katt_CANON EOS 1000D - 50MM OBJEKTIV

miércoles
I dag har vi vært på vgs for å høre på et foredrag om oljeindustrien osv. Jeg er fortsatt ganske bestemt på å bli lærer, men kanskje jeg endrer mening før den tid, haha. Skal hvertfall søke på medier og kommunikasjon, helse og allmenn.. Tror jeg. Gidder ikke stresse så mye med det nå. Skal se litt gossip girl nå og bare slappe av. Ha en fiiin dag, alle ♥

DON'T EVER TURN AROUND


Æææ, jeg skal til Spania med Martinemi om 27 dager!! ♥ 

I det siste har vi venninnene vært mye sammen - feiret bursdager, laget mat og bare slappet av. Også har vi fått bestilt tur til Spania, Martine, pappaen hennes og jeg. Vi drar i vinterferien og blir borte i en uke. Har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg! 

Har ikke tatt så masse bilder annet enn med mobilen, så her har dere 5 av de + et  nedtellingsbilde.


tiësto - red lights

erik og sunnisæremne

hahah, sååå glad!

Nå har jeg skrevet på særemnet mitt i en uke, jeg hadde skrevet 8 av 15 sider i går. Da fikk jeg vite at jeg hadde gjort hele oppgaven feil.. Så jeg startet på nytt i gårkveld. Jeg har faktisk skrevet 11 sider til nå, så jeg har bare 4 igjen. Det var skikkelig vanskelig å skrive slutten, så jeg har en liten pause nå.

I kveld skal jeg i burssag til Sara og Sofie, så jeg drar til Emma i sju-tiden for å ordne meg. Har enda god tid på å finne ut hva jeg skal ha på meg og (forhåpentligvis) skrive ferdig særemnet. Det skal forresten være levert til mandag, så jeg vil helst slippe å gjøre noe i morgen. Håper dere får en super kveld og hvis dere også skriver særemne; et bra særemne.

ønskeliste til bursdagen min♥♥♥♥♥♥♥

Selv om det er ei stund til jeg har bursdag, så vet jeg at jeg ikke blir å ønske meg så mye annet til den tid. 

♥♥♥♥♥♥♥ 

2013 i bilder
JANUAR: Det jeg husker best var selvfølgelig nyttårsaften hos Amalie med noen av jentene. Ogsåå husker jeg at jeg knuste smoothie-blenderen på skolen og etter det klarte jeg å tråkke i glassbitene på gulvet. Samme dagen klarte Irina og jeg å ødelegge et skap med bøker på skolen. Det skapet har vi forresten i klassen vår nå, haha. Egentlig en ganske kjedelig måned.

FEBRUAR: 
Jeg forberedte meg veldig på sommeren og var veldig klar for sommer og sol. Selv om vi bare var i ferbruar. Vi hadde også KVEKO på skolen i februar. Da danset jeg på åpen skole, hahahah. Aldri igjen. Etter det fikk vi vinterferie og da var Irina og jeg mye sammen.

MARS: 
Jeg hadde bloggfri måned i mars, skikkelig herlig! Jeg ble 15 i mars, og da feiret vi jentene litt. 

APRIL: 
Bestilte mine første dr. denim bukser og ble veeeldig misfornøyd. De er veldig god i starten, men de blir større jo mer du bruker dem. Mine gikk fra xs til m veldig fort. Tok ikke så mange bilder i april.

MAI: Det begynte å bli litt varmere ute og det var sol nesten hver dag. 17. mai var nesten som sommer, veldig varmt og fint ute. Mai hadde bedre vær enn de fleste månedene. Mamma og jeg var meg tante og onkel på hytta, så dro onkel og jeg ut å fisket. Selv om vi ikke fikk fisk så var det en veldig fin tur. Vi var også i konfirmasjon til Emma 26. mai. Det var så varmt at da jeg kom hjem, dro jeg rett ut og solet meg.

JUNI: 
2. juni konfirmerte jeg meg. Det var koselig å ha familien samlet og spise masse god mat. Senere i juni dro jeg med Sunniva, Irina og Ingrid og så på danseforestillingen a night at the movies i kinoen der flinke Sara danset. Klassen dro på grilltur for å ha en slags avslutning før skoleavslutninga. Jeg fikk også til å spille tre fotballkamper i juni, spise masse mat med venner, reise til Oslo, reise videre til England, London og deretter Risør. London må være den fineste byen jeg noen sinne har vært i. Folkene, husene, butikkene, maten, transporten, alt! Dit skal jeg hvertfall tilbake.

JULI: 
Jeg var med søstra mi, tanteungene mine og nabojenta i dyreparken i Risør, vi var på havna, i skogen og inne å laget yoghurt-is. Så dro vi til Oven på stevne. Der ble jeg kjent med Charlotte og Cathrine. 13. juli var jeg endelig hjemme i Mosjøen! Da hadde jeg vært ute å reist "alene" i 21 dager. Senere på kvelden kom Irina, Sandra og Tonje. Så dro vi til byen for å møte guttene. Senere i juli var jeg på stranda med jentene, grillet med dem, grillet med familien og søstra mi giftet seg. Kjempefin måned!

AUGUST: 
Jeg reiste ganske spontant til storebroren min i Lofoten og familien hans. Vi var på kino, så film hjemme, laget mat, var ute å fisket i båt og koset oss masse! Da jeg kom hjem presenterte jeg Japan i VM i fluefiske, malte nyhuset til Emma og familien med henne og gikk tur til Varden på fjellet for første gang. 

SEPTEMBER: 
I september fikk jeg hunter-støvlene mine, som enda brukes ute ettersom det er lite snø. Mamma og jeg reiste til Trondheim for å shoppeee ♥

OKTOBER: 
Det begynte å bli høst og det betyr innetid med kosesokkene mine, og selvfølgelig masse lekser.. På skolen i media-timen tok jeg portrettbilder og lærte meg litt annen redigering. Såå var det også halloween, der det kom utrolig nok 3 barn til sammen på døra vår. Kjempekoselig.

NOVEMBER: 
Jeg begynte å glede meg til jul og hadde nok mer julestemning i november enn i desember. November er egentlig en måned jeg ikke husker så mye fra. Hukommelsen min er elendig..

DESEMBER: 
Aah, desember! Beste julen jeg noen sinne kan huske, selv om jeg var syk på lillejulaften, julaften og 1. juledag. Så de tre dagene husker jeg lite av. Før julen, kom Sunniva til meg og vi laget pepperkakehus sammen, storesøster fra Oslo kom på dagsbesøk, jeg var på juleball med vennene mine, jeg fikk av reguleringen og hadde kjempebra dager på skolen! Etter julen var jeg ute 2. juledag og 5. juledag (om jeg ikke tar helt feil) med vennene mine, så feiret jeg også nyttårsaften med dem og jeg sov over hos Emma siste natten i 2013.

Såååå bra år er det lenge siden jeg har hatt! Måtte 2014, året jeg blir 16(!!!), bli bedre ♥ 

sun(ny)dayI dag våknet jeg av et oransj/gult lys ut av vinduet mitt - SOOOOL! Så da var det rett ut og ta bilder i 10-tiden. En fin måte å få meg opp om morgenen, haha. Mamma og jeg drar snart på besøk til søstra mi, så jeg tar med kameraet dit. Det er jo enda to og en halv time med lys ute, så da blir det nok flere bilder i morgen eller i kveld. Snakkes ♥

kommer i posten


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

hvilken jakke?Hvit eller lilla?

2013-video


Sett på 1080p for HD.

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits