Army jacket


//alle er fra nelly.com

Har så utrolig lyst på en militærjakke. De har mange fine på nelly, så jeg har funnet fem jeg liker veldig godt. Mamma likte den første veldig godt, og det gjorde forsåvidt jeg også. Den er litt lysere og skal ikke være oversized, noe som er bra, ettersom jeg ser utrolig liten ut i oversized klær. Hvis noen lurer så er nummer fire den samme som den første, bare annen farge.

H V I L K E N  B Ø R  J E G  K J Ø P E ?

12Nå er det 12.12.12. og klokken er 12:12. Bare jeg som synes dette er superinterresant og liker slike morsome ting? Haha. Klassen er på NEWTON-rommet i dag istedefor skole. Her konkurrerer vi mot andre klasser. Det er skikkelig gøy, selv om jeg ikke er så flink med slike ting. Vi har laget kulebane for å få en melkekartongbil til å kjøre så langt som mulig, og etterpå skal vi gjøre noe med vann og noe med vind. Ha en fin 12.12.12, alle sammen!

doomsday

21. desember 2012 klokken 11:11 UTC er det spådd at jorda vår skal gå under. Mayaindianerne spådde dette for flere år siden ved at kalenderen deres har en siste dato, nemlig 21. desember 2012. Mange mener at dette er slutten for alt og alle, andre mener at dette er starten på en ny kalender, en ny start for oss, at noe er forandret bare. Broren til venninna mi har møtt en mayaindianer, og som hvem som helst, så spurte han så klart det store spørsmålet: hva skjer 21. desember 2012? Som svar fikk han at det kom til å skje store forandringer, om de var positiv eller negativ visste han ikke, men jorden kom ikke til å gå under.

Niburu kalles planeten som folk tror kommer til å eksplodere i jorden og forårsake en diger eksplosjon. Ingen har sett Niburu fra jorden, så at den kommer til å eksplodere i jordkloden om 20 dager er veldig usannynlig! Dette er også datoen det sies at mange av planetene, jorden og sola står på linje. Noe som de ikke har gjort på mange år. Det er ingen bevis for at dette kommer til å skje i desember 2012 og hvis det hadde vært det, hadde det uansett ikke gjort noen forskjell for noen av planetene (det kunne ha gjort forskjell på månen og sola). Noen mener også at det kommer til å bli en enorm solstorm, selv om NASA påstår at den neste solstormen ikke kommer før mai 2013. Det er ikke noen bevis på at det kommer en solstorm mener NASA, så ingen trenger å bekymre seg for det. Det er også sagt at polene skal bevege seg og bytte på retningene. Sist gang dette skjedde, var for 740 000 år siden omtrent. Det hadde uansett ikke skadet jorden på noen måte, fordi det hadde skjedd over en enorm lang tid. Om man vil tro på dette velger man helt selv! Før mente jeg 100% at jorden kom til å gå under, jeg så filmen 2012, ble veldig opptatt av dette temaet og klarte ikke slutte å tenke på det. Nå er jeg ikke like overbevisst. Jeg tror og håper mer på forandringer, positive forandringer.

1. desember
I dag har det vært utrolig kaldt ute, men mye sol. Jeg ble med mamma og Morten til byen for å spise på den nye cafeen, kjøpe julegaver og to bukser. Fikk julestjerne i kalenderen, sånn man henger i vinduet. Drar snart til Emma for å passe valpen hennes sammen med henne i natt. Innlegget om jordas undergang poster jeg senere i kveld, så jeg skal prøve å samle opp så mye informasjon som mulig de neste timene, haha.

Ha en fin kveld! ♥

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits