nelly.com

Nå har jeg bestilt fire ting fra nelly. Egentlig uten grunn, bare ville bruke opp rabatten min. Gleder meg veldig til det kommer! Skal forresten til tannlegen i morgen, så drar jeg på skolen etter det. Jeg var så gira på å få tannregulering, men egentlig skal jeg bare sjekke tennene.. Så skal jeg i bursdag til verdens beste Caro på fredag♥Kjøpte to kjempefine topper, en tights (fordi jeg aldri får nok av bukser o.l.) og en leppestift.

erikaolivia

spain in my heart

Hola! I morgest kom jeg hjem fra en herlig tur. Har ikke savnet å blogge, men tydeligvis har noen savnet at jeg har blogget. Haha, søteste! Innkjøpet kommer senere, for jeg gidder ikke å ta bilder av alt akkurat nå. Og til de som ikke skjønte det: Jeg var ikke på ferie i Trondheim.. Jeg var i Playa del Cura på Gran Canaria med søstra mi, mannen hennes, to av tantebarna og mamma.Lille Felicia♥
erikaolivia

trondheim

Nå sitter jeg på hotellrommet i Trondheim. Skikkelig fint hotell med ismaskin, flatskjerm og verdens fineste bad! Men med en gang vi hadde kommet inn på hotellrommet, gikk brannalarmen. Så nå har vi nettopp vært i resepsjonen med resten av hotellet. Kjempekoselig! Det var altså en røykmaskin som hadde gått av for tidlig. Nå skal vi legge oss og spise is, god natt!♥


erikaolivia

shopping

Endelig var siste skoledag før ferien ferdig. Etter skolen dro jeg og mamma på shopping. Da kjøpte jeg meg en genser, en treningsthigts og ei skoleveske. Har akkuratt pakket ned minipc-en og lastet opp litt sanger på ipoden. Forresten, har dere noen musikktips til reisen? Kommer til å kjede meg!


erikaolivia

klar for syden

Jeg ble ferdig med pakkingen i går, og nå klarer jeg nesten ikke å vente lenger! Det blir godt å komme seg bort fra Mosjøen i noen dager. Det er sykt kaldt her, skjer litt tull på skolen, jeg er likblek og jeg savner søstra mi og familien. Så det er mange grunner til at jeg vil dra! Mye random egentlig..
erikaolivia

bursdag

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en herlig bursdag♥ Vi så fritt vilt 3 og den var utrolig skummel! Men det gikk bra. For siden vi var 8 jenter med latterkrampe, var det ikke så lett å være alvorlig. Men nå skal jeg legge meg. Jeg blogger ikke om den hemmeligheten i dag, men vet hvertfall at det blir før tirsdag. God natt! 

erikaolivia

lykkerus

Er liksom i mine beste dager i livet akkurat nå..Hihi! Så jeg glemmer helt av bloggen. I morgen skal jeg i bursdag til Emma, i helga har jeg litt andre planer med venner, på mandag har jeg teater og på tirsdag skjer den hemmeligheten, som forresten kommer et innlegg om i morgen. Så reiser jeg jo til syden på fredag. Så timeplanen er på en måte full også. Men nå sitter jeg her da, og blogger. Men jeg er veldig trøtt, så jeg får bare si god natt nå. Så lover jeg å blogge i morgen♥

//random

Har bestemt meg for å svare på spørsmål i innleggene når jeg får dem. Så det er bare å spørre om hva dere vil, så får dere svar:
Kan du lage en video av rommet ditt? Tro meg: du vil ikke se rommet mitt! Det er rene kaoset der + at jeg har ikke filmkamera. Hvis de to tingene hadde vært i orden, hadde jeg sikkert gjort det!:-)
Kan du kommentere tilbake? NEINEINEEEI, det verste jeg vet er folk som maser om å få kommentar tilbake. Jeg kommenterer tilbake bortsett fra hvis du spør. Det er så annoying. Er forresten ikke sint, men er bare veldig trøtt atm.

erikaolivia

elf-produkter

Jeg har prøvd elf-sminken i en dag nå, og har tenkt å fortelle dere min mening.

EYEBROW TREAT & TAME


Image and video hosting by TinyPic
POSITIVT:
Den er veldig enkel å påføre fordi den gelesiden har en myk kost og den fargesiden har en maskaralignende kost. Det blir veldig naturlig farge og det legger seg på selve brynene og ikke på huden. Den er lett å ta bort.
NEGATIVT: Den er veldig klissete! Man kjenner at man har den på.


COLOR STICK // COVER STICK // CONCEALER BRUSH
Image and video hosting by TinyPic

POSITIVT (COLOR STICK): Den kan brukes som leppestift, blush og øyenskygge. Den lukter appelsin.
NEGATIVT (COLOR STICK):
Den er veldig klissete! Litt vanskelig å ta bort. Føler meg som en marsboer når jeg bruker den, for den er skikkelig sølv og glitrete! Boksen den er i er veldig avansert. Den er ødelagt tror jeg..

POSITIVT (COVER STICK): Den er veldig naturlig farge på! Den er lett å påføre. Lukter appelsin den også. Den skiller seg ikke så mye fra huden.
NEGATIVT (COVER STICK):
Boksen er veldig merkelig.

POSITIVT (CONCEALER BRUSH): Haha, den er lett å holde i..
NEGATIVT (CONCEALER BRUSH): Den er alt for liten! Den er kjempeliten, så det er mye bedre å bare bruke fingrene.


Toalettmappen har jeg ikke så mye å si om. Den er stor plass i og fin farge på. I tillegg til at det er "innebygd" speil.

erikaolivia

teater

I dag på teater fikk vi komme med forslag til neste skuespill. Og jeg tror det ble Alice in Wonderland vi ble enige om. Så vi skal kanskje ha det da! Håper skikkelig at jeg blir kaninen, hihi! Nå skal jeg gjøre litt lekser og lese bok. God natt!♥Ny genser.

Haha, husket da jeg begynte på teater for noen år siden og jeg kalte det "drama".. Alle klikket jo rambo og bare "eeh, dramaqueen"! Hahaaa.

erikaolivia

hyttetur

Om en time blir jeg med Emma på hytta deres. Det er kjempekoselig der! Det er et stykke unna her, så vi må ta båt for å komme oss dit. Jeg kommer hjem på søndag, så jeg blogger nok da. Forresten har de mange kyr der, så vi er ofte i fjøset. Vet dere at jeg var med på kalving der en gang? Hihi. Jeg tar med dataen, men tror ikke det blir så mye blogging akkurat.


Ha ei fin helg!♥

erikaolivia

døgnrytme

Siden Ingrid ble syk, hadde jeg ingen med hjem i dag. Så jeg sovna rett etter middagen, og våkna nå. Dårlig døgnrytme og vondt i hodet. Bra det er helg i morgen, men samtidig ikke bra. For da blir sikker døgnrytmen enda værre. Håper bare ikke jeg blir syk nå! Det hadde vært det verste! For det passer ikke for meg å bli syk nå.

Min beste venn i dag♥

erikaolivia

i morgen

I dag har jeg hatt litt besøk av Emilie og Hanne, og ellers bare chilla og hørt på musikk. Ja, også har jeg gjort lekser. I morgen blir Ingrid med meg hjem etter skolen, så nå skal jeg rydde rommet. Det ser ikke ut her! Jeg blogger sikkert etter Ingrid har dratt hjem.

Ingrid♥

erikaolivia

megan and liz

Hvis du har lest bloggen min lenge eller har kjent meg lenge, vet du at jeg pleier å høre på Megan og Liz. De to tvillingene på youtube som lager egne sanger + at de har cover på mange andre sanger. Sikkert mange slike, men disse er faktisk utrolig flinke! Så til de som aldri har hørt om de:
megan and liz - cover on "i like it like that".

Dere burde sjekke ut youtubekanalen deres: MEGANANDLIZ ♥

erikaolivia

konkurranse!

Jeg tenkte å ha en konkurranse i dag, fordi dere er så snill og søt! Det er slik at dere kan skrive 1 kommentar, og da får dere 1 lapp. Så hvis dere skriver 10 kommentarer får dere 10 lapper, og dermed større sjans til å vinne. (Dere må kommentere dette innlegget for at det skal gjelde). Jeg skal da trekke tre av lappene i morgen, og det dere vinner, er:

1. plass: 6 linkinger, 15 kommentarer og vurdering.
2. plass: 4 linkinger og 10 kommentarer.
3. plass: 2 linkinger og 5 kommentarer.


//random

obs: kommenterer ikke tilbake når dere kommenterer dette innlegget (kun hvis du vinner). Men jeg kommenterer alltid tibake på alle andre innlegg.

erikaolivia

cupcakes

XptngS on Make A Gif, Animated Gifs
mmm, kjempegode!

erikaolivia

innkjøpet

I dag tok jeg bussen til byen med mamma og ordnet passet mitt og shoppet litt. Er så utrolig sliten, så jeg tror jeg tar meg en powernap nå. Men først skal dere få se innkjøpet.

// rosa sløyfer for gardinene fra hansen og dysvik.

// buckinghamshirepute og brun rektangelpute fra princess.

// kunstige blomster fra nille.

// bukse fra cubus.

erikaolivia

god natt

Nå skal jeg legge meg etter en lang dag. Har laget header, ryddet rommet og sett litt på tv. I morgen drar jeg og mamma til byen for å handle klær til sydenturen. Håper de har fine sommerklær selv om det er vinter. Hvis ikke skal vi kjøpe på nelly. Jeg gleder meg så mye til å bade og sole meg hver dag!♥
Nå skal jeg lese litt, så skal jeg sove.

erikaolivia

antrekk 010112
genser fra hm // bukse fra bik bok // smykke fra lindex // hårband fra hm.

erikaolivia

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits