love my life♥♥♥♥♥♥♥♥♥

autumn_canon EOS 1100d - 50mm objektiv

Ops, ble lite blogging denne uka.. Meeen jeg har tatt bilder hver dag uansett, så jeg har en del å legge ut. Det øverste er fra igår og det andre er fra idag, da jeg var både heldig og uheldig ved at jeg oppdaget disse ved å få en torne rett i ryggen, godt. 

Merker at kategorien hverdag er veldig lite aktiv om dagene. Klager ikke! 

glad som en laks hver dag


hahah, teit.

Heeei bloggen! I dag har vi tatt litt bilder ute til innleveringer på skolen, as usual. Fant Maren og Steinar i skogen (hahaha), så jeg tok bilder sammen med dem. Har også tatt bilder med ulike lukkertidsinnstillinger hjemme i dag, flink flink. Så nå var det rimelig godt med helg.

Skal hoppe i dusjen så kjører jeg til Sara for å ha kosekveld med henne om litt, så vi snakkes i morgen mest sannsynlig ♥

rainy days
Vi har en del bildeoppgaver og bildelekser på medier, så jeg tar en del bilder både på skolen og hjemme som ikke akkurat er bloggbilder, haha. Jeg jobber egentlig veldig godt under press, men i løpet av de siste ukene har jeg funnet ut at jeg jobber kjempedårlig under press når det er snakk om fotografering. Nå har jeg tidsfrister og kan ikke velge innstillinger på kamereaet selv fordi oppgavene har bestemte blenderåpninger eller lukkertider. 

Disse bildene over er bilder som Thea og jeg har tatt til en kalender, da disse er september-bilder. Så om det er noen ting ang. photoshop, bildene vi tar eller diverse, så er det bare å spørre. Ettersom vi har undervisnigng angående bilderedigering, bildeinstillinger og lignende hver dag så kan jeg vise hva jeg har lært.

Må forte meg ut døra, ferdig på skolen nååå! Ha en fin dag, alle ♥ 

hola


_bilde fra lørdagen med gullene mine (Martine på bildet)

Nå begynner det å bli en stund siden jeg har blogga. De siste dagene har vært full av skole og stress (bra stress da, haha). Våkna med hodepine, men den har gått bort nå, så jeg vurderer å dra en tur på skolen nå. Trives skikkelig godt, så det er virkelig noe annet enn hva skole har vært for meg tidligere! I helgene sitter jeg å venter på mandagene, noe som er så utrolig godt. Ingen bekymringer, bare flyr gjennom dagene, heerlig. 

I kveld skal jeg overnatte hos Martine. Det begynner også å bli en stund siden, så det blir koselig ♥

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits