3 timer med skoleI dag var vi ferdig på skolen klokken 12, fordi vi hadde media i sistetimen. Da får vi alltid gå tidligere. Jeg vet egentlig ikke hvorfor, men sånn har det vært siden skolestart. I 13-tiden dro jeg til Tiril. Hun var så kjempesøt og laget kakao til oss. Også har hun bare verdens fineste katt med bart! Nå har jeg nettopp spist mat og laget smoothie.

Det blir så godt med helg i morgen. Mamma og Morten drar bort fra lørdag til søndag, så da blir jeg nok hos en venninne. Nå skal jeg se noe på tv-en. God natt, søte dere ♥

jeffrey campbell - wants
Får nesten ikke sove etter å ha sett på disse herlighetene. Men jeg må nok legge meg snart, for jeg er så utrolig trøtt på morgenen. Skulle ha lagt meg for fem timer siden for å få den søvnen jeg egentlig trenger.. Haha, blid jente på morgenen! I morgen blir det konfirmasjonsundervisning. Måtte velge mellom det og foreldrekveld, men siden presten ble så sur var det jo egentlig ikke noe valg.

Håper jeg får kjøpt ett par JC-sko i høst. Hvis ikke ønsker jeg meg det i julegave, kjære venner og familie! Er veldig gira på jul og vinter nå. Sikkert ingen som føler det samme, men jeg elsker alt ved vinteren - snøen, godteriet, julen, tykke gensere, kulden.. Men før jeg prater meg bort, god natt ♥

180912_privat

Fikk denne søte E-en fra Felicia, tantegullet mitt. Hun er så flink med ord og bokstaver, til og med begynt i 1. klasse!

Jeg vet at jeg har vært sløv med blogginga, meeen jeg har overnattet hos Martine i tre netter nå. Hater virkelig å unnskylde meg, men jeg har ikke blogget fordi jeg har ikke hatt tid. Vi har gjort utrolig mye artig de siste dagene! Jeg tar 20 days etter hvert. Det går bare ikke å få de rett etter hverandre.

Nå skal jeg og mamma en tur til Marka, til søstra mi og familien hennes. Så vi blogges!

Noen spurte hvor jeg hadde laget kollasjen i forrige innlegg. Den har jeg laget her!

day 1 - noe du gleder deg til


london med storesøster, julen med familien, sommeren med venner ♥

Har så mye å være glad for, så jeg trenger ikke å tenke på det negative egentlig. God natt, søtinger!

20 days challenge

 Noe du gleder deg til

 En god oppskrift

 Det kjæreste du har

 Kjolene dine

 Bilder fra et sted i utlandet (tatt selv)

 10 ting du hater

 Ting du har i veska de

 Bakgrunnsbildet på dataen din

 Bilde av deg som liten

 Hvor ser du deg selv om 10 år

 Favorittsangene dine

 Bilder som inspirerer deg

 Beskriv drømmegutten

 Favoritt bloggere

 Ønskelisten din for tiden

 Bilder fra sommeren 2012

 Bilder av rommet ditt

 Det tiende bildet i den tiende mappen på dataen din, fortell om det

 En film som får deg til å gråte

Videoblogg - dere bestemmer hva den skal være om 

today_privat

På skolen i dag var det konsert med en dame og en mann som fortalte historien om en dame som levde for mange år siden, Édith Piaf. Det var ganske uvanlig og rart. Jeg har aldri vært på en sånn konsert før, haha. Hun døde da hun var 47 år (om jeg ikke husker feil), og hadde hatt et ganske trist liv.

I dag vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Enten ringe en venninne eller bare slappe av. Jeg skal i hvertfall bli bedre til å blogge, huff.. 

masse tull
_privat

I går var jeg og Sunniva til Tonje siden jeg hadde sovet der. Vi tok masse bilder ute, så jeg tenkte bare jeg skulle vise dere de.

I natt har Tonje og jeg overnattet til Martine. Amalie kom i går kveld, og vi laget muffins. Kan ikke si det ble så mye soving i natt. Mest skyping, spising og fliring. Stakkars Martine var kjempetrøtt, mens jeg og Tonje var veldig overtrøtt.. Det var ikke så lett å stå opp tidlig for å dra på skolen i morgest heller, men vi rakk hvertfall bussen.

Jeg blir hentet om ett kvarter, for da skal jeg og Martine på Olderskog å se kamp. Så drar jeg og Tonje rett på teater etter det. Haha, dere må bare prøve å henge med. Dette ble et kaotisk innlegg. Jaja, hadebra!

laughter


_privat

Før jeg og Emma skulle ut døra i morgest, klarte jeg å knuse iPhonen min. Dere aner ikke hvor lei meg jeg ble! Jeg har alltid vært superforsiktig, men så falt den bare ut av lommen min. Den falt såklart på en bordkant, og nå er kameraet framme ødelagt.. Flink.

Etter skolen har jeg øvet til tyskprøven og engelskprøven som er i morgen. Er litt nervøs ettersom det er så mye å huske. Ellers har jeg vært sammen med stepappa og stebroren min på milano og sammen med Emma i hele kveld. Så begynte vi å snakke om at det er skikkelig rart at vi har vært naboer i 2-3 år, men aldri overnattet til hverandre på en skoledag. Vi har jo mulighet til det stort sett hver natt. Så det skal vi begynne å gjøre. Det blir nok kjempekoselig!

God natt, alle sammen ♥

tirsdag
Jeg er kjempesliten etter bare to dager med skole. Jeg bare stresser veldig mye for tiden. Har faktisk bare vært i senga helt siden jeg kom hjem fra skolen i dag. Jeg har nesten ikke fått med meg at det har blitt september, haha. Nå skal jeg finne på noe å gjøre, så snakkes vi!

Ha en fin dag!

masJeg har så sykt mye å tenke på om dagene: lekser(!!!), konfirmasjonsundervisning, teater, ny sesong med awkward, oppgaver hjemme og ikke minst bloggen. Awkward er bare en gang i uken, men jeg er sykt stoka! Hvis jeg går glipp av det tror jeg det seriøst blir jordas ende.. Okei, nå skal jeg prøve å være litt seriøs her! I dag var jeg på teater. Vi snakket litt om neste forestilling og DUS. DUS er sånn forestillinger som først er her i Mosjøen, så i Stamsund og deretter i Oslo. Håper jeg får være med. Det hadde blitt kjempebra!

Men nå tror jeg at jeg legger meg, så god natt ♥ 

de 6 beste


maria ida ane karene sara sandra benedikte

Nå har jeg plukket ut 6 av de 20 som kommenterte og likte facebookpagen min. Disse seks jentene tar veldig fine bilder og har fin blogg. Så nå er det bare opp til dere. Dere får stemme så mye dere vil.

H V I L K E N  A V  D I S S E  B L O G G E N E  L I K T E  D U  B E S T ?

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits