TGIFENDELIG VINTERFERIE!! Har hatt kjempehektisk uke til å kun ha vært på ungdomsskolen igjen som lærer da. Syns synd i lærerne fra nå av. Det var kjempeslitsomt å holde styr på alt og alle. Det var virkelig verdt det da, for vi har vært heldige med elevene vi hadde. Vi skulle lære dem med film slik at de skulle lage egne kortfilmer. I går var vi på åpen dag senere på ettermiddagen for å se filmene og masse annet gøy som andre elever hadde ordnet klart til kvelden. Kjempeflinke har de vært! Kjenner jeg savner ungdomsskolen liiiiitt. I dag var vi sammen med bygg og anlegg 2. trinn og fikk laget egne clapperboard. Så vi brukte skoledagen på det da, også dro jeg til søstra mi etter det og fikk taco til middag ♥ Kom hjem for en liten stund siden, så dagen idag har vært en smule lang. Thank God it´s friday!

null strøm
Dette innlegget skulle jeg egentlig skrive i går, men midt i bildeopplastingen ble alt mørkt. No joke, byen mista strømmen fordi kraftstasjonen skal ha eksplodert. Haha, det verste var at jeg satt på rommet mitt med persiennene nede, så jeg trodde først at det bare var leiligheta mi som mista strømmen. Da jeg så ut vinduet så jeg bare billys, så da skjønte jeg litt mer. Mistet all dekning osv, så da den kom tilbake var det på tv og i vg. 

Stormen var så sterk i går at været i dag er nesten for bra. Litt nysnø på bar asfalt og gress ettersom isen ble borte i gårkveld. Sol og påskevær i dag, meen man vet aldri hva været blir i morgen. Håper hvertfall at stormen ikke kommer hit igjen.Jeg har ikke vært på skolen siden mandag, og det er virkelig ikke greit å være borte så lenge fordi jeg er syk. Det å være syk er jo en ting, men jeg klarer ikke å være borte fra skolen lengre enn ei helg. Jeg tror det er fordi jeg føler meg såpass ensom når jeg er hjemme. Har jo selvfølgelig folk å snakke med, men hverdagen er ikke det samme uten skolen. 

new in


_instagram: erikaolivia

Skoene har jeg laget på nikeid, de var julegave fra mamma og stepappa som ikke kom i posten før i dag. Sminken og parfymene er kjøpt på diverse nettsider som har hatt en del salg i januar. Kjøpte onika-settet til mamma ettersom jeg har brukt pink friday- og minajestyparmyene fra før, og når man først kjøper "alt", så kjøpte jeg unødvendig mye også. Nå blir det pengestopp før vi drar til Sverige, så jeg får kjøpt en del bacon og capri sonne, haha.

Forresten, følg meg gjerne på instagram, så følger jeg tilbake om jeg liker bildene dine der ♥

-13°topp asos bukse dr denim sko ugg australia klokke daniel wellington

I dag var jeg hos fysioterapeuten i 8-tiden, så nå blir det muskeloppbygging på meg, haha. Etter det gikk jeg til kinoen fordi vi var på skolekino, men jeg hater å starte en film midt i filmen. Såå jeg gikk ikke inn i kinosalen. Kunne sluppet å gå ute i denne forferdelige kulden, men da fikk jeg hvertfall gått en liten tur. Etter at vi kom til skolen hadde vi to timer engelsk og en time matematikk, så dro vi hjem. Kortdager er noe av det beste i verden!

Drar snart til storesøster og tantegullene mine, så får dere alle ha en super dag videre ♥

good morningGod morgen, alle som har stått opp allerede! Jeg er virkelig ingen morgenmenneske, men når jeg vet at jeg har en buss å rekke + at om jeg skal se sånn passe bra ut på skolen, så må jeg opp tidlig for å fikse meg. Motivasjonsvekkeklokker som minner meg på hvorfor jeg skal opp tidlig er kjempefine å ha på slike dager. Det kan for eksempel ringe en alarm 06:00 om jeg skal dusje før skolen og en 07:00 om jeg skal lage meg mat og sminke meg. 

Har faktisk lært at om jeg fletter håret kvelden før, blir jeg mer ivrig på morgenen for å sjekke om jeg fikk fine bølger. Helt sikker på at jeg kunne stått opp i fem-tiden om jeg hadde flettet håret, bare noen hadde vekket meg da.

En liten funfact: Fra 4.- 7. klasse våknet jeg 05:30 HVER skoledag fordi mamma dro på jobb i den tiden og jeg var enormt husredd. Så jeg kunne ikke sove uten at noen andre var hjemme sammen med meg. Tenk om jeg kunne stått opp så tidlig enda. Det hadde vært deilig.

Nå må jeg komme meg ut av senga, sjekke om bølgene ble bra og starte dagen. Ha en fin dag!

februartopp asos solbriller asos

I dag våknet jeg av sola gjennom vinduet. For hver dag som går, blir det lysere på dagen og sola er lengre oppe. Jeg er så klar for vår nå. Koselig med snø i jula, men det er ikke like koselig med snø i januar og februar. Det er for det meste is, ettersom det varierer mellom snø og regn. I tillegg til det, så er jeg veeeldig flink å falle på isen. Så jeg har en del blåflekker her og der. 

I gymmen neste uke skal vi faktisk stå på skøyter, og det har jeg aldri gjort før, så det kan fort bli flere fall da. Som regel er jeg veldig optimistisk til nye ting, så for alt jeg vet så kan dette gå kjempebra!

Men nå skal jeg på esso å kjøpe mat, så vi snakkes senere ♥

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits