amor♥♥♥

senderismo en alicante
I dag gikk vi tur opp til en borg i Alicante. Der var vi i noen timer og tok bilder og spiste mat på en liten kafé. Så dro vi på en liten shoppingtur i Alicante. Jeg fikk kjøpt meg litt sminke og sminkekoster. Jeg blir nok å lage en innkjøpsvideo når jeg kommer hjem, for jeg har kjøpt veeeldig mye her.

día lluvioso

Bildene er fra igår

I dag våknet vi av regnet, men det ga seg ganske fort egentlig. Det var mye kaldere i dag enn det var i går, så vi dro på "litt" shopping på la zenia boulevard. Jeg kjøpte så mye som 2 shortser, 4 bukser, 4 gensere, toalettmappe, pengebok, undertøy og diverse nødvendigheter. Kommer nok ikke til å bruke like mye de andre dagene, så det er greit å få det meste unna på en dag. Det var uansett veldig billig her, så jeg har ikke brukt så aaaltfor mye penger..

carnaval de torrevieja

españaKlokken halv to i natt reiste Martine, pappaen hennes og jeg hjemmefra med tog. Så kom vi fram på Værnes i åttetiden, og ventet på flyet vårt der i ca. fem timer. Flyturen tok nesten fire timer og bilturen fra flyplassen tok en time. Jeg tror aldri jeg har vært mer klar for å sove enn det jeg er nå. Tenkte bare jeg kunne skrive litt før jeg legger meg. I morgen skal vi prøve å få kommet oss slik at vi får sett et karneval, så da tar jeg med meg kameraet dit. Før det skal vi sole oss og senere på dagen ta oss en shoppingtur i Alicante. God natt, alle sammen ♥


morsdag
Fiine jakken som mamma fikk i gave fra stepappa og meg!

Da jeg våknet løp jeg opp på kjøkkenet, slo på kaffe og ordnet klart kake til mamma. Hun blir like glad og "overrasket" hvert år da hun får kaffe på senga, haha. Håper alle mødre får en super morsdag ♥

3 more daysmin elskede mandarinjuice ♥♥♥

Det merkes at mamma ikke er hjemme. Så rart å måtte lage middag til meg selv hver dag og stå opp på egen hånd. Ops, forsov meg i dag.. Tror det blir veldig greit å få henne hjem igjen på fredag. Skal til Martine snart for å overnatte der. Det er en stund siden sist, så det blir koseliiig! Ha en fin kveld, alle sammen.

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits