rainy days
Vi har en del bildeoppgaver og bildelekser på medier, så jeg tar en del bilder både på skolen og hjemme som ikke akkurat er bloggbilder, haha. Jeg jobber egentlig veldig godt under press, men i løpet av de siste ukene har jeg funnet ut at jeg jobber kjempedårlig under press når det er snakk om fotografering. Nå har jeg tidsfrister og kan ikke velge innstillinger på kamereaet selv fordi oppgavene har bestemte blenderåpninger eller lukkertider. 

Disse bildene over er bilder som Thea og jeg har tatt til en kalender, da disse er september-bilder. Så om det er noen ting ang. photoshop, bildene vi tar eller diverse, så er det bare å spørre. Ettersom vi har undervisnigng angående bilderedigering, bildeinstillinger og lignende hver dag så kan jeg vise hva jeg har lært.

Må forte meg ut døra, ferdig på skolen nååå! Ha en fin dag, alle ♥ 

miércoles
I dag har vi vært på vgs for å høre på et foredrag om oljeindustrien osv. Jeg er fortsatt ganske bestemt på å bli lærer, men kanskje jeg endrer mening før den tid, haha. Skal hvertfall søke på medier og kommunikasjon, helse og allmenn.. Tror jeg. Gidder ikke stresse så mye med det nå. Skal se litt gossip girl nå og bare slappe av. Ha en fiiin dag, alle ♥

masJeg har så sykt mye å tenke på om dagene: lekser(!!!), konfirmasjonsundervisning, teater, ny sesong med awkward, oppgaver hjemme og ikke minst bloggen. Awkward er bare en gang i uken, men jeg er sykt stoka! Hvis jeg går glipp av det tror jeg det seriøst blir jordas ende.. Okei, nå skal jeg prøve å være litt seriøs her! I dag var jeg på teater. Vi snakket litt om neste forestilling og DUS. DUS er sånn forestillinger som først er her i Mosjøen, så i Stamsund og deretter i Oslo. Håper jeg får være med. Det hadde blitt kjempebra!

Men nå tror jeg at jeg legger meg, så god natt ♥ 

media og kommunikasjon


_privat

I dag var jeg i mine første timer med media og kommunikasjon. Jeg har tre ting jeg gjerne vil bli: fotograf, skuespiller eller modell. Jeg liker godt å ta bilder og har drevet med det en stund, så jeg har tenkt lenge på å bli fotograf. Også går jeg jo på teater, så jeg får jo ekstra undervisning i skuespilleryrket da, i og med at jeg har en erfaren teaterlærer og sånt. Modell vil jeg egentlig bare bli for at jeg syns det ser interresant ut og morsomt ut. Dere tenker sikkert jadda jadda, få anorexia og slutt å spis. bra yrke, way to go!!!, men jeg vil liksom ikke være perfekt. Jeg vil bare være meg og vise at alle kan bli det de vil, bare de prøver godt nok!

N O E N  S O M  H A R  E R F A R I N G E R  M E D  N O E N  A V  D I S S E  Y R K E N E ?

Les mer i arkivet » Januar 2016 » September 2015 » August 2015
hits