sunday inspirationskolestyr_canon EOS 1000D - 50mm objektiv

Nåå er det snart halloween! Er så gira fordi det skjer så mye gøy tiden før halloween. Vi har hatt mye snø, men alt har regnet bort nå. Nesten vår ute. Er egentlig greit for meg, så lenge vi får snø i jula. Vi har skikkelig mye prøver, innleveringer og lekser på skolen for tiden. Så nå som det er helg, er jeg skikkelig sliten. Vet ikke om jeg klarer å gjøre så mye i kveld, men jeg drar nok ut i morgen. Det skjer ganske mye i hverdagen min, så jeg har ikke tid til å blogge så mye. Skal ikke klage da, for en gang skyld skjer det noe. Håper dere får en superfin kveld!

portrett av emma


_canon EOS 1000D - 50mm objektiv

portrettbilder


_Canon EOS 1000D - 50mm objektiv (redigert i adobe photoshop elements og pixlr.com/express)

I dag hadde vi media og kommunikasjon på skolen, derfor tok jeg med kameraet for å ta litt bilder. Maren og jeg fant et grupperom på skolen med hvit vegg, så satte vi opp en høy stol som de som ble tatt bilde av kunne sitte på. Det var ikke så mange som var igjen på skolen da vi hadde de to siste timene, så jeg fikk ikke tatt så mange bilder. Fikk heldigvis tatt disse to av finingene Amalie og Maren! Ble litt mer uttrykksbilder, og ikke så mye seriøst, haha.. Prøvde meg også på litt øyeredigering i photoshop. 

Hva syns dere om bildene og redigeringen?

yellow
coldplay - yellow

Var å tok noen høstbilder i hagen nettopp. Dessverre og selvfølgelig begynte det å regne, så jeg måtte fort inn igjen. Fikk tatt ganske mange fine egentlig. Tok bilder av trærne osv, men legger de ut litt senere. Mange er nok ferdig med høstferie, men vi starter ikke før på onsdag.. Og vi har hele to dager ferie, wow! Det er fordi vi har lengre sommerferie enn de som har lengre høstferie. Men to dager - det er jo nesten som at det ikke er noe vits. Joda, såklart er det vits. To dager ferie betyr to dager uten skole, så jeg klager ikke. Nå skal jeg se prison break resten av dagen fordi jeg ikke har så mye annet å gjøre. Hadebraa.

 

weekend
Etter en uke med prøver, mye lekser og tur med mamma er det utrolig godt å ta helg! Også har mandarin kommet i butikkene ♥♥♥♥♥ I kveld skal alle jentene til Charlotte, så skal vi bestille kinamat eller milanomat og se en film. Det blir koselig å være sammen med jentene mine og slappe av en dag. Vurderer å gå en liten tur med mamma før jeg drar (ironisk nok), for vi møtes ikke før i kveld. Håper alle får en super helg!

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits