winter wonderland_privat

snøstorm
I natt overnattet jeg hos Martine. Flinke jenter som ikke rakk bussen i morgest, haha. Det har snødd utrolig mye i natt! Snø i hele fjellet, snø i gatene og skikkelig julestemning. Jeg klarer nesten ikke vente til jul nå! Føler at jeg har så mye å glede meg til, men kommer ikke på noe egentlig.

Emma og jeg var nettopp ute å tok noen vakre bilder til dere.. Det er skikkelig storm ute, så bildene ble ikke akkurat slik vi ønsket. Jaja, bedre med masse snø enn is i gatene. Etterpå drar Martine og jeg å kjøper frukt på Halsøy, så skal vi lage fruktsalat. Tror jeg overnatter hos henne i natt eller i morgen også. Siden vi pusser opp og mamma ikke er hjemme, er det ikke så mye å finne på her. haha, mammadalt!

høstdag 22

I dag ble Sunniva med meg hjem etter skolen. Vi har så utrolig intern humor som kun vi forstår. Derfor er det alltid like koselig å være sammen med henne! På skolen i dag hadde vi nasjonale prøver i matte. Det var like morsomt som matte vanligvis er, så ja.. Jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om. Selv om jeg har vært borte en så lang stund så har jeg ikke så mye å fortelle.

Mamma og Iselin (storesøster) reiser snart til Bodø for å dra på skole/juleshopping. Mamma kommer nok hjem med halve Bodø siden hun er så ivrig når det kommer til julegaver. Om to timer drar jeg på teater. Blir skikkelig godt å møte teaterfamilien min igjen. Har vært borte fra dem en stund, og det er alltid like morsomt å være sammen med dem. Vi har alle samme humor og ganske mye internt sammen innen hobbyen også. Teater er noe jeg virkelig elsker ♥

snø i fjellet

Endelig begynner det å bli kjempekaldt ute, snø i fjellet, glatt i gatene og ikke minst julebrus, pepperkaker og mandariner i butikkene! Jeg elsker alt med julen og vinteren. Gleder meg så utrolig mye til det blir skikkelig vintersnø og julen kommer. Hvis du også er gira på jul finner du julespotifylista mi her.

Måneden har vært skikkelig kjip helt til nå. Nå har jeg det ganske perfekt! I går ble vi enig her hjemme om at jeg skulle få nytt bankkort og ny månedslønn. Noe som ikke akkurat gjør meg mindre glad! Også er det masse små gleder i hverdagen som jeg føler meg bedre av. I slike tilfeller er det så utrolig godt å ha slike venninner som jeg har. De støtter meg hele tiden og er verdens beste trøstere.

kosekveldHei og hallo! I dag har vi laget nachos, vært på fifakveld hos Håkon, sett en video fra 5. klassen og ledd oss ihjel. Det har vært en kjempekoselig dag! Synd at vi har skole igjen på mandag. Jeg har vært barnepasser de siste dagene, så jeg har ikke hatt så mye blogglyst. Har heller ikke tatt så mye bilder, så ja. Nå skal Emma og jeg se film og kose oss videre! God natt ♥

cooper'n


_privat

Kom nettopp hjem fra Tonje etter en herlig dag med henne, Taran, Sunniva og Christoffer. Vi har sett babycall (for andre gang), vært  på kamp og spist pizza. I morgen er det coopertest. Jeg har ikke hatt den før fordi jeg var på sykehuset første gangen etter et langt døgn med migrene, andre gangen hadde jeg migreneanfall og gjett hva jeg skal i morgen.. Kjeveortopeden. Haha, egentlig ganske glad for at jeg slipper så lett unna, men det hadde jo vært greit å fått prøvd hvertfall en gang. Jeg håper på regulering nede i morgen. Men nåå skal jeg sove, god natt søteste leserne ♥

lørdag


_privat - foto av Lisa Harbak

I dag har jeg vært sammen med Ane, hatt besøk av storesøster og nå ser jeg og mamma på tv. Kjempekoselig dag med mye god mat. Var for første gang i "nyhuset" til Ane. Det er seriøst det fineste huset jeg noen sinne har vært i, haha. Kjempefint hus!

I morgen blir det kamp og kanskje barnevakt. Skal ha med Jonathan på kamp hvis jeg skal passe han i morgen. Det kommer til å bli kjempegøy. Så skal vi sikkert finne på noe senere. På mandag blir det coupertest, så jeg kommer sikkert til å jogge meg en liten tur i morgen bare for å varme opp. Ha en fin kveld, alle sammen!

ting jeg hater

-Folk som tygger høylydt eller med munnen åpen. Og de som slafser når de spiser. Det er seriøst motbydelig. Lykke til med kjærlighetslivet.. neida, joda.

-Når jeg og en venninne er i byen, på skolen eller uansett hvor. Så kommer det noen hun kjenner, og de snakker sammen i evigheter. Så står jeg bare der og ser ut som den idioten. OK, dere har ikke sett hverandre på en måned, men plis ta dette en gang det ikke blir superkleint.

-Folk som snakker dritt om tynne folk. Greit nok at feite folk skal få bedre selvtillit, men å si at tykke folk er best og at "beinrangel" er stygt gjør jo ikke tynne folk mer sikre på seg selv. Finn en mellomgreie, folkens!

-Når gutten jeg liker ikke tar hintet. Hallo, vi har snakket sammen de siste månedene, med hjerter, vi har møttes så ofte som vi kunne, vi har skypet.. Ja, you get it. Så må jeg til slutt bare innrømme at jeg liker han fordi han suger til å ta hint. Og da blir det bare kleint og vi snakker aldri mer. For 0% av guttene jeg har likt har likt meg også.

-Folk som ikke skriver smilefjes eller hjerte på facebook. Jeg prøver å snakke med et menneske, men det føles som jeg får svar fra en robot. Tenker liksom folk bare å, nå skal jeg vere totally care mot erika? Vis mer glede i livet!

-Folk som uttaler ordet everything som everyfing. Åh, blir så sykt irritert. Det har alltid irritert meg, haha..

-Når folk slenger anonyme, stygge kommentarer på formspring og bloggen. Jeg vet at jeg er stygg. Jeg forsto det de første 40 gangene du sa det. Det verste er jo at det somregel bare er en person som sier f.eks. alle hater deg. Hvordan kan en kommentar avgjøre om alle hater meg?

-Hvis jeg sitter og gråter alene. Så kommer noen bort og spør går det bra? Også svarer jeg jada bare for å ikke lage noe oppstyr. For det blir folk veldig sur for, hehe. Så svarer de bare ok da og går. Sånn helt seriøst.. Det går jo ikke bra hvis jeg sitter alene og gråter. Hadde vært bedre om noen hadde sagt kom, så går vi på badet og tørker bort tårene så kan du fortelle meg hva det er hvis du vil.

-
Folk som kommenterer hver eneste ting som blir sagt i timen. Ååh, ingen bryr seg!! eller bruker ironi mot andre som faktisk har lyst å fortelle noe de liker å snakke om. Ting som interresserer andre trenger ikke alltid å gjøre deg fornøyd, så å åpne munnen da er ikke alltid like lurt.

-FOLK SOM RAPER OG PROMPER NÅR DE ER MED MEG!!

-Når jeg har dårlig tid og mamma er helt sånn rydd rommet, så skal jeg kjøre deg. NEI, nå! Jeg skal bort nå, og jeg har dårlig tid!! Og til slutt må jeg bare gi meg. Så jeg rydder rommet så fint jeg klarer på 5 minutter. Så kommer mamma ned og sier så flink du er! tror ikke jeg er i form til å kjøre deg. du får ta sykkelen. HELT SERIØST!?

-At jeg har mye mer jeg hater, men jeg kommer ikke på noe akkurat nå.

portrett


_privat - tatt av Sara Berget

I dag ble jeg med Sara hjem fra skolen, ettersom mamma og jeg skulle til byen å møte noen slektninger fra Grimstad i firetiden uansett. Sara er så utrolig flink å ta bilder! Kommer nok litt fler bilder i morgen, for nå er jeg kjempetrøtt. Jeg har ikke blogget på en god stund fordi jeg har vært på konfirmasjonsundervisning, DUS-øving, teaterøving og konfirmasjonsteaterøving de siste ukene. Det kommer nok ett innlegg om DUS litt senere ettersom de fleste sikkert ikke vet hva det er.

Anyway - God natt, søteste og mest tålmodige lesere ♥

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits