grillkveld
_bildene er fra i går.

Vi driver å flytter ting i nyhuset, rydder, pakker osv. + at jeg har nettopp hatt skriftlig eksamen og får vite på tirsdag om jeg kommer opp i prøvemuntlig, så jeg har ikke akkurat så mye tid til å blogge. Gjør det når jeg kan hvertfall (og når jeg har bilder å legge ut). 

Jeg har nettopp kjøpt meg nytt kamera, så jeg skal begynne å lage flere vlogs til dere. Om det er noen spesielle tags eller noe annet dere vil at jeg skal filme, så gjør jeg det så fort som mulig.  

nasjonaldagen

Fin dag med fine folk ♥

girlsnight

I kveld har vi vært hos Taran å sett norske talenter, spist godte, bær, sjokolade og maiskolber. Om det bare hadde vært litt varmere ute kunne jeg begynt å få sommerstemning, men været er så ubestemsomt (haha hæ). Heldigvis bare 40 dager til sommerferie nå. La de gå fort! 

Nå venter jeg bare på kjæresten min, så jeg kan legge meg. Tidlig opp i morgen ettersom jeg skal på jobb. God natt, alle 2 leserne mine, haha neida.. joda ♥ 

070514


dårlig start på dagen
Kjæresten min og jeg våkna ganske seint i dag, så vi rakk ikke å spise før vi dro på skolen. Jeg hadde time hos kjeveortopeden rett før skolen, så jeg gikk dit først. Mens han skyllet munnen min, så klarte jeg å kaste opp det av mat jeg hadde i magen, og det var såå flaut. Ingen av oss visste helt hva vi skulle gjøre. Etter timen dro jeg hjem og sov litt. Fikk spist litt også, og senere spiste jeg amerikanske pannekaker. Jeg kunne sikkert dratt på skolen, men jeg var skikkelig kvalm og jeg hadde ikke med meg mat eller noe - skikkelig urutinert.

Vi har begynt å flytte litt ting i nyhuset, så jeg må få gjort så mye som mulig i dag. Pakke, flytte, rydde, vaske osv. Nå skal jeg lage meg litt middag, så snakkes vi.

ginger fizz

Da jeg var innom nelly i går fant jeg et kjolemerke jeg aldri hadde hørt om før, og det er helt seriøst de fineste kjolene jeg noen sinne har sett. Jeg fallt helt pladask for dem, og jeg vet hva neste lønning skal gå til! Jeg så at de hadde litt skjørt og topper også, men kjolene var desidert finest. De er såå fine sommerfarger på, men samtidig er ikke alle så "pyntete". Jeg kommer ikke over hvor fin de er..


PASTEL PICNIC DRESS × PICK OF THE BUNCH DRESS × RARE SPECIES DRESS

PICTURESQUE DRESS × SWEET SURRENDER DRESS × BOTANICAL DRESS

HAPPINESS OVERLOADEple med kanel og sukker & hvit te ♥ Dagens lunsj.

Jeg kan faktisk ikke tro at om under en måned så bor jeg "for meg selv". Eller, ikke helt for meg selv da, men vi har kjøpt oss hus og jeg skal bo i en sokkelleilighet i underetasjen. Jeg var å så på den for første gang i dag, og den er supersøt, haha. Gleder meg skikkelig til jeg får alt på plass der, så alle venninene mine også får komme å se hvor fint det er! Vi får nye beskjeder nesten hver dag om når vi kan begynne å ta ting dit osv, så jeg vet ikke helt om jeg kan skrive noe helt sikkert her. Det kommer hvertfall en rom-video når jeg får alt på plass der.

I morgen skal vi i to konfirmasjoner. Da kombineres to av de beste tingene i verden; Bunad og mat. Jeg gleder meg skikkelig til å pynte meg og spise mat. Da er dagen min komplett. Nå skal jeg bare hoppe i dusjen og se siste sesong-episode av pll som jeg har klart å spare helt til nå. Så får jeg se om det blir noen fine bilder i morgen som jeg kan legge ut. God natt, søte.

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits