FIRST WORLD PROBLEM
Ååh, føler jeg er altfor heldig til å kunne klage over noe så idiotisk, så jeg skal prøve å forklare uten å klage. Jeg har hatt iPhone 5s i to år, og det er ganske lenge til å være en iPhone (føler jeg). Så det at den er knust osv. er jo et "selvfølge", selv om det ikke burde være det. Det har seg slik at de løse delene rundt frontkameraet har falt av, så jeg har mistet dekning på mobilen. Null tekstmeldinger, null telefonsamtaler, null 3g/4g, ingenting. 

Slik har den vært en stund, så det er egentlig ikke det største problemet, men nå har jeg klart å miste den inne på kjæresten min sitt soverom??? Dere tenker sikkert at han har tidenes mest rotete rom, men neida + at vi har sett overalt på rommet hans, så det hadde ikke hatt noe å si. Jeg er helt sikker på at det finnes aliens ettersom vi faktisk ikke finner mobilen min der jeg er 100% sikker på at jeg hadde den sist. Den ble borte da vi sov, så ingen kan fortelle meg at det ikke er aliens som har tatt den. Uansett, jeg er helt uten mobil på alle mulige måter, og det er kjipt.

Haha, hvor flott ville det ikke vært om disse grønne romvesnene kom tilbake med en fixet iPhone, god som ny? Da altså!

migrene
❄ ..også på en så fin dag som idag 

start med deg selv

Alle mennesker i verden kommer til å få hjertet sitt knust av en person som betyr mye for dem hvertfall en gang iløpet av livet. Mange av disse menneskene av en de tror og håper de kommer til å være sammen med for resten av livet, ofte fordi man er naiv og for ung til å forstå (inkludert meg selv). Jeg møtte en person jeg ble veldig glad i i januar og for første gang var dette noen som brydde seg om meg, noe jeg aldri hadde trodd kom til å skje. Da vi møttes søkte jeg trøst i han fordi tiden rundt var ikke lett for meg. Jeg hatet meg selv, mildt sagt. Jeg drev med selvskading, hadde det ikke greit på skolen og følte meg utrolig utstøtt og i veien uansett hva jeg gjorde eller hvem jeg var sammen med. 

Vi ble sammen, og jeg kunne fortelle alt til han. Selvfølgelig spurte han nervøst om armen min, og jeg visste allerede da at dette kom til å bli vanskelig for han. Akkurat da trengte jeg han mest av alt, trodde jeg. At han kom inn i livet mitt for å gjøre alt bedre. skulle alt bli bedre. Joda, det varte selvfølgelig en stund. Jeg sluttet å snakke med venninnene mine og ville bare være sammen med han. Han visste alt, og jeg trengte ingen andre i livet mitt. Utrolig dum tanke av meg.

Jeg forsto ikke hvor mye dette var med på å ødelegge forholdet vårt. Jeg klarte ikke å gå en dag uten å snakke med han, ikke en natt uten å sove sammen med han og selv når har var ute hele natta kunne jeg ligge våken å vente på han. Jeg lå våken til klokken 4, 5 og en gang lå jeg oppe til 7 fordi jeg ikke fikk til å sove uten å vite at han lå ved siden av meg. Jeg var mildt sagt avhengig av han, livredd for å havne der jeg var noen måneder tidligere, alene. 

Så kom den dagen han ikke ville mer. Eller, han klarte ikke mer. Og det var veldig av/på i de siste ukene før han flyttet fra byen. Han skulle være borte i 9 måneder, og vi var forberedt på et avstandsforhold på forhånd. Men jeg hadde klart å ødelegge alt innen da. Han fortalte meg at vi skulle se hvordan ting kom til å gå i mai, for da flytter han hjem igjen. Men da han dro forsikret han meg om at ting var helt over til da. Noe jeg i ettertid har skjønt at han kun sa "til da" for å få meg til å være stille. 

I ettertid har jeg da også skjønt at jeg har vært problemet. Han var gleden min, han var den som fortalte meg hvor glad han var i meg når jeg hadde en dårlig dag. Jeg trodde han ga meg selvtillit, men det vet jeg nå at det kun er jeg som kan. Og jeg har aldri vært mer glad i meg selv som jeg er akkurat nå. 

Selv om jeg har mine feil, jeg som alle andre, så føler jeg meg pen, smart og glad uten at noen må fortelle meg dette. Fordi jeg vet det. Hvorfor skulle han ellers ha ville hatt meg da jeg møtte han i januar? Selvfølgelig ble ting annerledes da vi var sammen hver eneste dag i 4 måneder. Og jeg er veldig bitter på at jeg ødela alt mellom oss, men nå vet jeg at jeg har det som trengs for å la noen være glad i meg uten å føle meg usikker.

Hva som skjer i fremtiden er det ingen som vet, men det gjør ingenting heller. Helt ærlig så trenger jeg ingen andre enn meg selv for å føle meg bra. Jeg trives alene og klarer å gjøre ting med verdens beste venninner, klasse og familie uten å være sammen med en gutt. Dette skulle jeg ha gjort for lenge siden, jeg skulle lært å være glad i meg selv før jeg møtte han. Kanskje han ser hvordan ting er nå, eller kanskje en annen gutt i fremtiden ser hvordan ting er. Akkurat er jeg uansett fornøyd med å være alene, og alle mennesker burde ta seg god tid alene for å være glad i seg selv før noen andre blir det. Det er utrolig vanskelig å være glad i en person som ikke er glad i seg selv.

Og som hver annet normalt menneske også ville hatt, så hadde jeg først en trist prosess. Men da fant jeg ut at det ble for dumt å ligge å grine over noe som kun jeg selv kunne gjøre noe med. Så jeg kom meg opp og gjorde ting, ble kjent med masse nye folk, begynte på drømmelinja mi og lærte meg å fokusere på positive ting. (Og kanskje ikke alltid tenke så mye over ting før de skjer, haha). 

Kall meg gjerne oppmerksomhetssyk og snakk dritt om meg bak ryggen min, men jeg bryr meg ikke. Jeg skriver ikke dette for meg selv, men bland annet til alle småjenter som legger ut bilder som står "love yourself first" og lignende på sosiale medier, dere må også huske å gjøre det, for det er så utrolig viktig. Jeg skulle bare ønske jeg visste alt dette før jeg møtte han.Jeg kommer til å ta en liten pause fra bloggen, for jeg har en travel hverdag med masse latter med herlige folk ♥ Takk alle som gjør livet mitt fint! (blandt annet de overfor ++).


ønskeliste til bursdagen min♥♥♥♥♥♥♥

Selv om det er ei stund til jeg har bursdag, så vet jeg at jeg ikke blir å ønske meg så mye annet til den tid. 

♥♥♥♥♥♥♥ 

2013 i bilder
JANUAR: Det jeg husker best var selvfølgelig nyttårsaften hos Amalie med noen av jentene. Ogsåå husker jeg at jeg knuste smoothie-blenderen på skolen og etter det klarte jeg å tråkke i glassbitene på gulvet. Samme dagen klarte Irina og jeg å ødelegge et skap med bøker på skolen. Det skapet har vi forresten i klassen vår nå, haha. Egentlig en ganske kjedelig måned.

FEBRUAR: 
Jeg forberedte meg veldig på sommeren og var veldig klar for sommer og sol. Selv om vi bare var i ferbruar. Vi hadde også KVEKO på skolen i februar. Da danset jeg på åpen skole, hahahah. Aldri igjen. Etter det fikk vi vinterferie og da var Irina og jeg mye sammen.

MARS: 
Jeg hadde bloggfri måned i mars, skikkelig herlig! Jeg ble 15 i mars, og da feiret vi jentene litt. 

APRIL: 
Bestilte mine første dr. denim bukser og ble veeeldig misfornøyd. De er veldig god i starten, men de blir større jo mer du bruker dem. Mine gikk fra xs til m veldig fort. Tok ikke så mange bilder i april.

MAI: Det begynte å bli litt varmere ute og det var sol nesten hver dag. 17. mai var nesten som sommer, veldig varmt og fint ute. Mai hadde bedre vær enn de fleste månedene. Mamma og jeg var meg tante og onkel på hytta, så dro onkel og jeg ut å fisket. Selv om vi ikke fikk fisk så var det en veldig fin tur. Vi var også i konfirmasjon til Emma 26. mai. Det var så varmt at da jeg kom hjem, dro jeg rett ut og solet meg.

JUNI: 
2. juni konfirmerte jeg meg. Det var koselig å ha familien samlet og spise masse god mat. Senere i juni dro jeg med Sunniva, Irina og Ingrid og så på danseforestillingen a night at the movies i kinoen der flinke Sara danset. Klassen dro på grilltur for å ha en slags avslutning før skoleavslutninga. Jeg fikk også til å spille tre fotballkamper i juni, spise masse mat med venner, reise til Oslo, reise videre til England, London og deretter Risør. London må være den fineste byen jeg noen sinne har vært i. Folkene, husene, butikkene, maten, transporten, alt! Dit skal jeg hvertfall tilbake.

JULI: 
Jeg var med søstra mi, tanteungene mine og nabojenta i dyreparken i Risør, vi var på havna, i skogen og inne å laget yoghurt-is. Så dro vi til Oven på stevne. Der ble jeg kjent med Charlotte og Cathrine. 13. juli var jeg endelig hjemme i Mosjøen! Da hadde jeg vært ute å reist "alene" i 21 dager. Senere på kvelden kom Irina, Sandra og Tonje. Så dro vi til byen for å møte guttene. Senere i juli var jeg på stranda med jentene, grillet med dem, grillet med familien og søstra mi giftet seg. Kjempefin måned!

AUGUST: 
Jeg reiste ganske spontant til storebroren min i Lofoten og familien hans. Vi var på kino, så film hjemme, laget mat, var ute å fisket i båt og koset oss masse! Da jeg kom hjem presenterte jeg Japan i VM i fluefiske, malte nyhuset til Emma og familien med henne og gikk tur til Varden på fjellet for første gang. 

SEPTEMBER: 
I september fikk jeg hunter-støvlene mine, som enda brukes ute ettersom det er lite snø. Mamma og jeg reiste til Trondheim for å shoppeee ♥

OKTOBER: 
Det begynte å bli høst og det betyr innetid med kosesokkene mine, og selvfølgelig masse lekser.. På skolen i media-timen tok jeg portrettbilder og lærte meg litt annen redigering. Såå var det også halloween, der det kom utrolig nok 3 barn til sammen på døra vår. Kjempekoselig.

NOVEMBER: 
Jeg begynte å glede meg til jul og hadde nok mer julestemning i november enn i desember. November er egentlig en måned jeg ikke husker så mye fra. Hukommelsen min er elendig..

DESEMBER: 
Aah, desember! Beste julen jeg noen sinne kan huske, selv om jeg var syk på lillejulaften, julaften og 1. juledag. Så de tre dagene husker jeg lite av. Før julen, kom Sunniva til meg og vi laget pepperkakehus sammen, storesøster fra Oslo kom på dagsbesøk, jeg var på juleball med vennene mine, jeg fikk av reguleringen og hadde kjempebra dager på skolen! Etter julen var jeg ute 2. juledag og 5. juledag (om jeg ikke tar helt feil) med vennene mine, så feiret jeg også nyttårsaften med dem og jeg sov over hos Emma siste natten i 2013.

Såååå bra år er det lenge siden jeg har hatt! Måtte 2014, året jeg blir 16(!!!), bli bedre ♥ 

hvilken jakke?Hvit eller lilla?

arrivedherlig utsikt fra hotellrommet..

Endelig har vi fått sjekket inn på hotellet og slappet av. Vi har (dessverre) vært en tur på IKEA, så skulle vi ta buss til hotellet. Vi satt 1 time på bussen fordi vi glemte å gå av på rett stopp. Så nå har vi sett hele Trondheim + at vi har vært på landet her. Veldig koselig og lærerik dag. Nå skal jeg stelle meg, så drar vi ut på shopping. Håper dere får en fin fredag!

dårlige ukerDet skjer så mye i livet mitt nå - hjemme og på skolen, så jeg har ikke så mye tid og energi til å orke å stille opp kameraet, presse frem et smil og skrive om hvor vakker og perfekt dagen min har vært. For det har den mest sannsynlig ikke. Jeg har vært mye syk i det siste, hatt mye lekser og prøver på skolen og i tillegg søvnproblemer, så jeg er helt utslitt. Heldigvis fredag i morgen, så får jeg prøve å kose meg max i helga! Skal i bursdag til Sandra på lørdag, så det er hvertfall noe å glede seg til. 

- It's just a bad day, not a bad life -

høst-wants


sååå mye fint!

Nå som det begynner å bli kaldere ute og høstvær, bytter man ut stort sett alt i garderoben. Man går fra bikini til tykke gensere og fra shorts til jeans. Har så mye jeg ønsker meg til høsten, for jeg føler de får så mye fint inn overalt. Michael Kors-lommeboken og Marc Jacobs-klokken er ganske dyr, men absolutt verdt det - så fiiine! Jeg bestilte meg svarte hunterstøvler på søndag, så jeg får de nok til det blir kaldere ute. Det har begynt å regne og blåse, så får håpe at de kommer fort. Har tenkt å ønske meg acneskjerf i julegave, for de koster også en del. Skal til Trondheim med mamma om ei stund også tror jeg vi skal på klassetur i høstferien, så da blir det litt shopping. Får se etter noe av dette da.

lever på paracet


Har vært syk siden søndagskveld nå, så krysser fingrene for at jeg er helt frisk i morgen. Var på skolen i går for å få med meg informasjon osv. fra første skoledag, men klarte ikke å dra i dag. Hadde 39,1 i feber, hallusinasjoner, hoste, hodepine og fikk ikke til å spise. Er mye bedre nå, men jeg er så utrolig varm, så jeg får se hva det blir til i morgen. Typisk at jeg sikkert er den eneste personen på jorda som har gledet meg til skolestart, så klarer jeg å bli syk..

Edit: Innlegget er skrevet på mobil. 

VM i fluefiske
PENGAAAAA, hahahaha

I daaaag har jeg representert Japan i åpningen av verdensmesterskap i fluefiske. Vi gikk i tog og hørte deretter på sang og taler i kinoen. Vi var 27 jenter som representerte hvert vårt land og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd - de fra Japan var kjempekoselig. Jeg fikk ikke bilde av hun ene (Misa), men fikk bilde med de andre (Ichi, Masa og Maki). Jeg lærte dem bæ bæ lille lam og de lærte meg hvordan jeg skriver navnet mitt på japansk. De kunne faktisk per spelleman-sangen helt utenom. Jeg kan ikke den engang.. Også sa de "pengaaa" hver gang vi tok bilde, som jeg trodde var japansk, men det var bare deres måte å si penger på. Så idag lærte jeg at japanesere er koselige folk. Hvertfall de jeg har møtt.

jobb


Bilder fra i går - Tatt av Emma.

Ikke akkurat herlig å stå opp klokken 9 i ferien, men jeg skal male nyhuset til Emma og familien med henne de siste dagene i ferien fra 10 til 15:30. Får lønning for det + at jeg kommer inn i litt bedre døgnrytme til skolen begynner, så why not. Må stelle meg nå og spise litt, så drar vi ned til byen for å male. Har ikke sjekket været enda, men håper det er fint ettersom vi skal være ute fem timer de neste 10 dagene (om jeg ikke tar helt feil).

dagen før dagen


topp bikbok skjørt gina tricot solbriller river island sko converse 

Haha, ingen av oss som så ut på siste bildet, så jeg måtte tegne over ansiktene våre. La kun ut bildet fordi at hele antrekket vistes der.

Nå har jeg nettopp kommet inn hos søstra mi. Har vært å grillet oppe hos svigerforeldrene hennes (eller, de blir hvertfall det i morgen) siden det har reist så mange hit til bryllupet i morgen. Det var en slags liten bli-kjent-fest. Jeg skal bare passe Isak når han sover helt til de kommer hjem derifra, så drar jeg hjem med mamma etterpå. Må jo opp ganske tidlig i morgen for å stelle meg og gjøre meg klar til vi skal i bryllup. Har forresten ikke lagt ut noen bilder av søstra mi som gifter seg, så jeg venter til i morgen med å legge ut bilder av henne. Hun blir nok verdens vakreste brud ♥

160713I går kom Felicia fra Risør siden søstra mi snart skal gifte seg. Hun og Jonathan kom til oss klokken 10 i dag, så dro vi til byen sammen med mamma. Ellers har vi ikke gjort så mye, bare slappet av. Har ikke så mye å blogge om. Det skjer ikke så mye i hverdagen min akkurat nå, så jeg har ingenting å skrive om.

Noen har sikkert hørt om det som har skjedd her i Mosjøen, så ufattelig trist.. Tankene går til familien og vennene hennes ♥

Supert


Bildet er fra i dag da jeg spilte mine to første kamper på mange år. Selv om vi tapte begge, var jeg fornøyd med innsatsen og laget. Kan dra til Oslo med god samvittighet. Skal forresten opp kvart over fem i morgentidlig for å reise, så jeg skjønner ikke hva jeg gjør oppe så sent. Skulle bare si ifra når jeg drar, og at jeg sannsynligvis blir å blogge iløpet av morgendagen. Sov godt, alle sammen ♥

5555I dag har jeg levd i femtusenfemhundreogfemtifem dager. Haha, bare helt tilfeldig at jeg blogger om dette. Synes det er litt spesielt at det er 5555 dager siden jeg ble født. Kanskje enda mer spesielt at jeg vet det. Jaja, gratulerer til meg for å ha levd i 5555 dager!

VET DU HVOR MANGE DAGER DU HAR LEVD? haha 

spørsmålTenkte å ha en liten spørsmålsrunde. Hadde det for en stund siden, men da svarte jeg aldri på de. Så jeg tar noen av de med i videoen. Spør om hva som helst, men forvent å få et teit svar hvis du spør et teit spørsmål.

HAR DU NOEN TING DU LURER PÅ? SVARENE KOMMER PÅ VIDEO I KVELD ELLER I MORGEN.

a night at the movies


Danserne var utrolig flinke, akkurat som i fjor! Føler at det er veldig viktig å stille opp for venninnene våre når det er slike oppsett, selv om vi ikke danser selv. Tror hvertfall at det betyr mye for dem at vi er å ser på når de gjør det de liker best - å danse.

Konfirmasjonen min
Har hatt en super dag med herlig familie og venner! Tror ikke dagen kunne blitt noe bedre. Vi hadde fint vær, spiste god mat og tok masse fine bilder. Føler det blir litt dumt å skrive hva jeg har fått av penger, men jeg har fått utrolig mye fint som jeg ble veldig glad for. Kjærlighet er viktigere enn penger, uansett. Nå skal jeg opp å spise kake med mamma, Morten og søstra mi som har reist fra Oslo for å være her i konfirmasjonen min. Kos dere i kveld!

Instagram
//erikaolivia på instagram - følg meg ♥

Wants fra BIK BOK


//Alt er fra BIK BOK

2012 - del 2

JULI
I juli var jeg og mamma i Tyrkia. Der møtte vi Taran og familien hennes. Det var helt sykt varmt da vi var der. Det var noe med 40 grader dagen vi møtte Taran. Vi klarte nesten ikke å være ute før det var kveld. Også møtte vi selvfølgelig igjen de som jobber på hotellet. Siden vi har vært der før, ble vi jo kjent med noen av de som jobbet der.


AUGUST
Jeg begynte i 9. klasse og klassen var på Stavasgården i Stavasdalen med 9a og 9e. Det var kjempekoselig! Plukket masse bær denne måneden.. Haha, husket at jeg var ute hver dag og plukket bringebær, blåbær, solbær eller rips. Jeg og Sunniva begynte å bli mer sammen ♥


SEPTEMBER

Ingen bilder.

Utrolig stressende måned med masse mas og styr. Jeg hadde fotoshoot med Sunniva og Tonje, også med Emma en annen dag.


OKTOBER
Snøen og kulden kom veldig brått, men det var godt at det ble litt kaldere ute. Mosjøen var utrolig fin, nesten som et eventyrland. Sunniva var med meg hjem etter skolen, så vi tok litt høstbilder ute. Bare noen få dager senere var Emma og jeg ute og tok snøstormbilder. Været forandret seg kjempefort i oktober.


NOVEMBER
Snøen forsvant, men kulden var fortsatt her. Emma fikk hvalpen sin, Knerten. Han sov eller så var han helt gal. Han var aldri noen mellomting. Jeg var til Emma nesten hver dag i november. Haha, ikke bare for å se på hunden! Jeg bestilte julekjolen min på nelly i november, 19. november for å være helt presis.


DESEMBER
Jeg og venninnene mine tullet med doomsday hele tiden og fortalte hverandre hvor mye vi betydde for hverandre. Ganske koselig å høre at alle var glad i meg på en dag! Klassen var på newtonrommet på MRK-senteret her i Mosjøen 12.12.12. Der konkurrerte vi mot andre klasser i forskjellige ting. Feiret også julaften med familien og pyntet meg hele tiden. Det ble litt for mye egentlig. Siste dagen i året dro jeg og noen venninner til Amalie. Der så vi en film (egentlig ikke), spiste godte og koset oss kjempemasse! Vi sendte opp raketter og hadde stjerneskudd. Vi klemte hverandre akkurat 00:00, haha.

Håper 2013 blir minst like bra som 2012 og at dere også får et kjempefint år! Et litt sent godt nyttår ♥

2012 - del 1

JANUAR
Mamma og jeg dro til Spania for å besøke storesøsteren min og familien, som bodde der i tre måneder. Det var godt å komme seg bort fra kulden, selv om det ikke var så veldig varmt der. Turen fikk jeg i julegave av mamma og stepappaen min i 2011. Vi hadde det utrolig koselig og det var godt å møte storesøster++ ettersom de hadde vært borte i en og en halv måned da.

Jeg var også i bursdag til Emma, bestilte for første gang på nelly og ELF, kjøpte inn litt ting til rommet, var med Emma på hyttetur osv.


FEBRUARJeg ble kjent med Taran og vi dro på vinterleir sammen. Vi kjørte hundeslede, gikk på ski, ble kjent med nye folk og masse annet. Jeg er ikke så veldig glad i å være ute i kulden, men det var greit å ikke bry seg om hår, klær og sminke for noen dager.

Jeg hadde også jentekveld, var syk en stund også hadde vi kveko på skolen. Da var jeg og Helene med på scrapping, så vi fikk laget mye fint den uka.


MARS
Jeg farget håret oransj og klipte meg kort!! Jeg lærte da at jeg alltid kom til å være blondine. Begynte også med briller da, noe som forandret veldig mye. Jeg visste ikke hvor dårlig jeg faktisk så før jeg fikk prøvd de rette brillene for meg. Jeg bruker dem ikke like mye nå som jeg gjorde da, men det hender at jeg bruker dem når jeg ser på tv eller hvis jeg sitter langt bak i klasserommet.

Så på paradise hotel, ble 14 år, fikk gjesteinnlegg av Tonje og ble kjent med omtrent alle venninnene jeg har nå.


APRILHaha, håret mitt begynte å blekne i sola + ettervekst.. Det mitt så ikke ut i det hele tatt!

Jeg dro til Mo med Martine, Irina og Tonje, feiret påsken, fikk iPhone og hadde migreneutbrudd hele tiden.


MAIFamilien feiret mamma og onkel sin 50-årsdag. Mamma ser mye yngre ut enn 50, mener hvertfall jeg!

Linsen til kameret mitt ble ødelagt, så jeg blogget ikke så mye i mai. Vi feiret selvfølgelig 17. mai og bursdagen. Kan ikke huske så mye annet fra mai. Det var veldig mye feiring og pynting. Var mye sammen med familien.


JUNI

Jentekveld, Baågneset og oppvarming til sommeren. Jeg begynte å redigere bildene mine i photoshop. Husker at jeg var så fornøyd, haha. Vi hadde også forestilling på teateret, så jeg var på øving fra tidlig på morgenen til sent på kvelden mange dager. Dro til Tyrkia i slutten av juni med mamma og siden vi kom hjem i juli, så skriver jeg om det i neste innlegg.


Dette var første halvåret i 2012. Jeg har ikke tatt så mange bilder som jeg følte passet inn. Skulle gjerne ha postet fler bilder, men det ble ikke slik. Andre halvåret poster jeg i morgen eller noe. Ha en fin kveld, alle!  

doomsday

21. desember 2012 klokken 11:11 UTC er det spådd at jorda vår skal gå under. Mayaindianerne spådde dette for flere år siden ved at kalenderen deres har en siste dato, nemlig 21. desember 2012. Mange mener at dette er slutten for alt og alle, andre mener at dette er starten på en ny kalender, en ny start for oss, at noe er forandret bare. Broren til venninna mi har møtt en mayaindianer, og som hvem som helst, så spurte han så klart det store spørsmålet: hva skjer 21. desember 2012? Som svar fikk han at det kom til å skje store forandringer, om de var positiv eller negativ visste han ikke, men jorden kom ikke til å gå under.

Niburu kalles planeten som folk tror kommer til å eksplodere i jorden og forårsake en diger eksplosjon. Ingen har sett Niburu fra jorden, så at den kommer til å eksplodere i jordkloden om 20 dager er veldig usannynlig! Dette er også datoen det sies at mange av planetene, jorden og sola står på linje. Noe som de ikke har gjort på mange år. Det er ingen bevis for at dette kommer til å skje i desember 2012 og hvis det hadde vært det, hadde det uansett ikke gjort noen forskjell for noen av planetene (det kunne ha gjort forskjell på månen og sola). Noen mener også at det kommer til å bli en enorm solstorm, selv om NASA påstår at den neste solstormen ikke kommer før mai 2013. Det er ikke noen bevis på at det kommer en solstorm mener NASA, så ingen trenger å bekymre seg for det. Det er også sagt at polene skal bevege seg og bytte på retningene. Sist gang dette skjedde, var for 740 000 år siden omtrent. Det hadde uansett ikke skadet jorden på noen måte, fordi det hadde skjedd over en enorm lang tid. Om man vil tro på dette velger man helt selv! Før mente jeg 100% at jorden kom til å gå under, jeg så filmen 2012, ble veldig opptatt av dette temaet og klarte ikke slutte å tenke på det. Nå er jeg ikke like overbevisst. Jeg tror og håper mer på forandringer, positive forandringer.

julegaveønsker 2012


Her er de tingene jeg føler at jeg trenger mest, haha. Viktigst er kanskje linsen, ettersom min er ødelagt. Resten er bare ting jeg ønsker meg. Det har blitt så fint i Mosjøen nå. Skikkelig juleby! Før har det alltid kommet snø sent i desember, men det kom i oktober i år. Og nå er det mer snø enn det pleier å være på julaften. Er veldig klar for jul nå! God mat, familie, pakker, julekalender, herlig vær, koselige kvelder ♥

ting jeg hater

-Folk som tygger høylydt eller med munnen åpen. Og de som slafser når de spiser. Det er seriøst motbydelig. Lykke til med kjærlighetslivet.. neida, joda.

-Når jeg og en venninne er i byen, på skolen eller uansett hvor. Så kommer det noen hun kjenner, og de snakker sammen i evigheter. Så står jeg bare der og ser ut som den idioten. OK, dere har ikke sett hverandre på en måned, men plis ta dette en gang det ikke blir superkleint.

-Folk som snakker dritt om tynne folk. Greit nok at feite folk skal få bedre selvtillit, men å si at tykke folk er best og at "beinrangel" er stygt gjør jo ikke tynne folk mer sikre på seg selv. Finn en mellomgreie, folkens!

-Når gutten jeg liker ikke tar hintet. Hallo, vi har snakket sammen de siste månedene, med hjerter, vi har møttes så ofte som vi kunne, vi har skypet.. Ja, you get it. Så må jeg til slutt bare innrømme at jeg liker han fordi han suger til å ta hint. Og da blir det bare kleint og vi snakker aldri mer. For 0% av guttene jeg har likt har likt meg også.

-Folk som ikke skriver smilefjes eller hjerte på facebook. Jeg prøver å snakke med et menneske, men det føles som jeg får svar fra en robot. Tenker liksom folk bare å, nå skal jeg vere totally care mot erika? Vis mer glede i livet!

-Folk som uttaler ordet everything som everyfing. Åh, blir så sykt irritert. Det har alltid irritert meg, haha..

-Når folk slenger anonyme, stygge kommentarer på formspring og bloggen. Jeg vet at jeg er stygg. Jeg forsto det de første 40 gangene du sa det. Det verste er jo at det somregel bare er en person som sier f.eks. alle hater deg. Hvordan kan en kommentar avgjøre om alle hater meg?

-Hvis jeg sitter og gråter alene. Så kommer noen bort og spør går det bra? Også svarer jeg jada bare for å ikke lage noe oppstyr. For det blir folk veldig sur for, hehe. Så svarer de bare ok da og går. Sånn helt seriøst.. Det går jo ikke bra hvis jeg sitter alene og gråter. Hadde vært bedre om noen hadde sagt kom, så går vi på badet og tørker bort tårene så kan du fortelle meg hva det er hvis du vil.

-
Folk som kommenterer hver eneste ting som blir sagt i timen. Ååh, ingen bryr seg!! eller bruker ironi mot andre som faktisk har lyst å fortelle noe de liker å snakke om. Ting som interresserer andre trenger ikke alltid å gjøre deg fornøyd, så å åpne munnen da er ikke alltid like lurt.

-FOLK SOM RAPER OG PROMPER NÅR DE ER MED MEG!!

-Når jeg har dårlig tid og mamma er helt sånn rydd rommet, så skal jeg kjøre deg. NEI, nå! Jeg skal bort nå, og jeg har dårlig tid!! Og til slutt må jeg bare gi meg. Så jeg rydder rommet så fint jeg klarer på 5 minutter. Så kommer mamma ned og sier så flink du er! tror ikke jeg er i form til å kjøre deg. du får ta sykkelen. HELT SERIØST!?

-At jeg har mye mer jeg hater, men jeg kommer ikke på noe akkurat nå.

jeffrey campbell - wants
Får nesten ikke sove etter å ha sett på disse herlighetene. Men jeg må nok legge meg snart, for jeg er så utrolig trøtt på morgenen. Skulle ha lagt meg for fem timer siden for å få den søvnen jeg egentlig trenger.. Haha, blid jente på morgenen! I morgen blir det konfirmasjonsundervisning. Måtte velge mellom det og foreldrekveld, men siden presten ble så sur var det jo egentlig ikke noe valg.

Håper jeg får kjøpt ett par JC-sko i høst. Hvis ikke ønsker jeg meg det i julegave, kjære venner og familie! Er veldig gira på jul og vinter nå. Sikkert ingen som føler det samme, men jeg elsker alt ved vinteren - snøen, godteriet, julen, tykke gensere, kulden.. Men før jeg prater meg bort, god natt ♥

day 1 - noe du gleder deg til


london med storesøster, julen med familien, sommeren med venner ♥

Har så mye å være glad for, så jeg trenger ikke å tenke på det negative egentlig. God natt, søtinger!

20 days challenge

 Noe du gleder deg til

 En god oppskrift

 Det kjæreste du har

 Kjolene dine

 Bilder fra et sted i utlandet (tatt selv)

 10 ting du hater

 Ting du har i veska de

 Bakgrunnsbildet på dataen din

 Bilde av deg som liten

 Hvor ser du deg selv om 10 år

 Favorittsangene dine

 Bilder som inspirerer deg

 Beskriv drømmegutten

 Favoritt bloggere

 Ønskelisten din for tiden

 Bilder fra sommeren 2012

 Bilder av rommet ditt

 Det tiende bildet i den tiende mappen på dataen din, fortell om det

 En film som får deg til å gråte

Videoblogg - dere bestemmer hva den skal være om 

de 6 beste


maria ida ane karene sara sandra benedikte

Nå har jeg plukket ut 6 av de 20 som kommenterte og likte facebookpagen min. Disse seks jentene tar veldig fine bilder og har fin blogg. Så nå er det bare opp til dere. Dere får stemme så mye dere vil.

H V I L K E N  A V  D I S S E  B L O G G E N E  L I K T E  D U  B E S T ?

vil du bli linket? + få en premieJeg skal plukke ut 6 blogger jeg mener er best, så kan dere stemme en videre etter det som får en større "premie". Det eneste du trenger å gjøre er:

1. Lik facebookpagen min HER.

2. Kommenter dette innlegget at du er med + bloggadressen din.

Lykke til og husk: hvis du ikke deltar vinner du hvertfall ikke.

spørsmål

Jeg har sett litt igjennom kommentarene og funnet ut at jeg har ganske mange ubesvarte spørsmål. Så jeg tenkte å bare svare på noen av de. Bare spør hvis dere lurer på noe annet, så skal jeg prøve å få svart på de også.

Hva bruker du til å redigere bildene dine?
Photoshop, gimp og pixlr.

Hvorfor legger du ikke ut bikinibilder fra Spania?
Fordi jeg er ikke akkurat en person som driver å tar bilder i bikini + at jeg vil ikke ha slike bilder av meg selv på nettet.

Kan du lage video av rommet ditt?
Hvis jeg hadde hatt filmkamera hadde jeg garantert gjort det. Vi får se hva som skjer!

Kommenterer du ikke tilbake lenger?
Jo, men ikke alltid. Mest når jeg får en søt kommentar eller et spørsmål. Jeg kommenterer foreksempel aldri tilbake hvis dere spør "kan du kommentere tilbake?". Det synes jeg bare er irriterende.

Hvem er egentlig din aller beste venninne? Taran og Sunniva er mine aller beste venninner, men jeg har så mange jeg er sammen med hele tiden. Så jeg er vell like god venn med alle.


Jeg vet ikke hvem du er, men heter ikke du Erika?
HAHA, hva slags spørsmål er det?.... Nei, jeg heter Frank liksom.

Kan du vise hvordan man tar print screen?
På de fleste datamaskinene er det en knapp som står "print screen", "prt scr" eller "prt screen" på. Trykk på den, så tar du på en måte bilde av skjermen. Så kan du gå inn på et program og trykke lim inn, så kommer bildet opp.

Sant at venninna de er med i thale? Kjente du henne før det? Er hun populær? 
Ja, det er det! Jeg kjente henne ikke da filmen ble laget, men jeg kjente henne da det kom ut at hun var med i den. Ja, hun må kle seg ut når vi går i gatene. Folk er jo helt ville! De vil jo ha bilde og autograf hele tiden. Sykt med kjendisstatus!!! Nei, hun er en normal jente som deg og meg.


Kan du legge ut bilder av rommet ditt?
Det har jeg gjort for ikke så lenge siden, her!

Hvilken klasse går du i?
Jeg begynner i 9. til høsten. Så jeg går altså på ungdomskolen.

Kan du vise sminken din?
Jeg bruker egentlig ikke så mye sminke. Også har jeg samlet på lipglosser og sånt så lenge jeg kan huske, så jeg har rundt 120 leppeprodukter.. Maskara, øyenbrynsblyant og pudder (noen dager) er det eneste jeg bruker fast av sminke, så det er ikke så mye å vise.

fredag den 13.I dag kom mamma opp med en pakke til meg. Hun sa at det var en bumper til iPhonen. Så jeg åpnet pakken. Og inni der lå en iPhone! Den skulle egentlig ikke komme før den 17. Heldigvis filma (ste)storebror meg, så vi kan se det om og om igjen. Jeg tror ikke jeg har vært så glad siden julegaven min! Jeg elsker når slike ting skjer på dager som ikke er så perfekte. Får sim-kort i morgen, så jeg får ikke brukt den så mye enda. Jeg legger sikkert ut bedre bilder etterhvert. Ha en herlig kveld, alle sammen ♥ 

konkurranse!

Jeg tenkte å ha en konkurranse i dag, fordi dere er så snill og søt! Det er slik at dere kan skrive 1 kommentar, og da får dere 1 lapp. Så hvis dere skriver 10 kommentarer får dere 10 lapper, og dermed større sjans til å vinne. (Dere må kommentere dette innlegget for at det skal gjelde). Jeg skal da trekke tre av lappene i morgen, og det dere vinner, er:

1. plass: 6 linkinger, 15 kommentarer og vurdering.
2. plass: 4 linkinger og 10 kommentarer.
3. plass: 2 linkinger og 5 kommentarer.


//random

obs: kommenterer ikke tilbake når dere kommenterer dette innlegget (kun hvis du vinner). Men jeg kommenterer alltid tibake på alle andre innlegg.

erikaolivia

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits