2/365

Hallooo, jeg er en elendig blogger, men jaja. Jeg skulle egentlig ha lagt ut 2015-videoen til nå, but guess what; den ble så dårlig at den ikke er verdt å legge ut. Jeg har rett og slett ikke hatt det i tankene i 2015, at jeg skulle lage en film ifjor slik som jeg gjorde i 2013 og 2014. Så jeg har en ferdig film, men den er for dårlig for publisering. Jeg har fokusert på andre ting i år, som å nyte øyeblikk istedenfor å filme ALT som skjer. Man ser liksom tilbake på de tidligere filmene og tenker "hvor var jeg da dette skjedde?", og det er litt trist. Jeg har ingen nyttårsforsetter, andre enn å nyte 2016.Mitt 2015 har bestått av: nye venner/bekjentskap, jenteturer (grilling, hytteturer, mopedturer), tre fjellturer (haha, jeg hater fjellturer osv.), bading, Sverigeturer, Oslotur, roadtrips, gåturer med min kjære, masse god mat, ny kattunge, en veldig koselig jul og ikke minst mye latter og glede! ♥

Husk at ingen har perfekte liv, men det er viktig å se tilbake på de gode tingene i livet.

vi skal vokte regnskogenI dag var vi på "Ung i Vefsn" fra klokken to til seks(?), om jeg ikke tar helt feil. Vi ble i allefall mye lengre enn skoledagen varte (som var da vi fikk dra hjem i utgangspunktet). Der var det diverse musikk, mat og stands som ga ut brosjyrer o.l. Jeg kan vel egentlig ikke si at jeg tenkte veldig mye igjennom før jeg skrev under på å bli bøssebærer for årets tv-aksjon, så da jeg kom hjem søkte jeg opp mer info om hva dette innebar.

Etter å ha lest og sett på nettsiden deres, er jeg i null tvil om at jeg vil dette. Hvorfor ikke? Hvorfor skulle ikke jeg som er så heldig å bo i Norge, takke ja til å hjelpe de mindre heldige? Det trenger ikke å være en sak jeg virkelig brenner for heller (selv om jeg helt klart er enig i formålet), men bare det å vite at jeg har bidratt med noe de trenger føles kjempegodt. 

Jeg håper at så mange som har muligheten 18. oktober 2015, gjør dette. TRYKK HER OG DELTA!

Den beste gleden man kan ha, er å gjøre andre glad 
sommerfølelseJeg har laget hjemmelaget vannmelonslush i dag, av kun to ting; vannmelon og isbiter. Jeg er ikke så veldig fan av kunstig vannmelonsmak, men frisk vannmelon er alltid godt. Rett og slett fordi frisk vannmelon på tidligsommeren har en søt smak, så man slipper å ha i søtningsstoffer. Ny favorittdrikke på sommeren! Tenk at det er mai allerede i morgen. 8 dager til jeg får se storesøster i Oslo igjen, 17 dager til en av de fineste dagene i året og 50 dager til vi får sommerferie. De beste tingene i året skjer i mai faktisk; sommervær, bunad♥♥♥, masse fridager, grilling med jentene og mopedføre stort sett hele måneden. Om ikke det blir snø igjen, for man vet aldri her i Mosjøen. 

I kveld blir det bursdagsfeiring her, så drar vi videre ut etter det. Ingen sparing på fridager her! Gjestene kommer om 30 minutt, så jeg får nok begynne å stelle meg. 

Ha en super kveld, alle sammen!

17På tirsdag ble jeg 17 år, og det var en super bursdag! Garantert den lengste dagen hittil i år, så jeg skal ikke klage. Har forresten ikke "hatt tid" til å blogge i mars. Har vært en del på trening, spist mye mat (som dere ser) og vært med folk hver eneste dag. Vi begynner ikke på skolen før onsdag, om jeg ikke tar helt feil, så det er enda påske her litt ut i neste uke. 

God natt og videre god påske ♥

xmas4 dager igjen nå! Det rare med i år er at jeg gleder meg mye mer til julematen og å være med familien enn til å åpne gaver. Har blitt så gammel siden forrige jul, haha. Til og med eget juletre og KOMFYR(!!) i egen leilighet. Nede hos min mamma selvfølgelig, så julematen er det ikke jeg som lager.

Skulle bare si god jul og godt nyttår ♥ Også håper jeg at alle sin 2015 blir mye bedre enn drittåret som har vært. Neida, joda.

nothing more
Først må jeg starte innlegget med å takke alle som har delt/likt innlegget under. Det betyr så mye for meg! Jeg innser mer og mer for hver dag at jeg har verdens beste venner og familie.

Å se hvor lykkelig besteforeldrene mine blir når jeg besøker dem så ofte jeg kan er noe som gjør meg så utrolig glad, det å gjøre andre glad er den beste gleden man kan ha. Haha, guri så dyp jeg føler meg når jeg skriver slik, men det er så mange små ting jeg har latt ødelegge alt for meg. Det å fokusere på både små og store positive ting i livet er det beste valget jeg har tatt. Og i ettertid så har jeg lært at jeg selv vet det beste for meg, jeg tar valgene her fra.Forresten, trykk her om dere vil fullføre mine neste 100 uker av glede sammen med meg ♥ Er kun 15 til nå, men jeg kommer til å legge til og flytte på rekkefølgen osv, men det må være en ting hver uke.


The Alternate Routes feat. Lily Costner - Nothing More 

love my life♥♥♥♥♥♥♥♥♥

glad som en laks hver dag


hahah, teit.

Heeei bloggen! I dag har vi tatt litt bilder ute til innleveringer på skolen, as usual. Fant Maren og Steinar i skogen (hahaha), så jeg tok bilder sammen med dem. Har også tatt bilder med ulike lukkertidsinnstillinger hjemme i dag, flink flink. Så nå var det rimelig godt med helg.

Skal hoppe i dusjen så kjører jeg til Sara for å ha kosekveld med henne om litt, så vi snakkes i morgen mest sannsynlig ♥

hola


_bilde fra lørdagen med gullene mine (Martine på bildet)

Nå begynner det å bli en stund siden jeg har blogga. De siste dagene har vært full av skole og stress (bra stress da, haha). Våkna med hodepine, men den har gått bort nå, så jeg vurderer å dra en tur på skolen nå. Trives skikkelig godt, så det er virkelig noe annet enn hva skole har vært for meg tidligere! I helgene sitter jeg å venter på mandagene, noe som er så utrolig godt. Ingen bekymringer, bare flyr gjennom dagene, heerlig. 

I kveld skal jeg overnatte hos Martine. Det begynner også å bli en stund siden, så det blir koselig ♥

oma og bestefar
Meine perfekten Großeltern ♥ Mine perfekte besteforeldre 

Kjærlighet er fantastisk! 

telttur

I går tok jeg og fem venninner ferga til Vikdalen for å overnatte i lavvo ei natt. Vi badet, grillet mat, fisket og masse annet koselig. Det er godt å komme seg bort i ferien, selv om det bare er for et døgn. Hvertfall når det er med verdens beste jenter! Håper det ikke blir lenge til neste spontantur.

Jeg har forresten vært uten telefon leenge, så i mellomtiden har jeg brukt min gamle som er helt ødelagt nå, en nokia og vært helt uten telefon. Så i går leverte jeg inn min gamle 5s for reparasjon, finally. Skal prøve å få blogget mer, men det er så mye å gjøre om dagene. 
Selv om jeg elsker sommeren og at det er ferie, så klarer jeg nesten ikke vente til høst. Jeg kom nemlig inn på medier og kommunikasjon på vgs, ååh lykke ♥♥♥♥♥

nasjonaldagen

Fin dag med fine folk ♥

HAPPINESS OVERLOADEple med kanel og sukker & hvit te ♥ Dagens lunsj.

Jeg kan faktisk ikke tro at om under en måned så bor jeg "for meg selv". Eller, ikke helt for meg selv da, men vi har kjøpt oss hus og jeg skal bo i en sokkelleilighet i underetasjen. Jeg var å så på den for første gang i dag, og den er supersøt, haha. Gleder meg skikkelig til jeg får alt på plass der, så alle venninene mine også får komme å se hvor fint det er! Vi får nye beskjeder nesten hver dag om når vi kan begynne å ta ting dit osv, så jeg vet ikke helt om jeg kan skrive noe helt sikkert her. Det kommer hvertfall en rom-video når jeg får alt på plass der.

I morgen skal vi i to konfirmasjoner. Da kombineres to av de beste tingene i verden; Bunad og mat. Jeg gleder meg skikkelig til å pynte meg og spise mat. Da er dagen min komplett. Nå skal jeg bare hoppe i dusjen og se siste sesong-episode av pll som jeg har klart å spare helt til nå. Så får jeg se om det blir noen fine bilder i morgen som jeg kan legge ut. God natt, søte.

påskeferie


_bilder fra skituren i går.

I går var jeg på skitur med trinnet, der vi skulle lære litt om snøskred osv. fra Røde Kors. Vi var på turen hele skoledagen + to timer, så vi fikk ta påskeferie etter det. Såå godt å sove lenge i dag! 

Senere i dag drar jeg til Hemavan med kjæresten min og familien hans, så kommer vi hjem på fredag i neste uke. Vi har påskeferie helt til onsdag etter det, så jeg har fortsatt mye tid hjemme før det blir skole igjen. Håper dere alle får en super påske med sol og masse godte! ♥

morsdag
Fiine jakken som mamma fikk i gave fra stepappa og meg!

Da jeg våknet løp jeg opp på kjøkkenet, slo på kaffe og ordnet klart kake til mamma. Hun blir like glad og "overrasket" hvert år da hun får kaffe på senga, haha. Håper alle mødre får en super morsdag ♥

DON'T EVER TURN AROUND


Æææ, jeg skal til Spania med Martinemi om 27 dager!! ♥ 

I det siste har vi venninnene vært mye sammen - feiret bursdager, laget mat og bare slappet av. Også har vi fått bestilt tur til Spania, Martine, pappaen hennes og jeg. Vi drar i vinterferien og blir borte i en uke. Har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg! 

Har ikke tatt så masse bilder annet enn med mobilen, så her har dere 5 av de + et  nedtellingsbilde.


tiësto - red lights

sun(ny)dayI dag våknet jeg av et oransj/gult lys ut av vinduet mitt - SOOOOL! Så da var det rett ut og ta bilder i 10-tiden. En fin måte å få meg opp om morgenen, haha. Mamma og jeg drar snart på besøk til søstra mi, så jeg tar med kameraet dit. Det er jo enda to og en halv time med lys ute, så da blir det nok flere bilder i morgen eller i kveld. Snakkes ♥

julaften
fikk ikk tatt så mange bra bilder pga. dårlig lys.

Jeg husker ikke hva som skjedde i rekkefølge på lillejulaften, julaften og i dag. Har hatt veldig hodepine og kvalme, og begynner ikke å bli frisk før nå. Har sovet helt til klokken seks på ettermiddagen i dag, så jeg er hvertfall uthvilt. Fikk så utrolig mye fint av venner og familie i gave. Er så takknemlig for alt jeg fikk fra alle! Selv om jeg har vært syk har jeg fått til å se to julefilmer alene på rommet. Passelig koselig, men sånn er det å være syk. Polarekspressen og Hjelp, det er juleferie gjorde julen litt bedre for en syk Erika. 

I morgen drar jeg ut med noen venner for da er jeg nok frisk nok til å gjøre annet enn å se film på rommet, haha.. Ha en koselig kveld ♥

GOD JUL ALLE OG ENHVER

God jul alle de som har alt de trenger og alle de som ikke har noe. God jul alle de som feirer den med noen andre eller alene. God jul alle som bor i hus og alle som bor på gaten. God jul alle som feirer julen uten en av sine kjære. God jul alle som ikke kan feire jul. God jul alle barn og voksne. God jul alle sammen.Gi litt ekstra i julen - til de som trenger det.

no bracesEndelig er den av ♥

nedtellinger


Bildet er fra tidligere i år. Vi har mere snø nå.

♥ 3 dager til første søndag i advent
♥ 14 dager til juleball
♥ 21 dager til jeg får av tannreguleringa
♥ 26 dager til julaften
♥ 34 dager til nyttårsaften

christmas love


_alle bildene er fra jula 2011 og 2012

♥ snø ♥ kakao ♥ julekalender ♥ god mat ♥ duftlys ♥ familie ♥ glede ♥ julebrus ♥ lys ♥ varme sokker ♥ gaver ♥ julemusikk ♥ masse smil ♥

2013 har gått veldig fort. Det føles som om jeg nettopp sto ute og så på rakettene med venninnene mine. Nå er vi i den nest siste måneden i året, så nå syns jeg at snøen kan komme tilbake. Ingenting gjør meg så glad som når det er snø på morgenen. Det eneste jeg misliker med vinteren er kulden og isen på bakken. Ellers er vinteren en av mine favorittårstider. Julen er det koseligste jeg vet om.

weekend
Etter en uke med prøver, mye lekser og tur med mamma er det utrolig godt å ta helg! Også har mandarin kommet i butikkene ♥♥♥♥♥ I kveld skal alle jentene til Charlotte, så skal vi bestille kinamat eller milanomat og se en film. Det blir koselig å være sammen med jentene mine og slappe av en dag. Vurderer å gå en liten tur med mamma før jeg drar (ironisk nok), for vi møtes ikke før i kveld. Håper alle får en super helg!

trondheim


ble veldig mange svart-hvit bilder på bloggen nå.

I morgen tar mamma og jeg vår årlige tur til Trondheim. Vi har kun tenkt å shoppe og se om vi får besøkt Nidarosdomen, og selvfølgelig kose oss masse masse ♥ Jeg skal ta med kameraet, men jeg kan ikke love at det blir så veldig masse bilder ettersom jeg ikke akkurat blir å ha det med meg på shopping. Vi kommer hjem på søndag, så vi blir ikke så lenge. Håper dere får ei like fin helg som meg!

en liten bursdagsfeiring

Jeg er ikke helt med på dagene, men jeg trooor disse bildene er fra tirsdag, hahaa.. Døgnvill midt i skoleuka - det er det ikke alle som er. Bildene er hvertfall fra svigerbror sin bursdag. Kjempekoselig med små bursdager også, med bare familien. Skal huske å ta med kameraet litt oftere når jeg drar ut, så dere får litt fler bilder fra hverdagen min. Akkurat nå sitter jeg og hører på julemusikk. Har sånn skikkelig julestemning! Må kanskje legge meg snart, for det er jo selvfølgelig skole i morgen. Heldigvis helg etter det! Natta alle søte ♥

sommeren 2013♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

TGIFI dag har jeg kun vært på skolen i tre timer, eller jeg skulle hvertfall være bare tre timer, men jeg kom meg ikke hjem. Ble hentet etter matfriminuttet, så det ble ikke så mye lengre. Det var så fint vær ute i dag, så jeg dro ut for å ta litt bilder da jeg kom hjem. Så rart å ikke ta bilder med Emma lengre.. Men har jo fått alt utstyret jeg trenger til kameraet nå, haha.

I kveld skal noen av oss jentene ha tapaskveld, så det blir veldig koseliiig ♥ Mange av venninnene har dratt til Oslo med klassen sin for å dra på MGPjr. Det er ei på trinnet som er med, så da fikk klassen hennes sponset tur til spektrum. Vi som er her hjemme samles nok i morgen for å se alt på tven, så jeg tror nok at helga blir ganske fin. 

Håper dere også får en fin helg!

my sisters wedding
Kjærlighet ♥

frokost
Vi har et tre i hagen som gir akkurat nok skygge på slike varme dager som i dag. Såå herlig å bare ligge der og høre på musikk. Kunne ha sovet under der om det var mulig - veldig avslappende. Bortsett fra alle småkrypene og insektene som selvfølgelig er i gresset rundt. Pleier å ta ut dyna mi og ligge på den med et pledd over, og der kan jeg ligge så lenge jeg har tid. Spiser gjerne frokosten min der på sommeren, fordi da kan jeg sitte helt alene og slappe av. 

Senere i kveld skal vi på grillkveld hos søstra mi, så skal jeg passe barna når de skal sove. Vi skal feire siste kvelden før bryllupet hennes i morgen. Så i morgen er det stordag, da er det bryllup hele dagen. Gleder meg veldig til å se henne i brudekjolen og ta masse fine bilder. Syns bryllup er så utrolig fint og rørende. Begynner helt sikkert å gråte, haha..

HAR DU ET LITE FRISTED? VÆRT I BRYLLUP I ÅR ELLER SKAL DU?

beach day


grunnen til at alle bildene blir redigert så kjedelig nå for tiden, er fordi jeg må kjøpe photoshop, fordi prøveperioden er over.

I dag har været vært bedre enn igår! Så godt med sol og varme etter alle disse dagene med stygt vær. Skal ut å sole meg nå, før jeg drar til stranda med jentene (eller, de som er hjemme hvertfall). Det blir kjempekoseliiiig ♥

borte bra, hjemme bestDet er så godt å være hjemme igjen med venner og familie. Har hatt det veldig koselig på ferie, men føler det ble litt for lenge borte fra alle hjemme i Mosjøen. Var en tur til Ane i dag. Vi har det alltid så koselig sammen med MYE latter! Vi har alltid noe å snakke om, hvertfall nå som vi har vært så lenge borte fra hverandre. Skal møte Sunniva i morgenkveld. Sist jeg så henne var 21. juni, så jeg gleder meg veldig til å møte henne igjen. Nå må jeg kanskje legge meg å sove. Får besøk av to av tantegullene i 9-tiden. Natta alle ♥

remote
ENDELIG HJEMME I MOSJØEN! Har aldri vært så glad for å se byen min før! 21 dager borte fra det vanlige livet. Fikk gave fra stepappa da jeg kom hjem - en fjernkontroll til kameraet. Siden Emma flytter snart, så har jeg jeg ingen som kan ta bilder av meg til bloggen. Da er det lurt med en fjernkontroll, haha.

Om en liten stund kommer Irina, Sandra og Tonje hit. Så skal vi se film og lage taco. Håper alle får en super kveeeld ♥

snart ferieSnart er det endelig på tide å pakke kofferten og reise sørover. Skal ikke så langt sør - bare til Oslo for å besøke søstra mi. Når vi har vært i Oslo i tre dager, drar vi videre til London. Der skal vi være i fire dager. Gleder meg bare mer og mer til å se London, shoppe og spise masse god mat. Men aller mest gleder jeg meg til å være med min supersnille storesøster. Alle burde ha ei som henne!

Når vi skal reise hjem fra London, drar jeg rett til Risør for å besøke den andre søstra mi og familien hennes. Gleder meg til å se igjen tantebarna mine og ta masse fine bilder. Starten av ferien blir hvertfall super hvis alt går som planlagt. Etter jeg kommer hjem fra Risør (vet ikke når det blir), skal det bli masse bading og grilling med venner og familie. Håper dere får en like fin sommer som jeg skal få!

peace


/topp fra bikbok

I dag har det vært en ganske rolig skoledag - har øvet til mattetentamen i morgen og vært ute i sola. Etter at jeg kom hjem har jeg tatt litt bilder ute med nylinsa. Er UTROLIG fornøyd med kvaliteten på bildene, så det blir nok masse fine bilder i sommer og de neste fotoshootene. Har det ikke så travelt på skolen som mange andre, fordi vi har bare èn tentamen igjen (i morgen). Etter det har vi krigsuke i fem dager. Da har vi ingen fag bortsett fra fremmedspråk. Vet ikke om det er andre skoler som har krigsuke, men det er fem dager som kun handler om krigen og om hvordan vi hadde blitt rangert om vi levde da. Så vi har egentlig ikke så mange normale skoledager igjen før ferien.

Nå skal jeg lade opp kameraet og fikse meg litt, så sykler jeg ned til Irina. Hun, Sunniva, Ingrid og jeg skal på danseforestilling der Sara og Taran skal være med å danse. Gleder meg skikkelig til å se de flinke danserne igjen! Det er alltid like morsomt å se på de kreative dansene deres. Vi snakkes!

Lykkelig


//iPhone

Nå er det 9 dager til jeg konfirmerer meg. Konfirmasjonene måtte utsettes til starten av juni fordi kirken blir og har blitt pusset opp. Det er greit å vente litt og ha noe å glede seg til. Jeg har vært med i konfirmasjonsgruppa teater med noen av venninnene mine. Vi har vist frem et skuespill i kirken for familie og andre konfirmanter i dag. Har hvertfall minner for livet fra disse dagene! Det er ikke noe kjedelig å konfirmere seg så lenge du gjør det med de rette folkene!

Nå er vi ferdig med konfirmasjonsundervisningene, så det er nå det gjelder. Nå skal vi konfirmeres. Skal i Emma sin konfirmasjon om 2 dager, så de neste dagene blir det nok masse kake, masse bilder, masse latter og ikke minst masse herlige minner. Får 50mm-linsa som en del av konfirmasjonsgaven av mamma og Morten, så da blir det nok fine bilder i konfirmasjonen min. Nå skal jeg opp å spise med familien. Kos dere masse i kveld og lykke til de som konfirmeres på søndag!

Ny måned
Endelig har mai kommet! Ser virkelig frem til at det blir vår, selv om det tar litt tid. Snødde her i morgest, men det ble sol utpå dagen. Så i dag har jeg vært å spist is ute med Taran, så dro vi til William bare for å slappe av. Det er godt å ha fri en dag, så man får slappet litt av. Hvertfall nå som jeg går på krykker, haha. Jeg lager sikkert et innlegg for å fortelle hva som har skjedd litt senere, men nå skal jeg opp å spise med familien min. Ha en fin kveld! ♥

Happiness
Alt jeg gleder meg til som skjer i 2013..

56 dager til jeg blir 15 ♥ 119 dager til konfirmasjonen min ♥ 142 dager til jeg drar til London med søstra mi ♥ 174 dager til den andre søstra mi gifter seg ♥ 139 dager til jeg drar til Oslo ♥ 118 dager til det blir sommer ♥ 8 dager til KVEKO

Army jacket


//alle er fra nelly.com

Har så utrolig lyst på en militærjakke. De har mange fine på nelly, så jeg har funnet fem jeg liker veldig godt. Mamma likte den første veldig godt, og det gjorde forsåvidt jeg også. Den er litt lysere og skal ikke være oversized, noe som er bra, ettersom jeg ser utrolig liten ut i oversized klær. Hvis noen lurer så er nummer fire den samme som den første, bare annen farge.

H V I L K E N  B Ø R  J E G  K J Ø P E ?

12Nå er det 12.12.12. og klokken er 12:12. Bare jeg som synes dette er superinterresant og liker slike morsome ting? Haha. Klassen er på NEWTON-rommet i dag istedefor skole. Her konkurrerer vi mot andre klasser. Det er skikkelig gøy, selv om jeg ikke er så flink med slike ting. Vi har laget kulebane for å få en melkekartongbil til å kjøre så langt som mulig, og etterpå skal vi gjøre noe med vann og noe med vind. Ha en fin 12.12.12, alle sammen!

julekjole


//alle er fra nelly.com

Jeg har lett lenge etter en fin kjole som jeg kan bruke i julen, men jeg har egentlig ikke funnet så mange. Jeg er litt usikker på om jeg vil kjøpe en rød kjole. Vet ikke når jeg kan bruke den ellers. Også er jeg usikker på om jeg kler rødt så godt, ettersom jeg er blondine. Har en rød genser, men jeg bruker den ikke så ofte, og det blir jo noe annet med en kjole.

Ellers har det begynt å bli vår ute.. Seriøst, snøen har begynt å smelte og jeg har begynt å bruke conversene igjen. Selv om det sikkert begynner å snø igjen om noen dager. Kan desverre ikke love at jeg skal bli en bedre blogger. Fordi at kameraet mitt sendes på reparasjon i morgen + at det regner mye ute, så det er ikke så koselig å ta bilder.

H V I L K E N  B Ø R  J E G  K J Ø P E ?

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits