sommerfølelseJeg har laget hjemmelaget vannmelonslush i dag, av kun to ting; vannmelon og isbiter. Jeg er ikke så veldig fan av kunstig vannmelonsmak, men frisk vannmelon er alltid godt. Rett og slett fordi frisk vannmelon på tidligsommeren har en søt smak, så man slipper å ha i søtningsstoffer. Ny favorittdrikke på sommeren! Tenk at det er mai allerede i morgen. 8 dager til jeg får se storesøster i Oslo igjen, 17 dager til en av de fineste dagene i året og 50 dager til vi får sommerferie. De beste tingene i året skjer i mai faktisk; sommervær, bunad♥♥♥, masse fridager, grilling med jentene og mopedføre stort sett hele måneden. Om ikke det blir snø igjen, for man vet aldri her i Mosjøen. 

I kveld blir det bursdagsfeiring her, så drar vi videre ut etter det. Ingen sparing på fridager her! Gjestene kommer om 30 minutt, så jeg får nok begynne å stelle meg. 

Ha en super kveld, alle sammen!

17På tirsdag ble jeg 17 år, og det var en super bursdag! Garantert den lengste dagen hittil i år, så jeg skal ikke klage. Har forresten ikke "hatt tid" til å blogge i mars. Har vært en del på trening, spist mye mat (som dere ser) og vært med folk hver eneste dag. Vi begynner ikke på skolen før onsdag, om jeg ikke tar helt feil, så det er enda påske her litt ut i neste uke. 

God natt og videre god påske ♥

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits