stars and stripes


_privat

Nå har vi nettopp spist middag. Så jeg tror jeg skal legge meg å lese en bok. Er ikke så mye å gjøre nå for tiden, men det er ganske godt og avslappende i blandt. Vurderer om jeg skal lage muffins eller noe senere i dag. Noe jeg og mamma kan gjøre sammen, ettersom vi aldri finner på noe gøy bare vi to.

summer love
_privat

H V A  S Y N E S  D U  ?

birthday party

I går var jeg i burdag til Tiril. Det var kjempekoselig å se alle sammen igjen, siden nesten alle har vært på ferie i det siste. Vi spiste pizza, masse kake og godte. Så dansa vi ute i hagen, og snakket. Så dro vi til barneskolen og snakket og skata (HAHA, Tiril..).

Nå skal jeg bare chille resten av dagen. Stygt vær som vanlig, så jeg blir nok bare inne. Begynner å savne skolen skikkelig, men etter en uke med skole så blir jeg lei igjen. Så jeg får vel bare nyte resten av fridagene, som forresten er 21 dager. Oi, må virkelig begynne å gjøre noe morsomt nå! Så nå må bare sola komme, fort!

joggeturI dag har jeg vært på joggetur med Tiril. Siden vi var så sunn og sprek, kjøpte vi oss is etterpå. HAHA, ihvertfall, nå skal jeg opp å spise med familien. Så skal Irina og jeg sitte barnevakt i morgen til to små gutter. Det kan bli interresant..

videoblogg - hårmaske/hårkurHaha, ser jo ut som det klisset! Men det funker faktisk. Man får mer glans i håret og håret vokser fortere fordi når man får gang i blodsirkulasjonen i hodebunnen, så begynner håret å vokse. Jeg vet ikke hvorfor, men det er jo artig å prøve ut ting. Nå stikker jeg til Irina med Fatima. Skal overnatte der i natt. Det blir kjempekoselig ♥ Kos dere i dag!

facebookSkulle bare si at jeg har en bloggside på facebook som jeg ikke har brukt før. Men nå skal jeg begynne å bruke den. Dere kan gå inn på den HER, og gjerne lik den hvis dere vil! Driver å lager en hårvideo om hvordan man lager en hårmaske som man får lengre og mer skinnende hår av. Kommenter om dere vil at jeg skal legge den ut eller ikke. Er ikke helt sikker enda.

emmaI natt satt Sunniva og jeg barnevakt til Ronja (lillesøstra til Sunniva). Hun kunne alle Justin Bieber-sangene og var skikkelig søt!! Så så vi American Pie, snakka mye og spiste godte da hun la seg. Var sykt koselig, som vanlig. Vi ble vekket klokken 8 av Ronja, men så våkna pappaen til Sunniva. Så vi sovna igjen og våkna i 11-tia.

I dag har Emma og jeg tatt litt bilder og bare chilla. Vi skal sikkert finne på noe videre i kveld. Så da blogges vi en annen dag! ♥

dipdye-shorts

Denne kule shortsen kjøpte jeg i Oslo. Har lett etter en sånn shorts i min størrelse ganske lenge. Den er kjøpt på bik bok for 349kr (hvis jeg ikke husker feil).

tyrkia 2012

Det er så rart hvordan enkelte i Tyrkia endrer måten de er på når det ikke er menn tilstede. Som f.eks da vi takket pent nei til å spise på en restaurant fikk vi slengt etter oss "bitch". Mangel på respekt! Også gikk de helt amok på en skobutikk fordi vi ikke ville kjøpe for store sko.. De kjefta oss opp og bannet på norsk. Men vi har hatt en kjempekoselig ferie. Bortsett fra de folkene som bare var helt imot oss. Hvis noen hadde vært sånn i Norge, så hadde politiet grepet inn med en gang. Det er helt sykt hva de kan gjøre og slippe unna med det. Var faktisk noen som kjøpte dop midt på gata.

Tyrkia er et utrolig fint land, med masse fine folk og strender. Selv om det ikke er vanskelig å finne sinte folk, er det heller ikke vanskelig å finne blide folk. Jeg kjenner folk som kommer fra Tyrkia, og som bor i Tyrkia. Og det er absolutt ingenting galt med folkene! Men mange har tydeligvis mer respekt for menn enn for kvinner. Det er ganske synd, og det ødelegger for de som ikke er sånn. Jeg anbefaler dere å dra dit hvis dere aldri har vært der. Vi har vært på samme hotellet før (samme hotellrom!), og folkene der er helt super.

ferieeeHallo, jeg har ikke blogget på en stund fordi jeg kom nettopp hjem fra Tyrkia. Eller, jeg kom nettopp til Oslo fra Tyrkia. Jeg kom hit på torsdag og drar hjem i morgen. Har hatt to herlige uker. Var i Tyrkia i en uke, men fikk mye tid å bli brun på. 47 grader sier jo litt om hvor varmt det var, nesten for varmt! Har så mange fine bilder fra ferien til nå, så jeg gleder meg til å komme hjem og oppdattere bloggen litt. Har også klart å bruke 900kr her i Oslo, så jeg har mange fine antrekk fremover. Det gir meg mer lyst til å blogge om det også. I Mosjøen har vi ikke Zara, Gina Tricot, BIK BOK, H&M.. ja, you name it! Så Oslo er shoppeparadis for meg.

Mamma og Morten er på motorsykkelferie på vestlandet, så jeg skal sove over til søstra mi når jeg kommer hjem. Jeg vet ikke hvor lenge det blir, men får jo håpe de snart kommer hjem, slik at jeg får sovet i senga mi. Og slik at jeg får møte Sunniva. Vi har lagt store planer for ferien, haha..-Hvor kjøpte du de rosa nike skoene? For å være helt ærlig, så aner jeg ikke.. Det var et skikkelig spontant kjøp, så jeg bare bestilte fra en tilfeldig side. Egentlig ikke så lurt av meg, men ettersom jeg fikk tre parr gratis på kjøpet, så gjorde det ingen ting. Hvis jeg noen gang finner ut hva siden heter, så kan jeg si ifra. Problemet er bare at du er anonym.

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits