4 frisyrer til skolestartSiden skolen begynner om bare få dager, har jeg tenkt å vise noen enkle hårfrisyrer man kan bruke på skolen. Kommer nok ikke til å fikse håret så mye på skolen som jeg har planlagt for jeg er så utrolig trøtt på morgenen når det først er skole.. Jaja, her er noen frisyrer:


Skift skille:Jeg pleier å bytte mellom å ha midskille og sideskille, for det har veldig mye å si. Ansiktet får formen sin av skillet. Jeg har naturlig midskille, men har sideskille så og si hver dag. Prøv ut litt forskjellig og se hva du kler best.

Snurreflette (haha):


fint gult hår, ja.

Vet ikke om dette egentlig har noe navn, men tanteungen min på 6 kaller det hvertfall for snurreflette, så da blir det bare det. Du tar to små deler hår fra hver side av hodet og snurrer dem bak. Der kan du velge selv om du vil feste dem med et lite strikk eller hårnåler.

Bun:På dager jeg har fett hår eller ikke gidder å gjøre så mye med håret, setter jeg det opp i en dott. Jeg bruker en hårdonut til å gjøre det, men du kan finne andre måter på youtube. Også kan du også lage din egen hårdonut av sokker eller en strømpebukse. Det er sikkert mange tutorials på det på youtube. Enkelt, men veldig fint.

Fiskebeinsflette:Denne tar nok lengst tid, men den er så utrolig fin. Jeg liker best når den er litt messy, som på bildet. Hvis du ikke kan lage fiskebeinsflette, kan du alltids flette en vanlig flette eller søke det opp på youtube. Finnes mange forskjellige fletter som er morsomme å lære seg.

Håper dere likte frisyrene. Nå vet dere litt om hvordan frisyrer jeg pleier å ha og syns er fine. Vil gjerne ha kommentarer om hvordan dere pleier å ha håret på skolen og om dere har prøvd noen av disse.

DIY yoghurt-is

I dag har Felicia og jeg laget yoghurt-is. Så på bloggen til Mathilde Holck at hun hadde fryst yoghurt med skjeer i, så tenkte at vi også kunne lage det. Greit å spise litt sunnere hvis man har lyst på is. Også er det morsommere å lage isen selv. Vi har forresten tenkt å lage banan dyppet i sjokolade på pinne senere, så det blir mye godt i dag.

Nå skal jeg se litt pll, så snakkes viii.

DIY dipdyeshorts
Du trenger:

En bukse du ikke har bruk for
En tøysaks
1 flaske klor
En liten balje
Plastikkhansker
Tavlekritt eller en hvit tusj
Kleskliper


Slik lager du den:

Først tar du på deg buksen som du vil bruke, så måler du ut hvor kort/lang du vil ha shortsen. Når du har den på deg, tegner du med krittet der du skal klippe. Ta den av og begynn å klipp. Du kommer til å måtte gjøre dette noen ganger og ikke bare klippe rett av. Den kan bli for kort hvis du bare klipper alt med en gang.

Når du har fått den slik du vil så kan du klippe hull i shortsen, slik at den ser litt slitt ut. Hullet trenger ikke å være så stort. Det kommer til å vises uansett.

Så har du 1 flaske klor i en balje (jeg valgte å bruke plastikkhansker da jeg gjorde dette, siden klor lukter veldig sterkt og det er ikke morsomt å få det på hendene). Legg shortsen halvveis i baljen. Hvis shorten glir så fester du den bare i kantene på baljen med kleskliper. Pass på at alt du vil bleke ligger i kloret!

Du kan la den ligge der så lenge du vil. Det kommer helt an på hvor lys du vil at den skal bli. Jeg ville ha den helt hvit, så det lå i kloret i omtrent 3 timer.

Så vasker du den godt med vann og legger den i vaskemaskinen. Da blir kantene veldig fine og frynsete. Jeg har ikke de frynsene bake på shortsen min siden jeg klippet den mer etter jeg hadde vasket den. Men når jeg legger den i vaskemaskinen igjen, blir det frynser bake på shortsen også.

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits