vil du bli linket? + få en premieJeg skal plukke ut 6 blogger jeg mener er best, så kan dere stemme en videre etter det som får en større "premie". Det eneste du trenger å gjøre er:

1. Lik facebookpagen min HER.

2. Kommenter dette innlegget at du er med + bloggadressen din.

Lykke til og husk: hvis du ikke deltar vinner du hvertfall ikke.

stavassdalen med klassen
Heei, for to dager siden dro tre av klassene fra 9. på telttur til Stavassgården i Stavassdalen. Teltet vårt besto av meg, Sunniva, Tonje, Stine og Jannicke. Vi laget kjøttdeig og spagetti til middag, haha. Det var kjempevarmt og godt selv om det regnet litt på kvelden. Vi i teltet hadde med tre marshmallowspakker og tre godteposer - selv om Stine ikke spiser smågodte. Vi hadde det kjempekoselig. Savner det allerede!

I morgen har vi fri, så i kveld har Sara og jeg sett på tv og spist is, donuts og oreo. Tror jeg skal møte Martine i morgen. Men nå skal jeg hente meg mer å spise og se litt på tv-en. God natt, søteste lesere ♥

innkjøp - trondheim


ikea


veske h&m hårkur og leppeskrubb lush iphonedeksel glitter

Nå er jeg hjemme hos søstra mi. Jeg sitter barnevakt mens de er på kino. I morgen drar tre klasser fra trinnet på tur til Stavasgården. Der skal jeg sove i telt med Sunniva, Stine og Jannicke. Det blir nok interresant når vi skal lage kjøttdeig og spagetti på bål.. HAHA, vi kommer nok til å gjøre masse gøy! Nå skal jeg se litt på tv, så blogger jeg nok etter turen.

P L E I E R  D E R E  Å  S I T T E  B A R N E V A K T ?

we are never ever getting back together_privat - tatt av mamma hvis noen lurer.

endelig hjemme

Såå var det bloggen! Jeg er veldig trøtt og sliten etter reisen, så innkjøpet og ett annen ferdigskrevet innlegg kommer i morgen. Haha, så lat at jeg ikke poster noe som er ferdigskrevet. Jaja, jeg lover å poste to innlegg i morgen. Reisen gikk bra og helgen har vært kjempekoselig! Skulle egentlig ikke si noe mer. God natt, søtiser ♥

bartebyen nextNå drar mamma og jeg snart til Trondheim. Vi skal rett på IKEA når vi kommer. Nye ting til huset er veldig viktig for mamma når vi er på IKEA. Så blir det sikkert mer shopping på lørdag, for da har vi ikke nettopp gått av flyet. Jeg har en liste med ting jeg vet jeg skal kjøpe på IKEA. Til dere som er interreserte i den:

♥Hvit tv-benk med skuffer, som jeg også skal bruke til undertøy, sokker, bukser og hoodies.
♥Lilla/blått sengetrekk, puter og laken.
♥Klesstativ. Sånn til 79kr. Dere skjønner sikkert hva jeg mener.
♥Litt mørke gardiner til det blir mørkere ute.
♥Hvite persienner til begge vinduene på rommet mitt. Nå har jeg bare på det ene..
♥Duftelys og evt. lysestaker.
♥Kopper, bokser og pynt til rommet
♥Vekkeklokke.

Oi, det var mer enn jeg trodde.. Noen som vil ha bilder av rommet når jeg er helt ferdig med renoveringen på rommet? Lager nok ikke video, for da må jeg filme med iPhone. Bilder blir tusen ganger penere.

Men flyet vårt drar om en liten stund, så jeg må egentlig bare forte meg nå! Vi mobilblogges sikkert mens jeg er der. Ha det braaa!

media og kommunikasjon


_privat

I dag var jeg i mine første timer med media og kommunikasjon. Jeg har tre ting jeg gjerne vil bli: fotograf, skuespiller eller modell. Jeg liker godt å ta bilder og har drevet med det en stund, så jeg har tenkt lenge på å bli fotograf. Også går jeg jo på teater, så jeg får jo ekstra undervisning i skuespilleryrket da, i og med at jeg har en erfaren teaterlærer og sånt. Modell vil jeg egentlig bare bli for at jeg syns det ser interresant ut og morsomt ut. Dere tenker sikkert jadda jadda, få anorexia og slutt å spis. bra yrke, way to go!!!, men jeg vil liksom ikke være perfekt. Jeg vil bare være meg og vise at alle kan bli det de vil, bare de prøver godt nok!

N O E N  S O M  H A R  E R F A R I N G E R  M E D  N O E N  A V  D I S S E  Y R K E N E ?

rainy day
_privat

Det merkes godt at sommeren er over for å si det mildt.. Det regner og det er kjempekaldt ute! Hvertfall ifølge meg. På skolen er det ikke så bra heller, men jeg er ferdig med den verste delen av uka. Nå har jeg bare tysk, naturfag♥♥, norsk, engelsk og media resten av uka. For på fredag drar mamma og jeg til Trondheim. Det blir bra å få kjøpt inn litt mer klær. Haha, ikke at jeg trenger så mye mer nå!

Men nå skal jeg opp en tur og lage skolemat. God natt, verdens søteste lesere♥

niende


_privat

Det er så rart at jeg har begynt i 9. klasse. Vi har andre lærere, andre klasserom og andre bøker. Det føles som en helt ny skole. Det er litt mer stress og lekser, men det kommer jeg nok til å bli vandt til etter en stund. Også har vi fått ei ny jente i klassen, Catharina. Hun er kjempesøt og grei. Det er alltid koselig å bli kjent med nye folk. Og hvertfall å vise dem rundt og sånn, elsker det! Ellers har jeg bare vært med vennene mine og ledd mye med Sara..

sommerferien 2012
_privat

♥ sol ♥ jordbær ♥ bading ♥ venner ♥ maaais ♥ iste ♥ syden ♥ potetsalat, hahahah ♥ kos ♥ bursdager ♥ bringebær ♥ soling ♥ musikk ♥ fotografering ♥ minner ♥ sminkeløse dager ♥ stranda ♥ dansing ♥ filmkvelder ♥ latter ♥ joggeturer ♥ godte ♥ blogging ♥ grilling ♥ famile ♥ oslo ♥ sommer ♥

H V O R D A N  H A R  D I N  F E R I E  V Æ R T ?

sunday
_privat

I dag har jeg plukket blåbær, jordbær, rips, markjordbær og bringebær - skikkelig sommerfølelse. Jeg ble også med storesøster og to av tantebarna på Baågneset. Siden det er siste dagen i sommerferien er det litt godt å bare slappe av. Tenk at ferien er over i morgen, og at jeg skal tilbake til vanlig rutine! Det føles som det var 1. juni i går.

Nå skal jeg lage skolemat og finne klær til i morgen - veldig gira! Solveig kommer innom for å ta buss sammen med meg. Det blir så godt å se henne! Det blir så godt å se alle vennene mine igjen ♥ Jeg håper alle dere får en super kveld, og en super (første) skoledag i morgen. Så blogges vi i morgen. God natt, søte!

marsøraI dag (eller, det blir vell i går) var mamma, søstra mi, Isak og jeg på Marsøra og gikk tur. Jeg tok ikke med kameraet, men fikk mange fine bilder med mobilen. Rett etter at vi hadde dratt hjem var det faktisk ras i fjellet, og Marsøra er stengt! Litt ekkelt å tenke på.

Jeg har det ganske travelt i de neste dagene fremover. Lørdag og søndag blir det barnepass. Også begynner jo skolen på mandag. Helt frem til fredag har jeg skole, for da drar mamma og jeg til Trondheim ei helg. Får sikkert blogget litt innimellom i disse dagene, men jeg må helst prøve å få en rutinert hverdag igjen. Nå skal jeg legge meg. God natt, søte ♥

overlykkelig


_privat

Dere aner ikke hvor glad jeg ble da jeg fant ut at søteste Caroline Maria hadde linket meg! Fikk masse meldinger på mobilen og på facebook, haha. Jeg hadde hele 340 lesere for to dager siden, wææ!! Setter stor pris på alle de søte kommentarene jeg har fått de siste dagene. Dere er bare best ♥ Jeg skal prøve å kommentere tilbake til de fleste av dere.

De siste dagene har det vært sol her i Mosjøen. Derfor har jeg badet, solt meg mye og vært med venner hver dag. I kveld skal jeg i bursdag til Irina. Det blir kjempekoselig å være sammen med alle jentene igjen. Jeg skal prøve å oppdattere litt oftere, men jeg har stort sett bare vært ute de siste dagene. Ha en kjempefin dag/kveld videre!

H A R  D E R E  F I N T  V Æ R ?

god morgen
_privat

Jeg våknet for omtrent en time siden. Mamma og Morten er ute på sykkeltur, så de kommer sikkert hjem om en stund. Jeg skal kanskje være sammen med Irina. Ettersom hun kommer hjem fra Brønnøysund i dag. Ellers skal jeg nok bare slappe av. Det er jo trossalt søndag. Tenk at det er 8 dager til skolen begynner! Jeg synes helt ærlig at ferien er for lang. Men jeg gleder meg hvertfall skikkelig til skolen begynner igjen!

mineral hygenicsI dag fikk jeg tilsendt en pakke fra Mineral Hygenics. Jeg fikk 2 pudder-foundation, 1 finishing powder, 1 bronzer og 1 kabuki-kost. Sminken var jeg kjempefornøyd med! Det var veldig lett og fin sminke. Og det så helt naturlig ut. Kosten var kjempemyk og stor. Noen kabuki-koster er utrolig små, men størrelsen på denne var jeg veldig fornøyd med. De selger også leppeprodukter og øyeprodukter. Leveringen tok bare 10 dager! Det var jeg veldig positivt overrasket over. Hvis du også vil ha slike produkter, får du de billig HER.

//sponset produkt, men ærlige meninger

blåbær


_privat

I natt har jeg overnattet hos Marie (storesøster), mannen hennes og 2 av tantebarna. Vi har plukket blåbær, tørket frukt, hatt litt hjemmeundervisning (etter som Felicia går på hjemmeskole), lekt ute og vært på messe. De bor litt utenfor byen, så det er mye finere natur der. De bor rett ved skogen, og den er fylt med blåbær. Derfor plukket vi mye blåbær og laget blåbærsyltetøy.

i'd be the richest girl in the world


en gaveI dag kom mamma hjem fra byen med en gave til meg, en veggklokke. Ble ganske glad for den og den passer bra inn på rommet mitt! Den eneste problemet er at den tikker. Så jeg tror ikke jeg får til å sove i natt, haha.. Jeg får vell bare venne meg til lyden. I dag har jeg vært ute med Emma og Martine. Vi malte to trestiger som jeg og Emma skal ha på rommene våre. Dere får se når jeg tar den inn. Men nå skal jeg legge meg. God natt, alle søte ♥

cousins_privat

I dag har vi hatt besøk av søstrene mine og noen av tantebarna. Så fikk jeg besøk av Ane, og vi dro på butikken med Felicia (det eldste tantebarnet mitt) og kjøpte inn til milkshakelaging. Så lagde vi sjokolademilkshake og så noen av de gamle MIA-episodene på tv. Vi har vært så lite ilag i det siste, så det var kjempekoselig å se henne igjen. Noe som vi må prøve å få til oftere!

god natt
_privat

I dag kom søstra mi og familien hjem fra sørlandet. Vi har ikke sett dem på kjempelenge, så det var utrolig godt å se dem igjen! Vi lagde vårruller, så på tv og lekte "prinsesse og prins", HAHA. Det er så morsomt å se på hvor fort tantebarna vokser. Tenk at jeg har fem stykker nå! Og alle er like herlige♥ Søstra mi har forresten en blogg der hun skriver om livet som kristen, hjemmeskoleundervisning og hverdagen deres. Den egner seg kanskje mer for voksne, men for all del, les! Du finner den her.

Nå burde jeg seriøst prøve å få døgnrytmen riktig. Tenk at det er 15 dager til vi begynner på skolen igjen. Klarer nesten ikke å vente!

mitt første gratisdesign

I dag har det vært sol i Mosjøen. Hele facebook var full av statuser om det. Ikke rart, det er jo aldri sol her.. Men jeg fikk faktisk skille da jeg sola meg, så det har vært en bra dag. Det er godt at det er helg, selv om jeg har hatt fri lenge. Det blir på en måte litt mer avslappende å tenke på hvilken dag det er. Haha, er det bare jeg som føler det sånn eller?

Men tilbake til overskriften! Jeg har laget et gratisdesign til dere. Dere finner det her, her, her og heeer. Håper dere liker det! ♥

vintage
_privat

Nå driver mamma å ser på Trondheimtur til oss. Håper virkelig det blir bra vær og så tidlig som mulig. Irina skal kanskje være med! Håper hun kan det, for det hadde blitt kjempekoselig å ha med ei venninne på helgetur.

Men nå skal jeg prøve å snu døgnet. Ikke at det er så lett når jeg er lys våken og klokken er 22:54. Jeg våknet utrolige klokken to i dag. Det er helt sykt! Håper jeg klarer å legge med tidlig dagene før skolestart. Hvis ikke har jeg et lite problem. Så, god natt og sov godt ♥

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits