new in


_instagram: erikaolivia

Skoene har jeg laget på nikeid, de var julegave fra mamma og stepappa som ikke kom i posten før i dag. Sminken og parfymene er kjøpt på diverse nettsider som har hatt en del salg i januar. Kjøpte onika-settet til mamma ettersom jeg har brukt pink friday- og minajestyparmyene fra før, og når man først kjøper "alt", så kjøpte jeg unødvendig mye også. Nå blir det pengestopp før vi drar til Sverige, så jeg får kjøpt en del bacon og capri sonne, haha.

Forresten, følg meg gjerne på instagram, så følger jeg tilbake om jeg liker bildene dine der ♥

kommer i posten


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

lukten av nye støvler

aaah, fikk pakken med hunter-støvlene mine fra zalando i dag. Jeg er såå fornøyd med at de ble sendt så fort - det tok 7 dager fra jeg bestilte de og til de kom i posten. De var litt store, men det er greit for da kan jeg ha litt tykkere sokker i dem. Jeg synes støvler lukter så sykt godt når de er ny, samme med appleprodukter, haha. Får bare håpe på regn fremover så jeg får brukt disse, neida..

Har forresten et lite problem - Styreflaten på Macbooken min er helt klikk. Pilen beveger seg av seg selv og trykker på ting (bytter sang, liker bilder på facebook, trykker på alt mulig rart). Noen ganger er den skikkelig treig når jeg skal bevege på den og den gjør gjerne noe helt annet enn det jeg trykker på. Vet dere om jeg må levere den inn eller om jeg kan fikse problemet selv? SVAR SÅ FORT SOM MULIG, ANYONE!!

skolestartfine nye almanakken min som er så lett å bruke som timeplan og lekseoversikt.

Skolestart har gått så utrolig sakte, men jeg syns helt ærlig ikke at det har vært noe tungt. Litt vanskelig på morgenen, men ellers går det mye bedre enn forventet. Har fått alt nytt til skolestart - skolesaker, skolebag, almanakk ++ men nå har mamma bestilt skolesekk til meg fra junkyard, så da blir det mye lettere å få med meg alle bøkene og macen på skolen. Får så vondt i skuldra av å bruke bag hver dag, så for de som er usikker på om de skal ha bag eller sekk - SEKK!!


almanakken jeg hadde i fjor - ikke så ulik den nye.

batwoman
Fikk denne supercomfye genseren i posten i dag. Har bestilt den på choies.com, så det tok litt lengre tid enn pakkene fra norske nettsider. Men det var ikke alt for lang tid å vente. Det tok bare 13 dager fra jeg bestilte til jeg fikk den, så jeg var ganske fornøyd med leveringstiden. Den er utrolig myk og god å ha på. De hadde den bare i one size, så jeg bare krysset fingrene for at den passet, og det gjorde den også. Blir nok å ha den på i morgen på skolen. Vi skal bare spise godte og få karakterkortene våre, så får vi dra tidlig. Nå skal jeg se litt pretty little liars før jeg sykler på trening.

new in//kjole og blazer fra cubus

Kjolen kostet egentlig 199kr, men fikk 30% rabatt.
Blazeren kostet egentlig 399kr, men fikk 50% rabatt. 

BATMAN


GENSER HER

Skulle nettshoppe litt i går, men endte opp med kun 1 ting - denne fine genseren til 400kr på choies.com. Har aldri kjøpt klær på utenlandske nettsider før. Hvertfall ikke noe så dyrt! Så jeg håper den er verdt det, fordi den så utrolig fin ut på bildet. Dere blir sikkert å se den i en outfit eller en fotoshoot når jeg får den. Håper bare den kommer før jeg drar til London.

TELESCOPICAbsolutt favorittmaskaraen min! Dette var også den første maskaren jeg noen sinne fikk av mamma. Jeg sluttet å bruke den i 8. klassen, og siden da har jeg ikke prøvd den. Den har en skikkelig tynn kost, så den splitter vippene veldig bra. 

Vil forresten si at jeg fikk 50mm-linsen av stesøskene mine i konfirmasjonsgave, også kjøpte jeg MacBook Pro i går. Fikk den i dag, så jeg har ikke gjort så mye annet enn å undersøke og redigere i dag. Nå skal jeg tenke på å legge meg. Har jo skole i morgen også. Er helt døgnvill og aner ikke hvor lenge det er til ferie, så jeg må vell sikkert begynne å få kontroll. 

God natt, søtinger ♥ 

Dr denim


//alle er fra nelly.com - dr denim

I går hadde jeg bursdag, så jeg bestilte den blåe og den gråe buksa. De hadde ikke den svarte i min størrelse, men vurderer å kjøpe den når de får den inn. Alle buksene kostet 399kr, men de er nok verdt pengene. Håper alle har hatt og får en videre fin påske ♥ Det skal hvertfall jeg!

innkjøp - trondheim


ikea


veske h&m hårkur og leppeskrubb lush iphonedeksel glitter

Nå er jeg hjemme hos søstra mi. Jeg sitter barnevakt mens de er på kino. I morgen drar tre klasser fra trinnet på tur til Stavasgården. Der skal jeg sove i telt med Sunniva, Stine og Jannicke. Det blir nok interresant når vi skal lage kjøttdeig og spagetti på bål.. HAHA, vi kommer nok til å gjøre masse gøy! Nå skal jeg se litt på tv, så blogger jeg nok etter turen.

P L E I E R  D E R E  Å  S I T T E  B A R N E V A K T ?

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits