tre favorittsanger
♥ icona pop - light me up


♥ christina grimmie - with love


♥ fall out boy - young volcanoes


Hvilke sanger hører du på for tiden? 

BOOMERANGthe summer set - boomerang

we are never ever getting back together_privat - tatt av mamma hvis noen lurer.

i'd be the richest girl in the world


musikk
alexandra joner - sunrise ft. madcon


emilio - xo


neon hitch - fuck u betta


sean paul - dream girl


justin bieber - die in your arms

Den siste uka har jeg vært alt fra fire til åtte timer på teater hver dag! Jeg er så sykt sliten etter forestillinga, så jeg har ikke vært på pc-en engang. Vi hadde forestillinga Alice i Underverden (som er en mørkere versjon). Den gikk skikkelig bra, og øvinga var verdt det. Vi var i avisa i dag, og endelig har de klart å stave navnet mitt riktig, for første gang i historien. Men jeg så jo ikke ut på bilde de hadde valgt ut, så det får dere ikke se.

I morgen blir det tur til Sandnessjøen med trinnet, så har vi bare chilledager resten av uka. Vi har fri på fredag, så i morgen skal vi ha filmkveld hos Tonje. Så skal Sunniva overnatte hos meg. Skal til syden om 14 dager og Oslo om 29 dager. Gleder meg sykt til sommerferien! Den blir så utrolig braaa! Håper dere koser dere med musikken jeg har lagt ut, så skal jeg love å blogge mer. Haha, oops..

megan and liz

Hvis du har lest bloggen min lenge eller har kjent meg lenge, vet du at jeg pleier å høre på Megan og Liz. De to tvillingene på youtube som lager egne sanger + at de har cover på mange andre sanger. Sikkert mange slike, men disse er faktisk utrolig flinke! Så til de som aldri har hørt om de:
megan and liz - cover on "i like it like that".

Dere burde sjekke ut youtubekanalen deres: MEGANANDLIZ ♥

erikaolivia

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits