migrene siden lørdag

Endelig er migrenen over, selv om jeg fortsatt er veldig følsom for lys (på enkelte rom på skolen, gymsalen, kinosalen osv.). Det har vært sol i hele dag, så Emma og jeg bestemte oss for å ta litt bilder ute, så dro vi og kjøpte oss is og godte på Halsøy. Det er så godt å være frisk etter migrene! Da vet jeg at det er en stund til jeg får det neste gang. Morten (stepappa) har reist til Lista med jobben, så mamma og jeg er alene til fredag. Det blir koselig å være med mamma en stund ♥ Håper dere får en fin kveld også!

instagramSiden jeg fikk iPhonen har jeg ikke vært så aktiv på bloggen. Har brukt mesteparten av tiden på å ta bilder, vært med venner og spist (mye). Tenkte derfor at jeg kunne legge ut noen av instagrambildene jeg har tatt. Kameraet mitt er ødelagt, så jeg sparer til ny linse. Men iPhone tar ganske bra bilder, så jeg kommer sikkert til å blogge i mellomtiden selv om jeg ikke har kamera. ErikaOlivia på instagram. Ha en fin dag videre! ♥

Til dere som ikke vet hva instagram er: Instagram er en side der du kan legge ut bilder du har tatt (eller som andre har tatt), kommentere bilder og like bilder på. Du kan også følge folk og folk kan følge deg. Før du poster et bilde kan du velge mellom noen måter å redigere bildet på, slik at det blir finere.

fredag den 13.I dag kom mamma opp med en pakke til meg. Hun sa at det var en bumper til iPhonen. Så jeg åpnet pakken. Og inni der lå en iPhone! Den skulle egentlig ikke komme før den 17. Heldigvis filma (ste)storebror meg, så vi kan se det om og om igjen. Jeg tror ikke jeg har vært så glad siden julegaven min! Jeg elsker når slike ting skjer på dager som ikke er så perfekte. Får sim-kort i morgen, så jeg får ikke brukt den så mye enda. Jeg legger sikkert ut bedre bilder etterhvert. Ha en herlig kveld, alle sammen ♥ 

ferdig med det versteForkjøla, mistet stemmen, feber, hodepine og mangler fem tenner.. Nei, jeg har ikke vært i slosskamp! Bare venter på å få reguleringen på. Klarte bare ikke å dra på skolen i dag. Har sovet en god del nå, så jeg er litt bedre. Jeg får reguleringen på 11. mai. På mamma sin bursdag. Også får jeg iphone i posten 17. april. Så jeg har litt å vente på. Gleder meg veldig til begge delene !

god påske


Påskeferie er kjempegodt! Snø, godte, slappe av.. Herlig! De fleste vennene mine er på hytta nå, men det er godt å være med familien også. Overnattet hos Tiril i natt, men nå har hun også dratt på hyttetur. Ha en fin påske alle sammen!

flink blogger..

I det siste har jeg:

♥Hørt på musikk.

♥Kjøpt alt for mye.

//topp fra BIK BOK

//genser fra BIK BOK

//genser fra BIK BOK

//tube-bh fra lindex (en rosa og en hvit, men jeg finner ikke den hvite...)

♥Slappet mye av.

♥Vært på Mo med snuppene.
♥Blitt fjorten år!

//genser fra Gina Tricot (gave fra storesøster).

//krem fra the body shop (gave fra storesøster).

Har fått masse mer, men gidder ikke vise alt.

♥Blitt forelska..

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits