oslo 2015Haha, "vi snakkes i morgen" ja.. Har vært litt opptatt siden jeg kom hit. Akkurat nå er jeg på utplassering dag 2 av 3 her, så jeg bruker tiden effektivt når jeg er her. I går var jeg en tur på Oslo City med Maren og Malin på shopping, og i kveld skal vi ut å spise sammen med Tiril og Thea.

Det har ikke vært så fint vær i Oslo hver dag. For det meste bare regn og vind, men på bildene over (søndag) var det kjempevarmt på Aker Brygge, selv om jeg hadde på parkas. Om det blir sol litt senere før jeg drar, så blir det nok flere bilder. Gidder så vidt sminke meg når det ikke er fint vær.

peace
I dag drar jeg til Oslo. Herregud så fort denne uken har gått! Det var jo nettopp mandag. Kommer ikke frem før ikveld, for flyet mitt går ikke før i åtte-tiden. Pakket kofferten i går, eller, jeg prøvde hvertfall å pakke kofferten i går. Må bruke en del av dagen på å pakke videre, selv om det er max stress å måtte pakke samme dagen. Hvertfall for meg som har veldig lyst til å sove nå. 

Nå er vi snart ferdig på skolen, så vi snakkes imorgen ♥

tran og smoothie


Ble en del matbilder på bloggen nå, meen jeg gidder rett og slett ikke fikse meg for et bilde, sorry. Dette er forresten skogsbærsmoothie, min nye favoritt.

Nå er det to dager til jeg drar til søstra mi, og jeg klarer nesten ikke å vente! Dagene går uansett så fort at jeg glemmer helt av å blogge. Hardt å være på topp, altså. Skal en tur på butikken for mamma før jeg kjører til skolen, så jeg må dra snart. Dagene går stort sett i det samme; skole, spise, sove. Så om noen finner det interessant å lese om min 20 min. lange powernap etter skolen igår, så kan jeg sikkert skrive om den. Jeg er forresten på rødrussen sin svarteliste fordi jeg ikke ville shotte tran blandet med sursøt-saus klokken halv ni på morgenen, jippi. De gjør egentlig ikke så mye annet enn å sprute vann på oss, så det gjør ingenting. Heller det enn tran for å si det sånn, haha.

Ha en super skoledag, alle sammen ♥ 

saturday_dagens frokost

Jeg elsker å våkne i normal tid (9-tiden omtrent) av at sola skinner inn igjennom romvinduet. Døgnrytmen er viktig i helgene også, hvertfall nå som vi har langhelg. Jeg hadde skikkelig søndags-følelse i går, noe jeg egentlig ikke har noe imot. Føles bare som om helgen er enda lengre!Akkurat nå er det 10°c ute og sola skinner, så man merker at det er vår. Har lyst å kjøre til byen å kjøpe is og alt jeg trenger og ikke trenger, men jeg må spare til Osloturen nå. Gleder meg masse til å se storesøstra mi igjen, drikke starbucks og nyte storbyen. Selv om jeg egentlig drar dit fordi vi har utplassering i klassen, så jeg skal faktisk jobbe 3 av dagene der.

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits