vinterferie
I natt har Irina overnattet hos meg. Vi var til Morten i gårkveld. Har ikke gjort så mye annet enn å slappe av, siden vi hadde KVEKO i forrige uke. Det er en uke der skolen arrangerer mye ting osv. Haha, flink å forklare! Jeg danset hvertfall på torsdagen på åpen skole. Da var det mange folk å så på. Nå skal jeg bare kose meg resten av vinterferien! Dere må også ha en fin vinterferie (eller en fin skolestart på mandag, for de som begynner da) ♥

Wants fra BIK BOK


//Alt er fra BIK BOK

DIY dipdyeshorts
Du trenger:

En bukse du ikke har bruk for
En tøysaks
1 flaske klor
En liten balje
Plastikkhansker
Tavlekritt eller en hvit tusj
Kleskliper


Slik lager du den:

Først tar du på deg buksen som du vil bruke, så måler du ut hvor kort/lang du vil ha shortsen. Når du har den på deg, tegner du med krittet der du skal klippe. Ta den av og begynn å klipp. Du kommer til å måtte gjøre dette noen ganger og ikke bare klippe rett av. Den kan bli for kort hvis du bare klipper alt med en gang.

Når du har fått den slik du vil så kan du klippe hull i shortsen, slik at den ser litt slitt ut. Hullet trenger ikke å være så stort. Det kommer til å vises uansett.

Så har du 1 flaske klor i en balje (jeg valgte å bruke plastikkhansker da jeg gjorde dette, siden klor lukter veldig sterkt og det er ikke morsomt å få det på hendene). Legg shortsen halvveis i baljen. Hvis shorten glir så fester du den bare i kantene på baljen med kleskliper. Pass på at alt du vil bleke ligger i kloret!

Du kan la den ligge der så lenge du vil. Det kommer helt an på hvor lys du vil at den skal bli. Jeg ville ha den helt hvit, så det lå i kloret i omtrent 3 timer.

Så vasker du den godt med vann og legger den i vaskemaskinen. Da blir kantene veldig fine og frynsete. Jeg har ikke de frynsene bake på shortsen min siden jeg klippet den mer etter jeg hadde vasket den. Men når jeg legger den i vaskemaskinen igjen, blir det frynser bake på shortsen også.

Happiness
Alt jeg gleder meg til som skjer i 2013..

56 dager til jeg blir 15 ♥ 119 dager til konfirmasjonen min ♥ 142 dager til jeg drar til London med søstra mi ♥ 174 dager til den andre søstra mi gifter seg ♥ 139 dager til jeg drar til Oslo ♥ 118 dager til det blir sommer ♥ 8 dager til KVEKO

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits