Emma sin konfirmasjon





//Alle bildene er tatt av Ida-Marie Kjærstadbakk.

I dag var vi i konfirmasjon til Emma Marie. Kjempekoselig å møte familien hennes og være sammen med den en stund. Tok litt bilder sammen og alene i bunad, siden jeg ikke skal til fotografen og ta konfirmasjonsbilder. Det ble så utrolig herlig vær i dag. Håper det blir like fint vær og like god stemning i min konfirmasjon! Nå skal jeg ut å sole meg, bye.

Lykkelig


//iPhone

Nå er det 9 dager til jeg konfirmerer meg. Konfirmasjonene måtte utsettes til starten av juni fordi kirken blir og har blitt pusset opp. Det er greit å vente litt og ha noe å glede seg til. Jeg har vært med i konfirmasjonsgruppa teater med noen av venninnene mine. Vi har vist frem et skuespill i kirken for familie og andre konfirmanter i dag. Har hvertfall minner for livet fra disse dagene! Det er ikke noe kjedelig å konfirmere seg så lenge du gjør det med de rette folkene!

Nå er vi ferdig med konfirmasjonsundervisningene, så det er nå det gjelder. Nå skal vi konfirmeres. Skal i Emma sin konfirmasjon om 2 dager, så de neste dagene blir det nok masse kake, masse bilder, masse latter og ikke minst masse herlige minner. Får 50mm-linsa som en del av konfirmasjonsgaven av mamma og Morten, så da blir det nok fine bilder i konfirmasjonen min. Nå skal jeg opp å spise med familien. Kos dere masse i kveld og lykke til de som konfirmeres på søndag!

Høtta








Så sykt herlig vær i nordnorge er det sjeldent! Over 20 grader hver dag de siste dagene. Har vært ute hver kveld med venner, og hadde en kjempekoselig 17. mai. De siste dagene har vært som en veldig kort sommerferie - varm og herlig. 

Jeg og mamma hadde ikke så mye å gjøre i dag, så vi kjørte til tante og onkel sin hytte. Var ute å fisket med onkel, men vi fikk ikke noe fisk. Tok ellers ganske mange bilder og koset meg veldig mye i varmen. Hvis det holder seg så varmt i hele sommer, vil ikke jeg dra på ferie. Nå skal jeg kose meg med en film og te siden jeg har blitt forkjølet (ironisk nok). Ha en heeerlig kveld!

Langhelg



Gidder ikke legge med bilder fra kameraet nå. Har uansett ikke tatt så mange i helgen. Har vært sammen med venner nesten hver dag og hatt det supermorsomt. Er ikke akkurat så gira på skole i morgen, men vi får jo ganske snart fri igjen. Det er 17. mai på fredag allerede! Gleder meg til å bruke bunaden i 18 grader (forhåpentligvis)! Nå skal jeg lese litt, så legger jeg meg. Har gym i de to første timene i  morgen, så jeg trenger litt søvn først. God natt ♥

Instagram




//erikaolivia på instagram - følg meg ♥

Emma Marie


_Canon EOS 1000D - 70-300mm //modell: Emma Marie.

Bursdag




I dag har jeg vært i bursdag til søskenbarnet mitt. Det har vært utrolig fint vær i Mosjøen i dag. Håper det blir så fint resten av mai! Nå skal Emma og jeg finne på noe å gjøre siden det enda er helg. Jeg henger ikke helt med på hvilken dag det er siden vi har så mye fri osv. Håper dere får en super kveld ♥

ARMY


_Canon EOS 1000D - 70-300mm //

Jonathan og Isak


_Canon EOS 1000D - 70-300mm //modeller: tante sine gull, Jonathan og Isak.

Ny måned




Endelig har mai kommet! Ser virkelig frem til at det blir vår, selv om det tar litt tid. Snødde her i morgest, men det ble sol utpå dagen. Så i dag har jeg vært å spist is ute med Taran, så dro vi til William bare for å slappe av. Det er godt å ha fri en dag, så man får slappet litt av. Hvertfall nå som jeg går på krykker, haha. Jeg lager sikkert et innlegg for å fortelle hva som har skjedd litt senere, men nå skal jeg opp å spise med familien min. Ha en fin kveld! ♥

antrekk 010513


genser cubus bukse dr denim skjerf bik bok

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits