TGIFI dag har jeg kun vært på skolen i tre timer, eller jeg skulle hvertfall være bare tre timer, men jeg kom meg ikke hjem. Ble hentet etter matfriminuttet, så det ble ikke så mye lengre. Det var så fint vær ute i dag, så jeg dro ut for å ta litt bilder da jeg kom hjem. Så rart å ikke ta bilder med Emma lengre.. Men har jo fått alt utstyret jeg trenger til kameraet nå, haha.

I kveld skal noen av oss jentene ha tapaskveld, så det blir veldig koseliiig ♥ Mange av venninnene har dratt til Oslo med klassen sin for å dra på MGPjr. Det er ei på trinnet som er med, så da fikk klassen hennes sponset tur til spektrum. Vi som er her hjemme samles nok i morgen for å se alt på tven, så jeg tror nok at helga blir ganske fin. 

Håper dere også får en fin helg!

varden
haha, det øverste bildet beskriver hvor kaldt det var på toppen - litt blanda følelser om det da..

I dag var hele trinnet på Varden på Øyfjellet, eller, det vil si under halvparten (fordi vi var de eneste som gadd). Men hva gjør man vel ikke for tre timer fri i morgen? Vi gikk opp på nesten tre timer og løp ned på mye kortere tid. Maren klarte å falle i gjørma 6 ganger på nedturen, så det var ganske glatt der. Kan ikke beskrive hvor godt det var å dusje da jeg kom hjem. Det var alt for kaldt til å være august, haglet og alt der oppe. 

Nå skal jeg spise, så får jeg se om jeg drar ut med jentene og spiser i kveld. Vet ikke om jeg noen sinne kommer til å klare å komme meg ut av dyna.

høst-wants


sååå mye fint!

Nå som det begynner å bli kaldere ute og høstvær, bytter man ut stort sett alt i garderoben. Man går fra bikini til tykke gensere og fra shorts til jeans. Har så mye jeg ønsker meg til høsten, for jeg føler de får så mye fint inn overalt. Michael Kors-lommeboken og Marc Jacobs-klokken er ganske dyr, men absolutt verdt det - så fiiine! Jeg bestilte meg svarte hunterstøvler på søndag, så jeg får de nok til det blir kaldere ute. Det har begynt å regne og blåse, så får håpe at de kommer fort. Har tenkt å ønske meg acneskjerf i julegave, for de koster også en del. Skal til Trondheim med mamma om ei stund også tror jeg vi skal på klassetur i høstferien, så da blir det litt shopping. Får se etter noe av dette da.

BOOMERANGthe summer set - boomerang

skolestartfine nye almanakken min som er så lett å bruke som timeplan og lekseoversikt.

Skolestart har gått så utrolig sakte, men jeg syns helt ærlig ikke at det har vært noe tungt. Litt vanskelig på morgenen, men ellers går det mye bedre enn forventet. Har fått alt nytt til skolestart - skolesaker, skolebag, almanakk ++ men nå har mamma bestilt skolesekk til meg fra junkyard, så da blir det mye lettere å få med meg alle bøkene og macen på skolen. Får så vondt i skuldra av å bruke bag hver dag, så for de som er usikker på om de skal ha bag eller sekk - SEKK!!


almanakken jeg hadde i fjor - ikke så ulik den nye.

lever på paracet


Har vært syk siden søndagskveld nå, så krysser fingrene for at jeg er helt frisk i morgen. Var på skolen i går for å få med meg informasjon osv. fra første skoledag, men klarte ikke å dra i dag. Hadde 39,1 i feber, hallusinasjoner, hoste, hodepine og fikk ikke til å spise. Er mye bedre nå, men jeg er så utrolig varm, så jeg får se hva det blir til i morgen. Typisk at jeg sikkert er den eneste personen på jorda som har gledet meg til skolestart, så klarer jeg å bli syk..

Edit: Innlegget er skrevet på mobil. 

yesterday


//bildene er fra Ane sin blogg

I går satt jeg barnevakt med mamma en stund, så dro hun litt senere på kvelden. Alltid koselig å passe de søte tantegullene mine. Etter jeg hadde vært der, kjørte mannen til søstra mi meg til Ane. Vi spiste godte og snakket hele kvelden. Vi har alltid så mye rart og interresant å prate om når vi først møtes, haha. Virker som det er flere år siden vi har møttes hver gang vi møtes. Kjempekoselig å se henne igjen ♥ 

Kan ikke akkurat avsløre så mye av det jeg skal gjøre i dag, ettersom en av mine beste venninner, Irina, har bursdag. Masse overraskelser som venter, haha. Kan sikkert få blogget litt i kveld med oppsummering av dagen. Nå skal jeg hoppe i dusjen og etterpå begynne med gaven(e) hennes, adios!

treningsinspirasjon
Får så godt inni meg hver gang jeg gjennomfører denne, noe jeg prøver å få gjort hver dag. Trening er ikke bare for å få finere kropp, men også for å føle seg tusen ganger bedre. God samvittighet.

ikke naboer lengre

åh, så kreativ overskrift!
//bilder fra jobb igår

I går var siste jobbdag med å male nyhuset til Emma og familien hennes. I dag flytter de ifra nabohuset vårt. Blir så utrolig rart å ikke bo ved siden av henne. Vi har bodd i samme gate i 6 år og vært naboer i 3 år nå. Ingen å bare løpe til når det er noe, ingen å gå til skolebussen med, ingen å gå til butikken med (eller jo, men ja) og ingen å vente på isbilen med. Ååå, som jeg kommer til å savne henne! Hun flytter ikke så langt, men det blir jo noe helt annet enn sånn som det er nå. 

Skal til Sara i kveld, så skal vi lage smoothie. Finner vell på noe annet også. Så skal jeg og noen venninner på tur i morgen. Snakkes! 

4 frisyrer til skolestartSiden skolen begynner om bare få dager, har jeg tenkt å vise noen enkle hårfrisyrer man kan bruke på skolen. Kommer nok ikke til å fikse håret så mye på skolen som jeg har planlagt for jeg er så utrolig trøtt på morgenen når det først er skole.. Jaja, her er noen frisyrer:


Skift skille:Jeg pleier å bytte mellom å ha midskille og sideskille, for det har veldig mye å si. Ansiktet får formen sin av skillet. Jeg har naturlig midskille, men har sideskille så og si hver dag. Prøv ut litt forskjellig og se hva du kler best.

Snurreflette (haha):


fint gult hår, ja.

Vet ikke om dette egentlig har noe navn, men tanteungen min på 6 kaller det hvertfall for snurreflette, så da blir det bare det. Du tar to små deler hår fra hver side av hodet og snurrer dem bak. Der kan du velge selv om du vil feste dem med et lite strikk eller hårnåler.

Bun:På dager jeg har fett hår eller ikke gidder å gjøre så mye med håret, setter jeg det opp i en dott. Jeg bruker en hårdonut til å gjøre det, men du kan finne andre måter på youtube. Også kan du også lage din egen hårdonut av sokker eller en strømpebukse. Det er sikkert mange tutorials på det på youtube. Enkelt, men veldig fint.

Fiskebeinsflette:Denne tar nok lengst tid, men den er så utrolig fin. Jeg liker best når den er litt messy, som på bildet. Hvis du ikke kan lage fiskebeinsflette, kan du alltids flette en vanlig flette eller søke det opp på youtube. Finnes mange forskjellige fletter som er morsomme å lære seg.

Håper dere likte frisyrene. Nå vet dere litt om hvordan frisyrer jeg pleier å ha og syns er fine. Vil gjerne ha kommentarer om hvordan dere pleier å ha håret på skolen og om dere har prøvd noen av disse.

VM i fluefiske
PENGAAAAA, hahahaha

I daaaag har jeg representert Japan i åpningen av verdensmesterskap i fluefiske. Vi gikk i tog og hørte deretter på sang og taler i kinoen. Vi var 27 jenter som representerte hvert vårt land og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd - de fra Japan var kjempekoselig. Jeg fikk ikke bilde av hun ene (Misa), men fikk bilde med de andre (Ichi, Masa og Maki). Jeg lærte dem bæ bæ lille lam og de lærte meg hvordan jeg skriver navnet mitt på japansk. De kunne faktisk per spelleman-sangen helt utenom. Jeg kan ikke den engang.. Også sa de "pengaaa" hver gang vi tok bilde, som jeg trodde var japansk, men det var bare deres måte å si penger på. Så idag lærte jeg at japanesere er koselige folk. Hvertfall de jeg har møtt.

jobb


Bilder fra i går - Tatt av Emma.

Ikke akkurat herlig å stå opp klokken 9 i ferien, men jeg skal male nyhuset til Emma og familien med henne de siste dagene i ferien fra 10 til 15:30. Får lønning for det + at jeg kommer inn i litt bedre døgnrytme til skolen begynner, så why not. Må stelle meg nå og spise litt, så drar vi ned til byen for å male. Har ikke sjekket været enda, men håper det er fint ettersom vi skal være ute fem timer de neste 10 dagene (om jeg ikke tar helt feil).

mosjøen nextPakket og klar til hjemreise i morgen. Opp klokken 10, så jeg burde begynne å tenke på å legge meg. Flyet mitt går halv ett hvis jeg ikke tar helt feil, så jeg er hjemme litt etter tre. Grei tid å reise egentlig, ikke for tidlig og ikke for seint. Så forresten skrekkfilm i kveld - the shining. Mamma har snakket mye om den før, ettersom det var den første skrekkfilmen hun så. Den ble laget i 1980, da var hun 18 år. Den var ganske ekkel, men du kunne se at den var laget for mange år siden. Har sett værre filmer.


Se disse søtingene som var i senga mi da jeg skulle opp å legge meg ♥ Verdens godeste dyr altså!

shopping
I går var vi i byen, og jeg klarte å bruke ganske mye penger.. Det å bruke mye penger på klær i Lofoten er ikke alle som får til. Kjøpte to t-skjorter, to gensere og et skjørt, så jeg gadd ikke dra til byen igjen i dag. Trenger ikke akkurat mer klær nå. Planen var å kun kjøpe gensere til høsten, men dere ser jo hvordan det gikk. Har ikke noen planer for resten av dagen eller morgendagen. Det er så variert vær her, så det er litt vanskelig å legge planer. Nå skal vi snart spise middag (heldigvis, jeg er dritsulten), så vi blogges.


himmelen ♥♥♥♥♥♥♥

midnattsol

Etter vi hadde vært på kino i dag, fant vi ut at vi ville kjøre et stykke for å se midnattsola. Vi rakk den akkurat ikke, men jeg fikk litt fine bilder av bølgene og den oransje himmelen. Var litt kaldt, så vi tenker å dra litt tidligere en annen dag for å få med oss sola + at vi er forberedt med varmere klær. God natt, alle sammen ♥

HAR DU SETT MIDNATTSOLA FØR? 

the heat
Etter 2 år fikk jeg endelig se bestemor igjen - og hun ble minst like glad som meg! Det er rart å bo så langt unna halve familien min, men da er det ekstra godt å se dem igjen. Gidder ikke legge ut bilder fra da vi besøkte henne, så jeg tok bare noen på photobooth nettopp. Er forresten slik håret mitt ser ut når jeg ikke har børstet og rettet det, krøøøøller. Litt senere i kveld skal vi på kino og se the heat, så jeg blir ikke å ta med kameraet dit, haha.. I morgen drar vi antageligvis på besøk til ei dame som søstra mi kjenner, så det blir nok ikke noen bilder da heller. Får se om jeg får tatt noen bilder hvis vi finner på noe annet også i morgen.

boat trip

Vi tok en "liten" båttur tidligere i dag. Eller, nå er det vell søndag, men dere skjønner. Vi fisket, men fikk bare tre småfisk så vi slapp dem utti igjen. Har tatt veldig mange bilder, men vil ikke spamme ned bloggen med 2863 bilder hver dag, så jeg kan lage en liten oppsummering og en bildekollasj når jeg kommer hjem på torsdag. Da vi kom hjem fra fisketuren, bestilte vi pizza og spilte spill. Koselig kveld og litt mer sosialt enn å se film, som vi gjorde i går.  Nå må jeg legge meg, for jeg holder søstra mi oppe ved å sitte å skrive, haha.. Natta søtinger!

haukland

Herreguuud så fint det er på Hauklandstranda! Ikke rart det er kåret til Norges beste badestrand. Tok mange fler bilder av sauene og en røyskatt som løp over veien. Vi gikk litt nedenfor fjellet på en vei som gikk der. Kan sikkert skrive litt mer om stranda senere. Tror vi skal å bade der en dag. Nå skal vi ut på båttur, så hadebraa!

lofoten

Kom frem i ett-tiden i dag. For de som lurer, så er jeg på Leknes. Det har vært skikkelig varmt her i dag, 21 grader i skyggen. Vi har grillet og vært i fjæra, så vi har hatt det kjempekoselig. 5 dager igjen som sikkert blir like fin. Nå skal vi se en film, så vi snakkes!

ut å reise


Har akkurat kommet fra Martine. Var der med Morten, Tonje og Amalie for jeg skulle egentlig overnatte, men fikk telefon fra mamma at jeg skulle dra til Lofoten i morgen for å besøke broren min og familien hans. Drar i morgentidlig 10:30, så jeg burde pakke litt nå. Skal være der i seks dager, så det blir ikke så veldig lenge. Lenge nok til å ha noen fine dager med storebror, kjæresten og tanteungen min - Mia. Storesøster Renate som jeg var i London med er også der på besøk, så det blir ekstra koselig.

Storebror, storesøster og jeg har ALDRI vært sammen alle tre før. Helt sykt siden vi er søsken, men sånn er det. Vi har samme far, men ingen har samme mor. Kanskje litt lettere å forstå hvorfor vi alle tre aldri har vært i samme rom før da, men fortsatt rart å tenke på. Tror det blir veldig morsomt å være litt sammen med den siden av familien også ettersom jeg kun er med mamma sin familie her hjemme. 

Natta verdens beste lesere ♥ 

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits