FIRST WORLD PROBLEM
Ååh, føler jeg er altfor heldig til å kunne klage over noe så idiotisk, så jeg skal prøve å forklare uten å klage. Jeg har hatt iPhone 5s i to år, og det er ganske lenge til å være en iPhone (føler jeg). Så det at den er knust osv. er jo et "selvfølge", selv om det ikke burde være det. Det har seg slik at de løse delene rundt frontkameraet har falt av, så jeg har mistet dekning på mobilen. Null tekstmeldinger, null telefonsamtaler, null 3g/4g, ingenting. 

Slik har den vært en stund, så det er egentlig ikke det største problemet, men nå har jeg klart å miste den inne på kjæresten min sitt soverom??? Dere tenker sikkert at han har tidenes mest rotete rom, men neida + at vi har sett overalt på rommet hans, så det hadde ikke hatt noe å si. Jeg er helt sikker på at det finnes aliens ettersom vi faktisk ikke finner mobilen min der jeg er 100% sikker på at jeg hadde den sist. Den ble borte da vi sov, så ingen kan fortelle meg at det ikke er aliens som har tatt den. Uansett, jeg er helt uten mobil på alle mulige måter, og det er kjipt.

Haha, hvor flott ville det ikke vært om disse grønne romvesnene kom tilbake med en fixet iPhone, god som ny? Da altså!

sqlI dag har hele skolen vært på tur til Baågneset og hatt aktivitetsdag med forskjellige leker osv. Etter lekene hoppet vi i vannet, og det var kjempevarmt. Det var faktisk så varmt i vannet at vi bestemte oss for å bade to ganger. Hvorfor har vi ikke hatt sommervær før nå?

Jeg hadde selvfølgelig med kameraet mitt, som da gikk litt rundt hos alle egentlig. Så da vi var ferdig hadde jeg nesten 200 bilder å se igjennom. Utrolig praktisk å gå media da alle i klassen kan ta bilder, slik at vi alltid får fine bilder fra slike dager. Bilder er gode minner senere, og selv om man ikke ser det nå så tror jeg at vi hadde angret veldig i ettertid om vi aldri tok bilder. #dypt

Nå skal jeg lage meg is og sette meg ute i sola. Kos dere videre ♥

180815haha, lover at smoothien var bedre enn den ser ut.

Akkurat nå sitter jeg inne etter enda en skoledag. Vurderer å lage iskaffe så jeg ikke sovner av før åtte, haha. Det var så rart å gjøre alt klart til klokken 08:00 idag, hvertfall etter at jeg har våknet midt på dagen i to måneder. Det verste er at jeg ikke orket å fikse hår eller klær før skolen, så da ble det joggebukse idag (wups). Føler liksom det er mer akseptabelt når man går 2. året eller 3. året ettersom man ikke akkurat er ny på skolen. 

Tror jeg skal legge meg nedpå for å lese litt eller se en film og bare ligge her å vente på kulden og snø. Er det bare jeg som alltid får julestemning på de varmeste sommerdagene? Det er så irriterende, for den går liksom veldig over når det er jul..

God natt, alle sammen ♥ Håper morgendagen deres blir superfin!

momentsDa var vi tilbake på skolen igjen. Veeldig blanda følelser, men det ser ikke ut til å bli et dårlig skoleår akkurat. Jeg må være den sløkkeste jeg vet om når det kommer til å sette meg ned å skrive og ta bilder - selv om det er to av mine favoritting. 

Det har ikke vært så mye tid i sommer å blogge. Som dere ser, så har jeg gått mange turer med venner og kjæresten (hahah). I dag var tentebarnet mitt, Isak med meg å plukket markjordbær. Sommeren startet her i dag, og hele uken er det meldt 26 grader, jippi.Forresten, bestevenninna mi, Tonje har dratt til USA og skal være der i 10 måneder(!!). Hun reiste på tirsdag, og jeg savner henne helt enormt mye allerede. Følg hennes reise på bloggen hennes eller instagrammen hennes (tonjeiusa)♥♥♥♥♥♥

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits