risør

På fredag kom jeg til søstra mi og familien i Risør. I går var vi å grillet hos noen venner av dem, og i dag har vi vært på et berg å badet. Det var egentlig ganske varmt i vannet, så det var greit å bade. Marie hoppet utti vannet tre ganger, mens jeg og tanteungen min bare badet litt i vannkanten. Vi har også vært ute å byttet på kaninburet til kaninen hennes, Bambi. Det er så utrolig fin natur her i Risør. Det er bare litt dumt at det er mye flått og insekter her.

Nå skal søstra mi og jeg ha litt pilates, haha. Kos dere i kveld! 

LOVE MY LIFEHar det så utrolig fint i London! Har klart å bruke litt for mye penger da, men det går nok greit siden vi ikke skal shoppe i morgen. Vi har tenkt å dra i London Aquarium, London Eye, Madame Tussauds, Ripley's believe it or not og å se på big ben, så vi har ganske full timeplan i morgen.

Nå skal vi ut å spise om ei lita stund, så da tar jeg med kameraet for å få litt bilder fra kvelden. Kos dere i kveld! 

UK

Så herlig å være framme i London. Flyturen gikk utrolig fort, men vi har stått mye i kø i dag. H e r r e g u d så mye folk det faktisk finnes på flyplasser. Det var fullt uansett hvor vi gikk. Blir så stressa når det er folk overalt. Men nå er vi hvertfall framme. Det er varmt og fint vær i London, så vi har tenkt oss ut en tur nå. Vi bor helt tett med Oxford Street, så vi har mange butikker i nærheten. Blir ikke å ta med kameraet ut på shopping, men tar det kanskje med hvis vi drar ut å spiser senere i kveld. Håper dere får en fin ettermiddag og koser dere der dere er.

oversikt
hahaha, buksa var jo heeelt oppe på ryggen

Nå har vi nettopp vært hos ei venninne av søstra mi her i Oslo. Vi laget wraps og så litt på tv. Også har vi kjøpt en liten rosa figur som vi skal ha med til London som en "reisevenn". Den skal dukke opp på forskjellige steder på bilder. Haha, søstra mi finner på så mye morsomt! Her er planen for morgendagen:

08:30: Stå opp! Åh, begynner å blir lei av å stå opp så tidlig.
10:00:
Må møte opp på flyplassen da for å dra igjennom sikkerhetskontroll og passkrontroll.
12:30:
Flyet vårt drar da.
14:30 (13:30 i London):
Da er vi fremme i London og skal sjekke inn og pakke ut. Blir nok bare å slappe av i morgen. Kanskje titte litt i butikkene i nærheten.

Men nå skal jeg dusje og legge meg. God natt og sov godt!

three beauties


her, her og her finner du dem.

Fant disse tre fine kjolene på nelly i dag. Får jo ikke kjøpe (bortsett fra litt småting her i Oslo) eller bestille noe før vi drar til London for å spare penger. Det er jo egentlig litt greit. Vil jo heller ha en kjole fra England enn fra Norge.

I dag skal vi kjøpe inn det siste vi trenger før og på turen, så skal vi låne en koffert hos ei venninne av søstra mi. Kofferten jeg har med meg ble ødelagt på turen, så det er vanskelig å trille den + at mamma har pakket den overfull. Jeg skjønner ikke at hun trodde jeg ville få plass til innkjøpene i tillegg, haha. Vi reiser i ett-tiden i morgen, så vi må ordne alt klart i kveld. Jeg klarer nesten ikke å vente! Tenk at i morgen er vi i London. 

macroner
Ååh, så herlig! Jeg elsker å smake nye ting og siden de hadde en liten "bod" der de solgte franske macroner der vi var i går, så måtte jeg bare ha en pakke. Først syntes jeg det var litt dyrt å betale 90kr for seks små macroner, men de var sykt gode. Smakene var blåbær, pistasj og krokan om jeg ikke tar helt feil. Likte best krokan fordi den hadde best krem i midten. De var veldig kvalmende, så jeg har ikke spist opp alle enda.

HAR NOEN AV DERE SMAKT FRANSKE MACRONER?

ankommet oslo + siste skoledag

Endelig er jeg framme i Oslo. Har brukt ganske mye penger i dag siden vi ikke kommer til å shoppe så mye ellers før vi drar til London på tirsdag. Klarer nesten ikke å vente til vi drar. Vi skal bo på et 5-stjerners hotell med spa. VI HAR SPA PÅ HOTELLET!! Herregud, jeg gleder meg som en liten unge! Nå skal storesøster og jeg kose oss med en film og godteri, så finner vi vell på noe morsomt i morgen.

Bildene er fra siste skoledag (som var i går). Kjenner at jeg blir å savne vennene mine på denne tiden jeg blir borte. Ble forresten kåret til "årets hval" i klassen.. Haha, internt.

Supert


Bildet er fra i dag da jeg spilte mine to første kamper på mange år. Selv om vi tapte begge, var jeg fornøyd med innsatsen og laget. Kan dra til Oslo med god samvittighet. Skal forresten opp kvart over fem i morgentidlig for å reise, så jeg skjønner ikke hva jeg gjør oppe så sent. Skulle bare si ifra når jeg drar, og at jeg sannsynligvis blir å blogge iløpet av morgendagen. Sov godt, alle sammen ♥

batwoman
Fikk denne supercomfye genseren i posten i dag. Har bestilt den på choies.com, så det tok litt lengre tid enn pakkene fra norske nettsider. Men det var ikke alt for lang tid å vente. Det tok bare 13 dager fra jeg bestilte til jeg fikk den, så jeg var ganske fornøyd med leveringstiden. Den er utrolig myk og god å ha på. De hadde den bare i one size, så jeg bare krysset fingrene for at den passet, og det gjorde den også. Blir nok å ha den på i morgen på skolen. Vi skal bare spise godte og få karakterkortene våre, så får vi dra tidlig. Nå skal jeg se litt pretty little liars før jeg sykler på trening.

sol
Tok disse herlige bildene av Emma i dag. Godt med fint vær nå ♥

heeerligENDELIG SOMMER OG SOL! Grillet hos William med Tonje, Taran og Sunniva i dag. Kjempekoselig å bare slappe av og spise god mat på en søndag. Etter det dro vi ut med Håkon, møtte Tiril litt senere og spiste is. Har overnattet hos Taran i natt, så derfor laget vi amerikanske pannekaker med sjokolade og jordbær til frokost. Det er så godt å bare ha rolige dager hjemme og på skolen. Men nå skal jeg prøve å få sovet litt, natta ♥

svar på spørsmål - del 2


Slå på 1080p på tannhjulet.

5555I dag har jeg levd i femtusenfemhundreogfemtifem dager. Haha, bare helt tilfeldig at jeg blogger om dette. Synes det er litt spesielt at det er 5555 dager siden jeg ble født. Kanskje enda mer spesielt at jeg vet det. Jaja, gratulerer til meg for å ha levd i 5555 dager!

VET DU HVOR MANGE DAGER DU HAR LEVD? haha 

onsdag

Endelig har jeg fått redigert bildene fra grillturen med klassen på onsdag. Vi grillet marshmallows og pølser, hadde tautrekking, tok fine bilder og hørte på musikk. Har egentlig ikke så mye annet å si enn at vi koset oss. God natt, søte ♥

snart ferieSnart er det endelig på tide å pakke kofferten og reise sørover. Skal ikke så langt sør - bare til Oslo for å besøke søstra mi. Når vi har vært i Oslo i tre dager, drar vi videre til London. Der skal vi være i fire dager. Gleder meg bare mer og mer til å se London, shoppe og spise masse god mat. Men aller mest gleder jeg meg til å være med min supersnille storesøster. Alle burde ha ei som henne!

Når vi skal reise hjem fra London, drar jeg rett til Risør for å besøke den andre søstra mi og familien hennes. Gleder meg til å se igjen tantebarna mine og ta masse fine bilder. Starten av ferien blir hvertfall super hvis alt går som planlagt. Etter jeg kommer hjem fra Risør (vet ikke når det blir), skal det bli masse bading og grilling med venner og familie. Håper dere får en like fin sommer som jeg skal få!

new in//kjole og blazer fra cubus

Kjolen kostet egentlig 199kr, men fikk 30% rabatt.
Blazeren kostet egentlig 399kr, men fikk 50% rabatt. 

grillingz
I morgen skal klassen på tur å grille. Vi drar sammen med a-klassen, så jeg sykler ned sammen med Emma. Vi starter ikke før klokken 9, så da får jeg sove litt lengre. Etter skolen drar jeg til Irina, så skal vi til byen å shoppe litt. Det er 30% salg på alt på cubus i morgen, så da må vi. Var å prøvde en kjole i dag, så jeg tror jeg kjøper den i morgen. Kan sikkert lage et innlegg med innkjøpene i morgen hvis dere vil. Skal se en film nå, nattinatt.

svar på spørsmål - del 1


Slå på 1080p på tannhjulet.

Del 2 filmer jeg i løpet av denne uken. I mellomtiden, spør fler spørsmål her

spørsmålTenkte å ha en liten spørsmålsrunde. Hadde det for en stund siden, men da svarte jeg aldri på de. Så jeg tar noen av de med i videoen. Spør om hva som helst, men forvent å få et teit svar hvis du spør et teit spørsmål.

HAR DU NOEN TING DU LURER PÅ? SVARENE KOMMER PÅ VIDEO I KVELD ELLER I MORGEN.

L.A. storySammy Adams - L.A. story

Aaah, gi meg sommer nå! Vi har bare fire vanlige skoledager igjen, og det er bare helt supert. Gleder meg til å bruke sommerklærne mine, bade på baågneset og grille med snuppene mine. Vi er ferdig med alle prøvene for i år, så det er bare rolige dager fremover. Sommeren i Mosjøen er ikke så dårlig hvis man bare gjør noe ut av den!

Unnskyld for photo booth-bilde. Skal ut å ta litt bilder i morgen hvis det blir fint vær. Og unnskyld for at jeg blogger hele tiden, men det er så mye morsommere når jeg har macen og ny kameralinse. Nå skal jeg legge meg og se litt pretty little liars. Jeg som henger så langt bak alle andre.. Er enda på sesong 2, haha.

bølger med rettetang - videoHaha, kleeeint.

BATMAN


GENSER HER

Skulle nettshoppe litt i går, men endte opp med kun 1 ting - denne fine genseren til 400kr på choies.com. Har aldri kjøpt klær på utenlandske nettsider før. Hvertfall ikke noe så dyrt! Så jeg håper den er verdt det, fordi den så utrolig fin ut på bildet. Dere blir sikkert å se den i en outfit eller en fotoshoot når jeg får den. Håper bare den kommer før jeg drar til London.

london 2013

Om 19 dager sitter søstra mi og jeg på flyet til London. Jeg har aldri vært i England før, men så lenge jeg kan huske har det vært favorittlandet mitt. Jeg elsker aksenten og folkene veldig godt. I følge filmer og folk jeg kjenner som har vært der, er folkene som bor der kjempehøfflig og hyggelige mot alle. Har begynt å planlegge litt hva jeg skal kjøpe, hva slags steder vi skal besøke og hva slags ting vi skal gjøre når vi kommer dit.Vi kommer til å gå veldig mye i gatene for å utforske og ta fine bilder. Har oppfattet London som en veldig fin by med fine bygninger. Røde telefonkiosker, big ben og double-deckers blir det nok masse bilder av. Vi har hotell i Oxford Street så vi bor ganske sentralt. Har skrevet en liste med butikker jeg skal innom, og det er 16 butikker. Kommer selvfølgelig til å dra innom mange fler, men har hvertfall 16 jeg må innom. Har også en liste med spesifike ting jeg skal kjøpe, og det er 9. Vet allerede nå at jeg kommer til å kjøpe hvertfall 30 fler ting, men det er greit å ha en liste med ting jeg "trenger".Søstra mi har planlagt litt med at vi skal på Madame Tussauds, kanskje på Lions King og kanskje i akvariumet. Jeg er ikke helt sikker på om jeg tør å ta london eye, men vi får se hva det blir til. Tror kanskje vi drar i london dungeons hvis jeg tør det. Går jo ikke an å ha vært i London uten å ha gjort noe man aldri kommer til å glemme. Tror jeg kommer til å få mareritt fra akvariumet hvis vi drar dit. Hvis det er en ting jeg hater, så er det store fisker (hvaler hvertfall) og havet! Får se hva vi finner på etter hvert siden jeg er verdens mest redde person.

NOEN SOM HAR VÆRT I LONDON ELLER SKAL DIT?  NOEN SOM VET OM NOE MORSOMT Å GJØRE DER? 

good morning/bilder fra i går

God morgen, solstråler! Jeg haaater å komme meg opp for å dra på skolen, for jeg legger meg så sent hver kveld. Kan ikke beskrive hvor trøtt jeg er akkurat nå. I dag har vi mattetentamen i fire timer, så media og kommunikasjon i to timer. Vi skal intervjues av avisa i media i dag. Ikke akkurat noe jeg gleder meg til.. Men har heldigvis ikke noe fag hele neste uke (bortsett fra tysk), så det ser jeg fram til. Nå må jeg komme meg på skolen. Ha en fin dag!

a night at the movies


Danserne var utrolig flinke, akkurat som i fjor! Føler at det er veldig viktig å stille opp for venninnene våre når det er slike oppsett, selv om vi ikke danser selv. Tror hvertfall at det betyr mye for dem at vi er å ser på når de gjør det de liker best - å danse.

peace


/topp fra bikbok

I dag har det vært en ganske rolig skoledag - har øvet til mattetentamen i morgen og vært ute i sola. Etter at jeg kom hjem har jeg tatt litt bilder ute med nylinsa. Er UTROLIG fornøyd med kvaliteten på bildene, så det blir nok masse fine bilder i sommer og de neste fotoshootene. Har det ikke så travelt på skolen som mange andre, fordi vi har bare èn tentamen igjen (i morgen). Etter det har vi krigsuke i fem dager. Da har vi ingen fag bortsett fra fremmedspråk. Vet ikke om det er andre skoler som har krigsuke, men det er fem dager som kun handler om krigen og om hvordan vi hadde blitt rangert om vi levde da. Så vi har egentlig ikke så mange normale skoledager igjen før ferien.

Nå skal jeg lade opp kameraet og fikse meg litt, så sykler jeg ned til Irina. Hun, Sunniva, Ingrid og jeg skal på danseforestilling der Sara og Taran skal være med å danse. Gleder meg skikkelig til å se de flinke danserne igjen! Det er alltid like morsomt å se på de kreative dansene deres. Vi snakkes!

TELESCOPICAbsolutt favorittmaskaraen min! Dette var også den første maskaren jeg noen sinne fikk av mamma. Jeg sluttet å bruke den i 8. klassen, og siden da har jeg ikke prøvd den. Den har en skikkelig tynn kost, så den splitter vippene veldig bra. 

Vil forresten si at jeg fikk 50mm-linsen av stesøskene mine i konfirmasjonsgave, også kjøpte jeg MacBook Pro i går. Fikk den i dag, så jeg har ikke gjort så mye annet enn å undersøke og redigere i dag. Nå skal jeg tenke på å legge meg. Har jo skole i morgen også. Er helt døgnvill og aner ikke hvor lenge det er til ferie, så jeg må vell sikkert begynne å få kontroll. 

God natt, søtinger ♥ 

Konfirmasjonen min
Har hatt en super dag med herlig familie og venner! Tror ikke dagen kunne blitt noe bedre. Vi hadde fint vær, spiste god mat og tok masse fine bilder. Føler det blir litt dumt å skrive hva jeg har fått av penger, men jeg har fått utrolig mye fint som jeg ble veldig glad for. Kjærlighet er viktigere enn penger, uansett. Nå skal jeg opp å spise kake med mamma, Morten og søstra mi som har reist fra Oslo for å være her i konfirmasjonen min. Kos dere i kveld!

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits