litt ting i nyhuset, så jeg må få gjort så mye som mulig i dag. Pakke, flytte, rydde, vaske osv. Nå skal jeg lage meg litt middag, så snakkes vi.

ginger fizz

Da jeg var innom nelly i går fant jeg et kjolemerke jeg aldri hadde hørt om før, og det er helt seriøst de fineste kjolene jeg noen sinne har sett. Jeg fallt helt pladask for dem, og jeg vet hva neste lønning skal gå til! Jeg så at de hadde litt skjørt og topper også, men kjolene var desidert finest. De er såå fine sommerfarger på, men samtidig er ikke alle så "pyntete". Jeg kommer ikke over hvor fin de er..


PASTEL PICNIC DRESS × PICK OF THE BUNCH DRESS × RARE SPECIES DRESS

PICTURESQUE DRESS × SWEET SURRENDER DRESS × BOTANICAL DRESS

250414-270414

_klassetur 2014

hasta luego, españa
haha, beste parkeringen

7 dager i Spania gikk ganske fort. Hvertfall siden jeg var her med verdens godeste Martine. Vi har spist masse god mat, shoppet enda mer og ledd utrolig mye. I tillegg har vi bodd sammen med kjempekoselige folk, som har gjort ferien enda bedre! Håper dere alle har hatt en like fin vinterferie ♥

Kjenner det blir godt å komme hjem til mine kjære og dra på skolen igjen (noe jeg alltid savner etter ferien, haha). 

3 more daysmin elskede mandarinjuice ♥♥♥

Det merkes at mamma ikke er hjemme. Så rart å måtte lage middag til meg selv hver dag og stå opp på egen hånd. Ops, forsov meg i dag.. Tror det blir veldig greit å få henne hjem igjen på fredag. Skal til Martine snart for å overnatte der. Det er en stund siden sist, så det blir koseliiig! Ha en fin kveld, alle sammen.

særemne

hahah, sååå glad!

Nå har jeg skrevet på særemnet mitt i en uke, jeg hadde skrevet 8 av 15 sider i går. Da fikk jeg vite at jeg hadde gjort hele oppgaven feil.. Så jeg startet på nytt i gårkveld. Jeg har faktisk skrevet 11 sider til nå, så jeg har bare 4 igjen. Det var skikkelig vanskelig å skrive slutten, så jeg har en liten pause nå.

I kveld skal jeg i burssag til Sara og Sofie, så jeg drar til Emma i sju-tiden for å ordne meg. Har enda god tid på å finne ut hva jeg skal ha på meg og (forhåpentligvis) skrive ferdig særemnet. Det skal forresten være levert til mandag, så jeg vil helst slippe å gjøre noe i morgen. Håper dere får en super kveld og hvis dere også skriver særemne; et bra særemne.

mørkt


Gamle, uposta bilder.

Det blir mørkt ute omtrent halv tre, og jeg er hjemme fra skolen akkurat da. Derfor blir det vanskelig å ta bilder både ute og inne ettersom jeg er avhengig av dagslys uansett. Noen dager når vi slutter tidligere eller i helgene har jeg enten ikke stelt meg eller så snør/regner det, så jeg finner egentlig aldri et tidpunkt å ta bilder. Gidder heller ikke å blogge når jeg ikke har bilder å bruke. Jeg skal prøve å få tatt noen bilder med mobilen om dagene, for den har jeg jo med meg overalt. Driver også på å lage en 2013-video, så da har jeg hvertfall noe å vise om det ikke blir så mange bilder fremover. Ha en fiiin siste skoleuke!

syk
Typisk meg å bli dårlig den dagen vi har en prøve på skolen som jeg har forberedt meg skikkelig på. Så nå må jeg forberede meg på nytt til tirsdag ettersom jeg har hukommelse som en banan. I dag har jeg spist, sovet, dusjet og skypet med Irina i noen timer. Ellers har ikke dagen min hvert så innholdsrik. I morgen skal vi på utplassering på videregående, og på torsdag har vi jobbskygge så da jobber jeg i barnehage med tante, så får vi fri på fredag. Egentlig ganske grei uke. Håper dere får en fin kveld og en fin skoledag i morgen ♥

Noen spurte hvor lua i forrige innlegg var ifra, og hvis jeg ikke husker helt feil så kjøpte jeg den på urban.

(beste)farsdagI dag har vi vært en tur hos bestefar og bestemor (ettersom det var farsdag). I det siste har det bare blitt koseligere for hver gang jeg har besøkt besteforeldrene mine. Pleier å gå dit etter skolen eller gå hjemmefra. Føler det er viktig å være sammen med dem, også er det veldig koselig også. Fikk også snakket med pappa i dag ♥ Håper alle får en god natt og en fin skoledag i morgen!

bakklandet


bildene er fra Bakklandet tidligere i dag.

Nå sitter vi på Vernes. Flyet vår går litt over fire, så vi bare slapper av. Har lagt ut innkjøpsvideo på youtube, men jeg vet ikke om jeg blir å legge den ut på bloggen. Får se om jeg gjør det når vi kommer hjem. Uansett, vi snakkes senere.

Skal jeg legge ut innkjøpsvideoen? 

god morgen
Goood morgen, alle søte! Mamma er nede og spiser frokost akkurat nå. Jeg klarer ikke å stå opp så tidlig i helgene, så jeg får spise litt senere. Jeg har nettopp stått opp, og skal stelle meg litt nå. Vi har tenkt å gå på Bakklandet før vi drar hjem i dag. Og om jeg ikke tar helt feil, så går flyet i fire-tiden, så jeg får bare begynne å ordne meg klar. Ha en super søndag ♥

foveatirsdagI dag har vi hatt en ganske rolig dag på skolen, men starten av uken er alltid litt tung. Ble kjørt på skolen i dag fordi mamma skulle på noe nede i byen, så da slapp jeg å løpe for å rekke bussen hvertfall. Jeg har nettopp dusja og spist, så skal jeg rydde rommet nå. Veldig innholdsrik dag.. nei. Skal prøve å få gjort noe mer interresant i morgen, så jeg har noe å blogge om, haha.

yesterday


//bildene er fra Ane sin blogg

I går satt jeg barnevakt med mamma en stund, så dro hun litt senere på kvelden. Alltid koselig å passe de søte tantegullene mine. Etter jeg hadde vært der, kjørte mannen til søstra mi meg til Ane. Vi spiste godte og snakket hele kvelden. Vi har alltid så mye rart og interresant å prate om når vi først møtes, haha. Virker som det er flere år siden vi har møttes hver gang vi møtes. Kjempekoselig å se henne igjen ♥ 

Kan ikke akkurat avsløre så mye av det jeg skal gjøre i dag, ettersom en av mine beste venninner, Irina, har bursdag. Masse overraskelser som venter, haha. Kan sikkert få blogget litt i kveld med oppsummering av dagen. Nå skal jeg hoppe i dusjen og etterpå begynne med gaven(e) hennes, adios!

ikke naboer lengre

åh, så kreativ overskrift!
//bilder fra jobb igår

I går var siste jobbdag med å male nyhuset til Emma og familien hennes. I dag flytter de ifra nabohuset vårt. Blir så utrolig rart å ikke bo ved siden av henne. Vi har bodd i samme gate i 6 år og vært naboer i 3 år nå. Ingen å bare løpe til når det er noe, ingen å gå til skolebussen med, ingen å gå til butikken med (eller jo, men ja) og ingen å vente på isbilen med. Ååå, som jeg kommer til å savne henne! Hun flytter ikke så langt, men det blir jo noe helt annet enn sånn som det er nå. 

Skal til Sara i kveld, så skal vi lage smoothie. Finner vell på noe annet også. Så skal jeg og noen venninner på tur i morgen. Snakkes! 

chica ocupada


Holaaa! Syns egentlig det er litt teit når folk blogger om at de ikke har tid til å blogge, haha. Men jeg må bare si ifra at jeg ikke blir å skrive så mye her i nermeste fremtid. Må jo nyte de siste få dagene i sommerferien. Var forresten i overraskelsebursdag hos Charlotte som vi holdte for Tiril på mandag. Kjempekoselig å være med gullene mine. Tok ikke med kameraet, så har ikke akkurat så mange andre enn iPhone-bilder fra bursdagen. Tenker det blir litt kjedelig om jeg kun skal blogge med bilder fra telefon, så jeg venter med å blogge til jeg har gjort noe interresant og tatt bilde av det med kameraet, haha.. Så hadebraa!

kosekveldNå har jeg nettopp fått maten min. Familien har bestilt Milano-mat i kveld, så vi har kosekveld forran tv-en alle tre. Godt å slappe litt av etter bryllupet i går/natt og barnevakt i morgest. Jeg skal møte Martine i morgen eller en annen dag i neste uke. Lenge siden jeg har sett henne nå, så vi har så mye å fortelle hverandre. Så har Tiril bursdag i morgen, så jeg skal en liten tur til henne også.

Håper alle får en super kveld!

grillingsI dag har vi jentene vært hos Sandra og grillet. Etter vi hadde spist hadde vi pingpong-turnering, haha. Sara og jeg på lag - tapte selvfølgelig.. Etterpå syklet jeg til byen med mamma sin sykkel, så hentet jeg min sykkel hos Tiril og fikk begge hjem. Det må være noe av det tyngste jeg har gjort. To sykler opp den lange bakken til gata mi. Det skal jeg aldri gjøre igjen, for jeg brukte kjempelang tid. Kom hjem for en halvtime siden, så jeg burde kanskje legge meg nå. Natta alle sammen ♥

Bildene er fra Tiril sin blogg.

TODAYI dag har jeg hatt nesten alle tantegullene på besøk. Såå koselig å være med dem. Jeg tok med Felicia og Jonathan på butikken, så fikk de is og brus av meg (eller, av mamma da). Det er så rart at de har blitt så stor at jeg kan ta de med på butikken, haha.. Etter de hadde dratt, dro jeg på Baågneset med Morten, Sindre, Kristian og Stein Jøran. Det var ganske varmt i vannet i dag, så vi svømte ut til brygga på vannet og spilte volleyball i vannet og på banen der. Etter at vi hadde kommet hjem og slappet litt av, dro vi ut å spiste på Milano. Syklet nettopp hjem derifra, så skal jeg legge meg om litt. Vil prøve å få døgnrytmen rett nå som det er sol ute. 

baågneset
heer følger man med..

flink å sensurer as.

Aaah, i dag har vi vært på Baågneset. Først dro vi jentene dit, så kom guttene litt senere. Var ganske varmt i vannet - varmere enn jeg hadde trodd hvertfall. Var bare Andrea og jeg av jentene som badet og nesten alle guttene. Vi grillet pølser og spiste vannmelon og potetgull, så koselig! Blir helt sikkert å dra tilbake i morgen. Må jo nyte sola når vi først har den.

babysitting
Sitter barnevakt til søstrene mine sine barn. Merker stor forskjell på å passe to barn og å passe tre barn. Hvertfall når to av de er på samme alder og bestiser, haha. Men de er så flinke og kjempelett å få til å sove, så det er null stress. Skal se litt pll nå, så legger jeg meg snart. Må nok opp tidlig med barna i morgen. God natt ♥

Les mer i arkivet » Februar 2016 » Januar 2016 » September 2015
hits