følg meg på instagram


Amalie og Taran // Stine og Jannicke

Nå har jeg vært veldig opptatt i det siste fordi jeg har startet å legge ut bilder på en ny bruker på instagram, en fotobruker. Følg meg gjerne der om dere vil se bildene jeg tar på fritiden. Jeg heter erikaoliviaphoto.

gåsunger
portrett: emma


_canon eos 1000d - 55mm objektiv

sminken jeg bruker

Ansikt:

velvet touch compact powder i soft nougat mist 13 fra isadora:
Dette pudderet bruker jeg hver dag og det er veldig lett og fint på.

chocolate soleil i medium/deep matte bronzer fra too faced:
Eeelsker dette solpudderet! Det lukter (og smaker, hihi) helt himmelsk. Også føles det som jeg har hatt det i en evighet! det blir liksom aldri tomt.

hd photogenic concealer i medium fra nyx:
Denne har jeg nettopp kjøpt, så jeg har ikke fått testen den så mye ut, men til nå elsker jeg den. Den er i akkurat rett farge og den holder hele dagen. Greit å ha en litt lysere concealer nå som det er vinter og jeg ikke akkurat er kjempebrun..

select moisture cover concealer i nw20 fra mac:
Veldig fin på sommeren, men akkurat nå ser den bare oransj ut på meg. Føler ikke at den holder like lenge som den nye jeg har kjøpt, men den funker. Grei nok til å brukes hvertfall.

hello flawless foundation i honey fra benefit: 
Også veldig oransj nå siden jeg ikke er så brun, men fin på sommeren. Bruker den hvis jeg skal i bursdag eller på jentekveld der vi pynter oss litt ekstra. Er ikke så veldig glad i å bruke foundation til hverdags.

photo-loving primer i green 02 fra nyx:
Jeg har mistet min kjære ansiktsprimer fra smashbox, så jeg kjøpte meg en ny i Spania. Denne er grønn og skal visstnok minimere rødheten i ansiktet. Jeg er ikke så veldig rød til vanlig så jeg aner ikke hvorfor jeg kjøpte den. Den funker hvertfall som primer.


bildet forklarer for det meste hva jeg bruker de forskjellige til.


Øyne:
naked fra urban decay:
12 pigmenterte og fine farger. Jeg bruker for det meste fargene naked, virgin og buck. Det er de mest naturlige fargene av dem. 2 av dem er matte og 10 av dem er shimmer i. Bruker ikke øyenskygge til vanlig, men hender at jeg tar det på når jeg skal ut med venninner ol.

browzings i light fra benefit:
Øyenbrynspudder, øyenbrynsvoks (med farge), angled brush, eyebrow brush og pinsett. Kjempepraktisk å ha med seg ettersom det er så lite. Da jeg kjøpte dette i London lærte hun som solgte meg det hvordan jeg skulle bruke det på meg selv, så det var nok derfor jeg kjøpte det. Siden det ble så fint da hun sminket meg.

telescopic i extra black fra loreal:
Min favorittmaskara siden jeg begynte med sminke. Anbefales veldig!


diverse øyenskyggekoster og diplineren min.


Lepper:
baby lips i hydrate, pink punch, cherry me, mint fresh og peach kiss fra maybelline:
Kjøpte alle disse i Spania og de er så gode! Den rosa er min favoritt. De gir så fin farge som ser veldig fin ut mot brun hud. Alle lukter også kjempegodt!

matte lipstick i kinda sexy fra mac:
Denne kjøpte jeg aaaltfor mørk, men jeg brukte den en god del i sommer. Den er mye mer brun enn den ser ut på bildet, så jeg tror egentlig den passer brunetter mye bedre ettersom den er så mørk.

volupté sheer candy i fargen 62k401 fra ysl: 
Denne leppestiften er sheer, så den gir ingen farge. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg liker den så godt, den bare er min favoritt. Den lukter veldig godt også.

hasta luego, españa
haha, beste parkeringen

7 dager i Spania gikk ganske fort. Hvertfall siden jeg var her med verdens godeste Martine. Vi har spist masse god mat, shoppet enda mer og ledd utrolig mye. I tillegg har vi bodd sammen med kjempekoselige folk, som har gjort ferien enda bedre! Håper dere alle har hatt en like fin vinterferie ♥

Kjenner det blir godt å komme hjem til mine kjære og dra på skolen igjen (noe jeg alltid savner etter ferien, haha). 

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits