julaften
fikk ikk tatt så mange bra bilder pga. dårlig lys.

Jeg husker ikke hva som skjedde i rekkefølge på lillejulaften, julaften og i dag. Har hatt veldig hodepine og kvalme, og begynner ikke å bli frisk før nå. Har sovet helt til klokken seks på ettermiddagen i dag, så jeg er hvertfall uthvilt. Fikk så utrolig mye fint av venner og familie i gave. Er så takknemlig for alt jeg fikk fra alle! Selv om jeg har vært syk har jeg fått til å se to julefilmer alene på rommet. Passelig koselig, men sånn er det å være syk. Polarekspressen og Hjelp, det er juleferie gjorde julen litt bedre for en syk Erika. 

I morgen drar jeg ut med noen venner for da er jeg nok frisk nok til å gjøre annet enn å se film på rommet, haha.. Ha en koselig kveld ♥

GOD JUL ALLE OG ENHVER

God jul alle de som har alt de trenger og alle de som ikke har noe. God jul alle de som feirer den med noen andre eller alene. God jul alle som bor i hus og alle som bor på gaten. God jul alle som feirer julen uten en av sine kjære. God jul alle som ikke kan feire jul. God jul alle barn og voksne. God jul alle sammen.Gi litt ekstra i julen - til de som trenger det.

no bracesEndelig er den av ♥

mørkt


Gamle, uposta bilder.

Det blir mørkt ute omtrent halv tre, og jeg er hjemme fra skolen akkurat da. Derfor blir det vanskelig å ta bilder både ute og inne ettersom jeg er avhengig av dagslys uansett. Noen dager når vi slutter tidligere eller i helgene har jeg enten ikke stelt meg eller så snør/regner det, så jeg finner egentlig aldri et tidpunkt å ta bilder. Gidder heller ikke å blogge når jeg ikke har bilder å bruke. Jeg skal prøve å få tatt noen bilder med mobilen om dagene, for den har jeg jo med meg overalt. Driver også på å lage en 2013-video, så da har jeg hvertfall noe å vise om det ikke blir så mange bilder fremover. Ha en fiiin siste skoleuke!

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits