sqlI dag har hele skolen vært på tur til Baågneset og hatt aktivitetsdag med forskjellige leker osv. Etter lekene hoppet vi i vannet, og det var kjempevarmt. Det var faktisk så varmt i vannet at vi bestemte oss for å bade to ganger. Hvorfor har vi ikke hatt sommervær før nå?

Jeg hadde selvfølgelig med kameraet mitt, som da gikk litt rundt hos alle egentlig. Så da vi var ferdig hadde jeg nesten 200 bilder å se igjennom. Utrolig praktisk å gå media da alle i klassen kan ta bilder, slik at vi alltid får fine bilder fra slike dager. Bilder er gode minner senere, og selv om man ikke ser det nå så tror jeg at vi hadde angret veldig i ettertid om vi aldri tok bilder. #dypt

Nå skal jeg lage meg is og sette meg ute i sola. Kos dere videre ♥

autumn_canon EOS 1100d - 50mm objektiv

Ops, ble lite blogging denne uka.. Meeen jeg har tatt bilder hver dag uansett, så jeg har en del å legge ut. Det øverste er fra igår og det andre er fra idag, da jeg var både heldig og uheldig ved at jeg oppdaget disse ved å få en torne rett i ryggen, godt. 

Merker at kategorien hverdag er veldig lite aktiv om dagene. Klager ikke! 

070514


følg meg på instagram


Amalie og Taran // Stine og Jannicke

Nå har jeg vært veldig opptatt i det siste fordi jeg har startet å legge ut bilder på en ny bruker på instagram, en fotobruker. Følg meg gjerne der om dere vil se bildene jeg tar på fritiden. Jeg heter erikaoliviaphoto.

gåsunger
portrett: emma


_canon eos 1000d - 55mm objektiv

katt_CANON EOS 1000D - 50MM OBJEKTIV

tomt for bilder


_canon EOS 1000d - 50mm objekt (redigert i adobe photoshop elements editor)

Det blir veldig fort mørkt ute om dagene, så å finne et tidspunkt med bra naturlig lys rett etter jeg har stelt meg er litt vanskelig. Og det at jeg kun bruker gamle bilder når jeg blogger på vinteren, er jo heller ikke bra. Den beste dagen å ta bilder på er søndag, men da orker jeg ikke å sminke meg og fikse håret kun for å ta noen bilder. Jeg kan sikkert prøvd å få tatt bilder inne noen dager om jeg har tid, selv om jeg ikke er så glad i å ta bilder i kunstig lys. Noe finner jeg vel ut av. God natt, alle søtinger ♥

skolestyr_canon EOS 1000D - 50mm objektiv

Nåå er det snart halloween! Er så gira fordi det skjer så mye gøy tiden før halloween. Vi har hatt mye snø, men alt har regnet bort nå. Nesten vår ute. Er egentlig greit for meg, så lenge vi får snø i jula. Vi har skikkelig mye prøver, innleveringer og lekser på skolen for tiden. Så nå som det er helg, er jeg skikkelig sliten. Vet ikke om jeg klarer å gjøre så mye i kveld, men jeg drar nok ut i morgen. Det skjer ganske mye i hverdagen min, så jeg har ikke tid til å blogge så mye. Skal ikke klage da, for en gang skyld skjer det noe. Håper dere får en superfin kveld!

portrett av emma


_canon EOS 1000D - 50mm objektiv

portrettbilder


_Canon EOS 1000D - 50mm objektiv (redigert i adobe photoshop elements og pixlr.com/express)

I dag hadde vi media og kommunikasjon på skolen, derfor tok jeg med kameraet for å ta litt bilder. Maren og jeg fant et grupperom på skolen med hvit vegg, så satte vi opp en høy stol som de som ble tatt bilde av kunne sitte på. Det var ikke så mange som var igjen på skolen da vi hadde de to siste timene, så jeg fikk ikke tatt så mange bilder. Fikk heldigvis tatt disse to av finingene Amalie og Maren! Ble litt mer uttrykksbilder, og ikke så mye seriøst, haha.. Prøvde meg også på litt øyeredigering i photoshop. 

Hva syns dere om bildene og redigeringen?

yellow
coldplay - yellow

Var å tok noen høstbilder i hagen nettopp. Dessverre og selvfølgelig begynte det å regne, så jeg måtte fort inn igjen. Fikk tatt ganske mange fine egentlig. Tok bilder av trærne osv, men legger de ut litt senere. Mange er nok ferdig med høstferie, men vi starter ikke før på onsdag.. Og vi har hele to dager ferie, wow! Det er fordi vi har lengre sommerferie enn de som har lengre høstferie. Men to dager - det er jo nesten som at det ikke er noe vits. Joda, såklart er det vits. To dager ferie betyr to dager uten skole, så jeg klager ikke. Nå skal jeg se prison break resten av dagen fordi jeg ikke har så mye annet å gjøre. Hadebraa.

 

sunday is funday


ikke en oppbrukt bloggoverskrift, nei..

I dag kom Tonje og Irina til meg en tur, så dro vi ut og tok bilder. Etterpå dro vi inn og laget brownies. Så kom Tiril og nå sitter vi bare og koser oss, ja.

ROARkaty perry - roar

sundayNå har Emma og jeg nettopp vært ute å tatt litt bilder. Fint med 2 minutt opphold i Mosjøen, men nå regner det igjen da. Vi skal gå en tur med hunden om ei stund (med andre ord: kjøpe sjokoladeboller på esso, hihihi). Håper dere har en fin og solfylt dag! For sola må jo være et sted her i verden..

jentekveld

hahahaha

sol
Tok disse herlige bildene av Emma i dag. Godt med fint vær nå ♥

onsdag

Endelig har jeg fått redigert bildene fra grillturen med klassen på onsdag. Vi grillet marshmallows og pølser, hadde tautrekking, tok fine bilder og hørte på musikk. Har egentlig ikke så mye annet å si enn at vi koset oss. God natt, søte ♥

Emma sin konfirmasjon

//Alle bildene er tatt av Ida-Marie Kjærstadbakk.

I dag var vi i konfirmasjon til Emma Marie. Kjempekoselig å møte familien hennes og være sammen med den en stund. Tok litt bilder sammen og alene i bunad, siden jeg ikke skal til fotografen og ta konfirmasjonsbilder. Det ble så utrolig herlig vær i dag. Håper det blir like fint vær og like god stemning i min konfirmasjon! Nå skal jeg ut å sole meg, bye.

Emma Marie


_Canon EOS 1000D - 70-300mm //modell: Emma Marie.

ARMY


_Canon EOS 1000D - 70-300mm //

Jonathan og Isak


_Canon EOS 1000D - 70-300mm //modeller: tante sine gull, Jonathan og Isak.

Isak_Canon EOS 1000D - 70-300mm //modell: tante sitt gull, Isak.

Weekend


Image and video hosting by TinyPic
_
Canon EOS 1000D - 70-300 mm

I natt har jeg overnattet hos Tiril. Tror jeg skal overnatte her til i morgen også. I går var det flere folk her og vi spiste mat osv. Linsen min kom i morgest, så mamma var å hentet den på postkontoret for meg. Vi har tatt masse bilder i dag for å teste ut linsen. Er ganske fornøyd med den! Den tar fine, klare bilder, men den kan ikke ta nærbilder. Det ser kanskje sånn ut, men det første bildet er fra toppen av et høyt tre og jeg sto ganske langt unna katten da jeg tok det andre bildet. Til å være så langt unna tar det fine bilder, så det gjør egentlig ikke så mye at det ikke tar nærbilder. 

Me


Canon EOS 1000D_

Heei! I dag har jeg vært hjemme fra skolen fordi jeg mest sannsynlig har feber. Før jeg skal på skolen i morgen, skal mamma og jeg til legen for å sjekke blodet mitt. Jeg har ikke sagt det tidligere, men i juleferien måtte jeg akutt på sykehuset da jeg var på besøk hos Tiril med Irina. Ble på sykehuset i omtrent fire timer bare, men det føltes som en evighet. Jeg tok forskjellige prøver osv. Jeg håper bare at jeg slipper å ta blodprøve igjen! Skal opp litt senere i morgen, ettersom jeg ikke har time før klokken 10.

I går bestilte jeg ny kameralinse! Er veldig spent på om jeg kommer til å like den. Den var ikke så veldig dyr, men ifølge kommentarene fra kjøpere, var den verdt å kjøpe. Trenger jo egentlig bare bilder til bloggen, så den trenger ikke være såå bra. Jaja, får vente å se. God natt, søte lesere!

portrett: emmaCanon EOS 1000D_

close-up

I dag hadde vi tentamen i norsk. Ble egentlig masse tull, ettersom Martine og jeg ble ferdig halv 10, og vi fikk ikke dra hjem før 11. Denne uken har gått ganske fort. Tenk at det er 1. desember på lørdag. I overmorgen kan vi endelig begynne å åpne kalenderen, og om 25 dager er det julaften. Kommer til å skrive ett innlegg om jordas undergang og min formening om det. For de som ikke vet noe om det, så skal altså jorda gå under om 22 dager.. Jaja, lager ett innlegg om det i morgen eller noe. God natt ♥

H V O R D A N  H A R  D A G E N  D I N  V Æ R T ?

solnedgang


_privat

Det har vært utrolig fint vær ute i går og i dag, sol og varmegrader. Men snøen begynner å forsvinne. Så lenge den kommer tilbake før jul, så går det fint. I dag har jeg hatt feber og hodepine, så dagen har kun bestått av å spise paracet, drikke te og ta bilder inne. Fikk tatt disse bildene fra altandøren, fordi jeg måtte jo dele den fine solnedgangen med dere. Nå skal vi snart spise middag, så jeg gidder ikke sitte på dataen så mye lengre. Lagrer noen innlegg som jeg kan poste de neste dagene. Ha en super dag ♥ 

E R  D E T  S O L  D E R  D U  B O R ?

winter wonderland_privat

portrett


_privat - tatt av Sara Berget

I dag ble jeg med Sara hjem fra skolen, ettersom mamma og jeg skulle til byen å møte noen slektninger fra Grimstad i firetiden uansett. Sara er så utrolig flink å ta bilder! Kommer nok litt fler bilder i morgen, for nå er jeg kjempetrøtt. Jeg har ikke blogget på en god stund fordi jeg har vært på konfirmasjonsundervisning, DUS-øving, teaterøving og konfirmasjonsteaterøving de siste ukene. Det kommer nok ett innlegg om DUS litt senere ettersom de fleste sikkert ikke vet hva det er.

Anyway - God natt, søteste og mest tålmodige lesere ♥

masse tull
_privat

I går var jeg og Sunniva til Tonje siden jeg hadde sovet der. Vi tok masse bilder ute, så jeg tenkte bare jeg skulle vise dere de.

I natt har Tonje og jeg overnattet til Martine. Amalie kom i går kveld, og vi laget muffins. Kan ikke si det ble så mye soving i natt. Mest skyping, spising og fliring. Stakkars Martine var kjempetrøtt, mens jeg og Tonje var veldig overtrøtt.. Det var ikke så lett å stå opp tidlig for å dra på skolen i morgest heller, men vi rakk hvertfall bussen.

Jeg blir hentet om ett kvarter, for da skal jeg og Martine på Olderskog å se kamp. Så drar jeg og Tonje rett på teater etter det. Haha, dere må bare prøve å henge med. Dette ble et kaotisk innlegg. Jaja, hadebra!

laughter


_privat

Før jeg og Emma skulle ut døra i morgest, klarte jeg å knuse iPhonen min. Dere aner ikke hvor lei meg jeg ble! Jeg har alltid vært superforsiktig, men så falt den bare ut av lommen min. Den falt såklart på en bordkant, og nå er kameraet framme ødelagt.. Flink.

Etter skolen har jeg øvet til tyskprøven og engelskprøven som er i morgen. Er litt nervøs ettersom det er så mye å huske. Ellers har jeg vært sammen med stepappa og stebroren min på milano og sammen med Emma i hele kveld. Så begynte vi å snakke om at det er skikkelig rart at vi har vært naboer i 2-3 år, men aldri overnattet til hverandre på en skoledag. Vi har jo mulighet til det stort sett hver natt. Så det skal vi begynne å gjøre. Det blir nok kjempekoselig!

God natt, alle sammen ♥

sommerferien 2012
_privat

♥ sol ♥ jordbær ♥ bading ♥ venner ♥ maaais ♥ iste ♥ syden ♥ potetsalat, hahahah ♥ kos ♥ bursdager ♥ bringebær ♥ soling ♥ musikk ♥ fotografering ♥ minner ♥ sminkeløse dager ♥ stranda ♥ dansing ♥ filmkvelder ♥ latter ♥ joggeturer ♥ godte ♥ blogging ♥ grilling ♥ famile ♥ oslo ♥ sommer ♥

H V O R D A N  H A R  D I N  F E R I E  V Æ R T ?

sunday
_privat

I dag har jeg plukket blåbær, jordbær, rips, markjordbær og bringebær - skikkelig sommerfølelse. Jeg ble også med storesøster og to av tantebarna på Baågneset. Siden det er siste dagen i sommerferien er det litt godt å bare slappe av. Tenk at ferien er over i morgen, og at jeg skal tilbake til vanlig rutine! Det føles som det var 1. juni i går.

Nå skal jeg lage skolemat og finne klær til i morgen - veldig gira! Solveig kommer innom for å ta buss sammen med meg. Det blir så godt å se henne! Det blir så godt å se alle vennene mine igjen ♥ Jeg håper alle dere får en super kveld, og en super (første) skoledag i morgen. Så blogges vi i morgen. God natt, søte!

blåbær


_privat

I natt har jeg overnattet hos Marie (storesøster), mannen hennes og 2 av tantebarna. Vi har plukket blåbær, tørket frukt, hatt litt hjemmeundervisning (etter som Felicia går på hjemmeskole), lekt ute og vært på messe. De bor litt utenfor byen, så det er mye finere natur der. De bor rett ved skogen, og den er fylt med blåbær. Derfor plukket vi mye blåbær og laget blåbærsyltetøy.

god natt
_privat

I dag kom søstra mi og familien hjem fra sørlandet. Vi har ikke sett dem på kjempelenge, så det var utrolig godt å se dem igjen! Vi lagde vårruller, så på tv og lekte "prinsesse og prins", HAHA. Det er så morsomt å se på hvor fort tantebarna vokser. Tenk at jeg har fem stykker nå! Og alle er like herlige♥ Søstra mi har forresten en blogg der hun skriver om livet som kristen, hjemmeskoleundervisning og hverdagen deres. Den egner seg kanskje mer for voksne, men for all del, les! Du finner den her.

Nå burde jeg seriøst prøve å få døgnrytmen riktig. Tenk at det er 15 dager til vi begynner på skolen igjen. Klarer nesten ikke å vente!

vintage
_privat

Nå driver mamma å ser på Trondheimtur til oss. Håper virkelig det blir bra vær og så tidlig som mulig. Irina skal kanskje være med! Håper hun kan det, for det hadde blitt kjempekoselig å ha med ei venninne på helgetur.

Men nå skal jeg prøve å snu døgnet. Ikke at det er så lett når jeg er lys våken og klokken er 22:54. Jeg våknet utrolige klokken to i dag. Det er helt sykt! Håper jeg klarer å legge med tidlig dagene før skolestart. Hvis ikke har jeg et lite problem. Så, god natt og sov godt ♥

stars and stripes


_privat

Nå har vi nettopp spist middag. Så jeg tror jeg skal legge meg å lese en bok. Er ikke så mye å gjøre nå for tiden, men det er ganske godt og avslappende i blandt. Vurderer om jeg skal lage muffins eller noe senere i dag. Noe jeg og mamma kan gjøre sammen, ettersom vi aldri finner på noe gøy bare vi to.

summer love
_privat

H V A  S Y N E S  D U  ?

emmaI natt satt Sunniva og jeg barnevakt til Ronja (lillesøstra til Sunniva). Hun kunne alle Justin Bieber-sangene og var skikkelig søt!! Så så vi American Pie, snakka mye og spiste godte da hun la seg. Var sykt koselig, som vanlig. Vi ble vekket klokken 8 av Ronja, men så våkna pappaen til Sunniva. Så vi sovna igjen og våkna i 11-tia.

I dag har Emma og jeg tatt litt bilder og bare chilla. Vi skal sikkert finne på noe videre i kveld. Så da blogges vi en annen dag! ♥

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits