juni 2012Her er noen klipp fra juni 2012. Har hatt en kjempefin måned, selv om det har skjedd ting som ikke var så bra. Uansett, håper dere liker videoen. Jeg skal prøve å blogge i kveld, men drar mest sannsynlig til Sara på jentekveld. Så drar vi til Tyrkia i natt, så hvis jeg ikke er veldig trøtt så blogger jeg. Ha en fin dag ♥ 

fotoshoot

I dag har jeg vært i byen med mamma og Emma for å kjøpe ny bikini og litt ting. Så fikk jeg besøk av Martine, Tiril og Sara. Vi spiste is på Halsøy og tok noen bilder. Alltid koselig med jentene mine når ting ikke alltid er på topp! Uansett, jeg reiser til Tyrkia i morgen. Så jeg skal prøve å blogge før det. Dagen jeg kommer hjem drar jeg rett til søster i Oslo, og skal være der i noen dager. Endelig har ferien startet ordentlig ♥

spørsmål

Jeg har sett litt igjennom kommentarene og funnet ut at jeg har ganske mange ubesvarte spørsmål. Så jeg tenkte å bare svare på noen av de. Bare spør hvis dere lurer på noe annet, så skal jeg prøve å få svart på de også.

Hva bruker du til å redigere bildene dine?
Photoshop, gimp og pixlr.

Hvorfor legger du ikke ut bikinibilder fra Spania?
Fordi jeg er ikke akkurat en person som driver å tar bilder i bikini + at jeg vil ikke ha slike bilder av meg selv på nettet.

Kan du lage video av rommet ditt?
Hvis jeg hadde hatt filmkamera hadde jeg garantert gjort det. Vi får se hva som skjer!

Kommenterer du ikke tilbake lenger?
Jo, men ikke alltid. Mest når jeg får en søt kommentar eller et spørsmål. Jeg kommenterer foreksempel aldri tilbake hvis dere spør "kan du kommentere tilbake?". Det synes jeg bare er irriterende.

Hvem er egentlig din aller beste venninne? Taran og Sunniva er mine aller beste venninner, men jeg har så mange jeg er sammen med hele tiden. Så jeg er vell like god venn med alle.


Jeg vet ikke hvem du er, men heter ikke du Erika?
HAHA, hva slags spørsmål er det?.... Nei, jeg heter Frank liksom.

Kan du vise hvordan man tar print screen?
På de fleste datamaskinene er det en knapp som står "print screen", "prt scr" eller "prt screen" på. Trykk på den, så tar du på en måte bilde av skjermen. Så kan du gå inn på et program og trykke lim inn, så kommer bildet opp.

Sant at venninna de er med i thale? Kjente du henne før det? Er hun populær? 
Ja, det er det! Jeg kjente henne ikke da filmen ble laget, men jeg kjente henne da det kom ut at hun var med i den. Ja, hun må kle seg ut når vi går i gatene. Folk er jo helt ville! De vil jo ha bilde og autograf hele tiden. Sykt med kjendisstatus!!! Nei, hun er en normal jente som deg og meg.


Kan du legge ut bilder av rommet ditt?
Det har jeg gjort for ikke så lenge siden, her!

Hvilken klasse går du i?
Jeg begynner i 9. til høsten. Så jeg går altså på ungdomskolen.

Kan du vise sminken din?
Jeg bruker egentlig ikke så mye sminke. Også har jeg samlet på lipglosser og sånt så lenge jeg kan huske, så jeg har rundt 120 leppeprodukter.. Maskara, øyenbrynsblyant og pudder (noen dager) er det eneste jeg bruker fast av sminke, så det er ikke så mye å vise.

grillpartyDagen i dag har vært sååå bra, kjempekoselig kveld med de beste jentene! Musikk, pølser, jordbær, godte, brus, bading ♥ Vi hadde ikke skyss hjem, så jeg, Tonje og Andrea gikk halve veien hjem.. Men så haiket vi resten (kjente jo såklart de vi haiket med). I morgen blir det milkshakedate med Ane, så skal jeg bare nyte resten av helgen. 

Nå sier jeg bare god natt, så blogges vi!

stranda

Nåå stikker jeg på stranda med noen jenter for å grille! ♥ Tar med kameraet og nylinsa!

musikk
alexandra joner - sunrise ft. madcon


emilio - xo


neon hitch - fuck u betta


sean paul - dream girl


justin bieber - die in your arms

Den siste uka har jeg vært alt fra fire til åtte timer på teater hver dag! Jeg er så sykt sliten etter forestillinga, så jeg har ikke vært på pc-en engang. Vi hadde forestillinga Alice i Underverden (som er en mørkere versjon). Den gikk skikkelig bra, og øvinga var verdt det. Vi var i avisa i dag, og endelig har de klart å stave navnet mitt riktig, for første gang i historien. Men jeg så jo ikke ut på bilde de hadde valgt ut, så det får dere ikke se.

I morgen blir det tur til Sandnessjøen med trinnet, så har vi bare chilledager resten av uka. Vi har fri på fredag, så i morgen skal vi ha filmkveld hos Tonje. Så skal Sunniva overnatte hos meg. Skal til syden om 14 dager og Oslo om 29 dager. Gleder meg sykt til sommerferien! Den blir så utrolig braaa! Håper dere koser dere med musikken jeg har lagt ut, så skal jeg love å blogge mer. Haha, oops..

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits