BAD dayI dag knuste jeg blenderen i mat og helsen, så klarte jeg å tråkke i glassbitene. Jeg begynte å blø under foten, så en lærer måtte hente plaster til meg. SÅ klarte jeg og Irina å dytte et høyt skap slik at det ble ødelagt. Alle hørte det og ALLE så på oss! Det var så utrolig flaut.. Har ikke ord! Jeg har aldri vært så frustrert og sur på en gang! Håper jeg slipper det mer, for dette har rett og slett vært en drittdag!

Haha, ble ganske mange utropstegn. Er bare skikkelig stressa siden alt kom på en dag.. I kveld skal jeg i bursdag til Emma. Da håper jeg at jeg får noe annet å tenke på! Hahahaha, tenk om jeg hadde klart å ødelegge noe der også. Da hadde jeg gidd opp alt!

KONKLUSJONER: Jeg skal aldri bære noe tungt igjen, jeg skal aldri danse ved et skap som ikke er lenket fast og jeg skal aldri, aldri ha en slik dag igjen!

antrekk 170113

genser cubus bukse bik bok smykke vero moda armbånd bik bok sko converse

Heei! I dag har vi hatt utdanningsvalg på skolen. Vi har nettopp begynt å lage en skoleavis. Jeg skriver om nyhetene på skolen, men det skjer ikke så mye interresant på skolen vår. Senere i dag skal jeg på konfirmasjonsundervisning. Jeg skal prøve å få blogget litt oftere. Det er bare at det blir mørkt omtrent klokken 15, så det er ikke alltid jeg gidder å dra rett ut å ta bilder etter skolen. Men nå skal jeg opp å spise, så blogges vi, haha..

Weekend


Image and video hosting by TinyPic
_
Canon EOS 1000D - 70-300 mm

I natt har jeg overnattet hos Tiril. Tror jeg skal overnatte her til i morgen også. I går var det flere folk her og vi spiste mat osv. Linsen min kom i morgest, så mamma var å hentet den på postkontoret for meg. Vi har tatt masse bilder i dag for å teste ut linsen. Er ganske fornøyd med den! Den tar fine, klare bilder, men den kan ikke ta nærbilder. Det ser kanskje sånn ut, men det første bildet er fra toppen av et høyt tre og jeg sto ganske langt unna katten da jeg tok det andre bildet. Til å være så langt unna tar det fine bilder, så det gjør egentlig ikke så mye at det ikke tar nærbilder. 

Me


Canon EOS 1000D_

Heei! I dag har jeg vært hjemme fra skolen fordi jeg mest sannsynlig har feber. Før jeg skal på skolen i morgen, skal mamma og jeg til legen for å sjekke blodet mitt. Jeg har ikke sagt det tidligere, men i juleferien måtte jeg akutt på sykehuset da jeg var på besøk hos Tiril med Irina. Ble på sykehuset i omtrent fire timer bare, men det føltes som en evighet. Jeg tok forskjellige prøver osv. Jeg håper bare at jeg slipper å ta blodprøve igjen! Skal opp litt senere i morgen, ettersom jeg ikke har time før klokken 10.

I går bestilte jeg ny kameralinse! Er veldig spent på om jeg kommer til å like den. Den var ikke så veldig dyr, men ifølge kommentarene fra kjøpere, var den verdt å kjøpe. Trenger jo egentlig bare bilder til bloggen, så den trenger ikke være såå bra. Jaja, får vente å se. God natt, søte lesere!

portrett: emmaCanon EOS 1000D_

2012 - del 2

JULI
I juli var jeg og mamma i Tyrkia. Der møtte vi Taran og familien hennes. Det var helt sykt varmt da vi var der. Det var noe med 40 grader dagen vi møtte Taran. Vi klarte nesten ikke å være ute før det var kveld. Også møtte vi selvfølgelig igjen de som jobber på hotellet. Siden vi har vært der før, ble vi jo kjent med noen av de som jobbet der.


AUGUST
Jeg begynte i 9. klasse og klassen var på Stavasgården i Stavasdalen med 9a og 9e. Det var kjempekoselig! Plukket masse bær denne måneden.. Haha, husket at jeg var ute hver dag og plukket bringebær, blåbær, solbær eller rips. Jeg og Sunniva begynte å bli mer sammen ♥


SEPTEMBER

Ingen bilder.

Utrolig stressende måned med masse mas og styr. Jeg hadde fotoshoot med Sunniva og Tonje, også med Emma en annen dag.


OKTOBER
Snøen og kulden kom veldig brått, men det var godt at det ble litt kaldere ute. Mosjøen var utrolig fin, nesten som et eventyrland. Sunniva var med meg hjem etter skolen, så vi tok litt høstbilder ute. Bare noen få dager senere var Emma og jeg ute og tok snøstormbilder. Været forandret seg kjempefort i oktober.


NOVEMBER
Snøen forsvant, men kulden var fortsatt her. Emma fikk hvalpen sin, Knerten. Han sov eller så var han helt gal. Han var aldri noen mellomting. Jeg var til Emma nesten hver dag i november. Haha, ikke bare for å se på hunden! Jeg bestilte julekjolen min på nelly i november, 19. november for å være helt presis.


DESEMBER
Jeg og venninnene mine tullet med doomsday hele tiden og fortalte hverandre hvor mye vi betydde for hverandre. Ganske koselig å høre at alle var glad i meg på en dag! Klassen var på newtonrommet på MRK-senteret her i Mosjøen 12.12.12. Der konkurrerte vi mot andre klasser i forskjellige ting. Feiret også julaften med familien og pyntet meg hele tiden. Det ble litt for mye egentlig. Siste dagen i året dro jeg og noen venninner til Amalie. Der så vi en film (egentlig ikke), spiste godte og koset oss kjempemasse! Vi sendte opp raketter og hadde stjerneskudd. Vi klemte hverandre akkurat 00:00, haha.

Håper 2013 blir minst like bra som 2012 og at dere også får et kjempefint år! Et litt sent godt nyttår ♥

2012 - del 1

JANUAR
Mamma og jeg dro til Spania for å besøke storesøsteren min og familien, som bodde der i tre måneder. Det var godt å komme seg bort fra kulden, selv om det ikke var så veldig varmt der. Turen fikk jeg i julegave av mamma og stepappaen min i 2011. Vi hadde det utrolig koselig og det var godt å møte storesøster++ ettersom de hadde vært borte i en og en halv måned da.

Jeg var også i bursdag til Emma, bestilte for første gang på nelly og ELF, kjøpte inn litt ting til rommet, var med Emma på hyttetur osv.


FEBRUARJeg ble kjent med Taran og vi dro på vinterleir sammen. Vi kjørte hundeslede, gikk på ski, ble kjent med nye folk og masse annet. Jeg er ikke så veldig glad i å være ute i kulden, men det var greit å ikke bry seg om hår, klær og sminke for noen dager.

Jeg hadde også jentekveld, var syk en stund også hadde vi kveko på skolen. Da var jeg og Helene med på scrapping, så vi fikk laget mye fint den uka.


MARS
Jeg farget håret oransj og klipte meg kort!! Jeg lærte da at jeg alltid kom til å være blondine. Begynte også med briller da, noe som forandret veldig mye. Jeg visste ikke hvor dårlig jeg faktisk så før jeg fikk prøvd de rette brillene for meg. Jeg bruker dem ikke like mye nå som jeg gjorde da, men det hender at jeg bruker dem når jeg ser på tv eller hvis jeg sitter langt bak i klasserommet.

Så på paradise hotel, ble 14 år, fikk gjesteinnlegg av Tonje og ble kjent med omtrent alle venninnene jeg har nå.


APRILHaha, håret mitt begynte å blekne i sola + ettervekst.. Det mitt så ikke ut i det hele tatt!

Jeg dro til Mo med Martine, Irina og Tonje, feiret påsken, fikk iPhone og hadde migreneutbrudd hele tiden.


MAIFamilien feiret mamma og onkel sin 50-årsdag. Mamma ser mye yngre ut enn 50, mener hvertfall jeg!

Linsen til kameret mitt ble ødelagt, så jeg blogget ikke så mye i mai. Vi feiret selvfølgelig 17. mai og bursdagen. Kan ikke huske så mye annet fra mai. Det var veldig mye feiring og pynting. Var mye sammen med familien.


JUNI

Jentekveld, Baågneset og oppvarming til sommeren. Jeg begynte å redigere bildene mine i photoshop. Husker at jeg var så fornøyd, haha. Vi hadde også forestilling på teateret, så jeg var på øving fra tidlig på morgenen til sent på kvelden mange dager. Dro til Tyrkia i slutten av juni med mamma og siden vi kom hjem i juli, så skriver jeg om det i neste innlegg.


Dette var første halvåret i 2012. Jeg har ikke tatt så mange bilder som jeg følte passet inn. Skulle gjerne ha postet fler bilder, men det ble ikke slik. Andre halvåret poster jeg i morgen eller noe. Ha en fin kveld, alle!  

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits