bakklandet


bildene er fra Bakklandet tidligere i dag.

Nå sitter vi på Vernes. Flyet vår går litt over fire, så vi bare slapper av. Har lagt ut innkjøpsvideo på youtube, men jeg vet ikke om jeg blir å legge den ut på bloggen. Får se om jeg gjør det når vi kommer hjem. Uansett, vi snakkes senere.

Skal jeg legge ut innkjøpsvideoen? 

god morgen
Goood morgen, alle søte! Mamma er nede og spiser frokost akkurat nå. Jeg klarer ikke å stå opp så tidlig i helgene, så jeg får spise litt senere. Jeg har nettopp stått opp, og skal stelle meg litt nå. Vi har tenkt å gå på Bakklandet før vi drar hjem i dag. Og om jeg ikke tar helt feil, så går flyet i fire-tiden, så jeg får bare begynne å ordne meg klar. Ha en super søndag ♥

arrivedherlig utsikt fra hotellrommet..

Endelig har vi fått sjekket inn på hotellet og slappet av. Vi har (dessverre) vært en tur på IKEA, så skulle vi ta buss til hotellet. Vi satt 1 time på bussen fordi vi glemte å gå av på rett stopp. Så nå har vi sett hele Trondheim + at vi har vært på landet her. Veldig koselig og lærerik dag. Nå skal jeg stelle meg, så drar vi ut på shopping. Håper dere får en fin fredag!

trondheim


ble veldig mange svart-hvit bilder på bloggen nå.

I morgen tar mamma og jeg vår årlige tur til Trondheim. Vi har kun tenkt å shoppe og se om vi får besøkt Nidarosdomen, og selvfølgelig kose oss masse masse ♥ Jeg skal ta med kameraet, men jeg kan ikke love at det blir så veldig masse bilder ettersom jeg ikke akkurat blir å ha det med meg på shopping. Vi kommer hjem på søndag, så vi blir ikke så lenge. Håper dere får ei like fin helg som meg!

foveadårlige ukerDet skjer så mye i livet mitt nå - hjemme og på skolen, så jeg har ikke så mye tid og energi til å orke å stille opp kameraet, presse frem et smil og skrive om hvor vakker og perfekt dagen min har vært. For det har den mest sannsynlig ikke. Jeg har vært mye syk i det siste, hatt mye lekser og prøver på skolen og i tillegg søvnproblemer, så jeg er helt utslitt. Heldigvis fredag i morgen, så får jeg prøve å kose meg max i helga! Skal i bursdag til Sandra på lørdag, så det er hvertfall noe å glede seg til. 

- It's just a bad day, not a bad life -

lillesøstersunday is funday


ikke en oppbrukt bloggoverskrift, nei..

I dag kom Tonje og Irina til meg en tur, så dro vi ut og tok bilder. Etterpå dro vi inn og laget brownies. Så kom Tiril og nå sitter vi bare og koser oss, ja.

ROARkaty perry - roar

en liten bursdagsfeiring

Jeg er ikke helt med på dagene, men jeg trooor disse bildene er fra tirsdag, hahaa.. Døgnvill midt i skoleuka - det er det ikke alle som er. Bildene er hvertfall fra svigerbror sin bursdag. Kjempekoselig med små bursdager også, med bare familien. Skal huske å ta med kameraet litt oftere når jeg drar ut, så dere får litt fler bilder fra hverdagen min. Akkurat nå sitter jeg og hører på julemusikk. Har sånn skikkelig julestemning! Må kanskje legge meg snart, for det er jo selvfølgelig skole i morgen. Heldigvis helg etter det! Natta alle søte ♥

tirsdagI dag har vi hatt en ganske rolig dag på skolen, men starten av uken er alltid litt tung. Ble kjørt på skolen i dag fordi mamma skulle på noe nede i byen, så da slapp jeg å løpe for å rekke bussen hvertfall. Jeg har nettopp dusja og spist, så skal jeg rydde rommet nå. Veldig innholdsrik dag.. nei. Skal prøve å få gjort noe mer interresant i morgen, så jeg har noe å blogge om, haha.

lukten av nye støvler

aaah, fikk pakken med hunter-støvlene mine fra zalando i dag. Jeg er såå fornøyd med at de ble sendt så fort - det tok 7 dager fra jeg bestilte de og til de kom i posten. De var litt store, men det er greit for da kan jeg ha litt tykkere sokker i dem. Jeg synes støvler lukter så sykt godt når de er ny, samme med appleprodukter, haha. Får bare håpe på regn fremover så jeg får brukt disse, neida..

Har forresten et lite problem - Styreflaten på Macbooken min er helt klikk. Pilen beveger seg av seg selv og trykker på ting (bytter sang, liker bilder på facebook, trykker på alt mulig rart). Noen ganger er den skikkelig treig når jeg skal bevege på den og den gjør gjerne noe helt annet enn det jeg trykker på. Vet dere om jeg må levere den inn eller om jeg kan fikse problemet selv? SVAR SÅ FORT SOM MULIG, ANYONE!!

sommeren 2013♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits