min helgDet føles kjemperart at det er søndag idag, for jeg har enda ikke hatt en eneste fridag denne uken. Jeg har faktisk hatt arbeidshelg med varetelling 5 timer lørdag og 9(!!) timer idag, på en søndag og alt. Så imorgen er det rett på skolen igjen. Ogsåå har jeg arbeidslørdag de tre neste helgene, så jeg hvertfall får råd til julegaver, hehe. Nå skal jeg dusje og legge meg, så nattinatt ♥

migrene
❄ ..også på en så fin dag som idag 

nothing more
Først må jeg starte innlegget med å takke alle som har delt/likt innlegget under. Det betyr så mye for meg! Jeg innser mer og mer for hver dag at jeg har verdens beste venner og familie.

Å se hvor lykkelig besteforeldrene mine blir når jeg besøker dem så ofte jeg kan er noe som gjør meg så utrolig glad, det å gjøre andre glad er den beste gleden man kan ha. Haha, guri så dyp jeg føler meg når jeg skriver slik, men det er så mange små ting jeg har latt ødelegge alt for meg. Det å fokusere på både små og store positive ting i livet er det beste valget jeg har tatt. Og i ettertid så har jeg lært at jeg selv vet det beste for meg, jeg tar valgene her fra.Forresten, trykk her om dere vil fullføre mine neste 100 uker av glede sammen med meg ♥ Er kun 15 til nå, men jeg kommer til å legge til og flytte på rekkefølgen osv, men det må være en ting hver uke.


The Alternate Routes feat. Lily Costner - Nothing More 

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits