godt nyttår

Nå har vi vært ute å skutt opp raketter med naboene. Alle naboene bortsett fra Emma.. Hun har vært syk i hele natt, så hun ligger og sover nå. Jeg ga henne en pakke stjerneskudd som hun forhåpentligvis kan tenne når hun blir frisk. Mamma og Morten er fortsatt på besøk hos naboene, men jeg ville hjem å spise sjokolade og se på tv. Hva gjør dere?♥
erikaolivia

antrekk 311211

Tenkte å ha dagens antrekk som jeg hadde på nyttårsaften i fjor. Jeg skal bli flinkere å legge ut antrekk.kjole fra bik bok // og for de som lurer: jeg brukte ghd rettetang til å krølle håret.

erikaolivia

julaften

Nå har vi vært å spist lunsj med familien og jeg har vært nisse til to av tanteguttene. Jeg ble avslørt nesten før jeg hadde kommet opp trappa.. Haha, smart 3-åring assa! I kalenderen fikk jeg et utrolig godt pledd, hvitt så klart. Og i julestrømpen fikk jeg masse godte og nerds(verdens beste godte)♥ Nå blir det snart mat, dessert og pakkeåpning! Håper dere alle får noe dere har ønsket dere, og vær glad uansett. God jul♥


erikaolivia

lillejulaften-gaver

I dag feiret vi jul med stesøskene mine. Jeg fikk derfor åpne tre julegaver og en lillejulaftengave. Jeg er sååå fornøyd med gavene hittil! Kunne ikke vært bedre. Eller, det blir nok bedre i morgen. For da er det jo så mye som skjer: julefrokost hos onkel m. familie, jeg skal være julenisse, kjempegod mat og ikke minst masse gaver. I dag spiste vi litt forskjellig mat, som rundstykker med laks eller elgkjøtt og sånt. Så spiste vi sjokolademousse til dessert.

Krølltang fra stepappa, 1000kr fra pappa og sweet little lies fra stesøskene mine, Tone og Håkon♥

Ring, øredobber, truser og armbånd fra storesøster, Renate♥


erikaolivia

storesøster
juleferie

Lærerne hadde bestilt busser kl 11, ja.. Vi sto på busstoppet i en halv time, så ringte vi til busselskapet. Og de hadde ikke fått bestillinger. Blir så sur på lærerne at jeg vet ikke hva! Alle ble hentet, bortsett fra meg og Karina. Så etter en time fikk vi endelig dra hjem. Jeg fryser fortsatt! 
erikaolivia - http://grkatarina97.blogg.no/

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits