donuts and coffee


donuts og iskaffe♥♥♥♥

Det eneste som er "bra" med å være syk, er at det (forhåpentligvis) blir en stund til neste gang. Jeg blir alltid syk før helgen eller i feriene, og det har sine fordeler og ulemper. I feriene vil man jo helst kose seg uten å sove hele dagen og leve på ibux, men samtidig; heller det enn fravær på skolen. 

Personlig så elsker jeg skolen, klassen min og fagene vi har. Føler samtidig ikke at det frister så mye å dra om jeg risikerer å smitte dem med tidenes forkjølelse +at jeg blir skikkelig svimmel av å sitte/stå oppreist, så mopeden min er ikke så trygg på vei til skolen. Får se hvordan formen er i morgen, god natt!

vi skal vokte regnskogenI dag var vi på "Ung i Vefsn" fra klokken to til seks(?), om jeg ikke tar helt feil. Vi ble i allefall mye lengre enn skoledagen varte (som var da vi fikk dra hjem i utgangspunktet). Der var det diverse musikk, mat og stands som ga ut brosjyrer o.l. Jeg kan vel egentlig ikke si at jeg tenkte veldig mye igjennom før jeg skrev under på å bli bøssebærer for årets tv-aksjon, så da jeg kom hjem søkte jeg opp mer info om hva dette innebar.

Etter å ha lest og sett på nettsiden deres, er jeg i null tvil om at jeg vil dette. Hvorfor ikke? Hvorfor skulle ikke jeg som er så heldig å bo i Norge, takke ja til å hjelpe de mindre heldige? Det trenger ikke å være en sak jeg virkelig brenner for heller (selv om jeg helt klart er enig i formålet), men bare det å vite at jeg har bidratt med noe de trenger føles kjempegodt. 

Jeg håper at så mange som har muligheten 18. oktober 2015, gjør dette. TRYKK HER OG DELTA!

Den beste gleden man kan ha, er å gjøre andre glad 
Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits