effektiv dag


I dag har jeg stort sett sovet hele dagen fordi jeg har fått influensa, jippi. Til tross for at dette har vært en sykedag, har jeg fått gjort ganske mye. Jeg har blandt annet fått fikset kjøretimer (bare fordi jeg er den tregeste i verden, så har det blitt utsatt hele tiden), gjort lekser, vært litt ute med kattungen vår og til og med blitt enda mer syk enn jeg allerede var. Jeg troor jeg har en anelse hvorfor jeg er syk da, og kan kun skylde på meg selv for det. 

I skrivende øyeblikk har jeg skikkelig suppe-cravings, og da helst blomkålsuppe. Jeg orker bare ikke å røyse meg opp fra senga for å lage mat, men kjenner jeg meg selv rett så blir det nok å skje en gang i natt. Håper bare jeg blir frisk til i morgen, for noe av det verste jeg vet er fravær fra skolen.

God natt til alle 2 leserne mine ♥ hihi

2/365

Hallooo, jeg er en elendig blogger, men jaja. Jeg skulle egentlig ha lagt ut 2015-videoen til nå, but guess what; den ble så dårlig at den ikke er verdt å legge ut. Jeg har rett og slett ikke hatt det i tankene i 2015, at jeg skulle lage en film ifjor slik som jeg gjorde i 2013 og 2014. Så jeg har en ferdig film, men den er for dårlig for publisering. Jeg har fokusert på andre ting i år, som å nyte øyeblikk istedenfor å filme ALT som skjer. Man ser liksom tilbake på de tidligere filmene og tenker "hvor var jeg da dette skjedde?", og det er litt trist. Jeg har ingen nyttårsforsetter, andre enn å nyte 2016.Mitt 2015 har bestått av: nye venner/bekjentskap, jenteturer (grilling, hytteturer, mopedturer), tre fjellturer (haha, jeg hater fjellturer osv.), bading, Sverigeturer, Oslotur, roadtrips, gåturer med min kjære, masse god mat, ny kattunge, en veldig koselig jul og ikke minst mye latter og glede! ♥

Husk at ingen har perfekte liv, men det er viktig å se tilbake på de gode tingene i livet.

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits