haha

Søstra mi skrev det forrige innlegget. Alt som ble skrevet er sant, men det er virkelig ikke så fælt. Her er den samme historien (bare litt anderledes):

I dag ble jeg igjen her i Sverige, så her er jeg, på en campingplass i nord Sverige. Jeg glemte tannbørsten på "hytten" og vi hadde ikke med sovepose hit. Jeg er i campingvogna til familien til søstra mi, og her er det et do og to sofaer. Jeg fikk til slutt låne meg en data for å blogge om ferien. De andre tullet og sa at jeg må kle på meg alle klærne mine og sove ute i natt. Tapte kortspillet "idiot" isted. Klærne mine er kritt og is på. Men har jo fler med meg. Jeg lånte kritt av tanteungen min isted da vi tegnet på asfalten, det er mye å gjøre her. De andre spiste suppe, men jeg ville ikke ha. Vi dro til lekeland og der hadde vi ballkrig. Vi snurret på en sånn sak og til slutt klarte jeg ikke å gå. Brian (tanteungen min) gulpet på meg.

erikaolivia

mamma har forlatt meg

I dag ble jeg brutalt forlatt av min mor, så her er jeg, på en campingplass i nord sverige, jeg eier verken så mye som en tannbørste eller sovepose. Jeg befinner meg i en metallboks med kun et toalett og et sted å sitte. Jeg fikk til slutt låne meg en data for å loggføre min elendighet. Det er noen andre mennesker her som forteller meg at jeg må kle på meg alle klærne mine og sove ute, de kaller meg tilogmed idiot. Klærne mine er skitne og jeg har tegnet med asfalt-skrittet jeg fikk låne av en annen jente på asfalten, det er ikke mye å gjøre her. De andre menneskene her spiser suppe, jeg fikk ikke. De samme folkene her dro meg avgårde til et sted, hvor jeg ble hemset rundt med og skutt på med kanon, til slutt klarte jeg ikke å gå. En av de andre guttene her gulpet opp middagen sin på meg. Nå er det natt og mørkt ute..... To be continued.....

erikaolivia

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits